Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jesse is altijd vrolijk

5/8/2006 - Taxi!

Zo daar ben ik weer. Jaaah, ik ga het nog eens leuk vinden dat gekalk. Misschien ga ik het nu wel 3 dagen volhouden.

Gisterenavond dus lekker naar Den Bosch geweest. Het was weer gezellig net als altijd, zelfs met maar 5 glazen bier op. Rond 3.00 was ik weer thuis en om 8:30 i.p.v de ingestelde 9.00 op mijn wekker, werd ik weer wakker. Ditmaal kwam ik overigens niet eerder bij kennis door overmatig alcohol gebruik, maar door het aanhoudend gezoem van z'n klere mug, die ik nu pas net vermoord heb met mijn 't-shirt van gisterenavond. Dus ik kan zo rustig gaan slapen, als ik niet struikel over alle kleren die er nog liggen.

Overigens duurde het gisteren weer lang voor dat we vervoer terug hadden. Het lijkt af en toe wel of er maar 2 of 3 taxi's rond brommen in Den Bosch. Das echt niet normaal. Drie kwartier wachten voor een rit van bijna € 34. Volgende keer slaap ik gewoon op het staionsplein in een tentje. Is ook makkelijk als ik 's-ochtends weer na mijn werk moet. Scheelt me weer strippen.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

3/8/2006 - Land geleden 2

Goddome nu heb ik een weblog en schrijf ik bijna nooit iets . Zoiets is ook niks voor mij. Ik heb zo ooit ook een een dagboek proberen bij te houden. Twee dagen en toen ben ik gestopt. Dag boek!! Gek genoeg heb ik vaak genoeg om over te oudehoeren, gek eigelijk. Ik zit nooit stil. Ik kom op genoeg (vreemde)plekken. Maar ja het zij zo.

Ik zie dat het al weer bijn a 21:30 is. Ik moet op gaan schieten. Zometeen Den Bosch stappen met 6 man. Ben benieuwd hoe laat ik nu weer thuis kom en hoe. Zal mijn 'werk'maar effe mailen dak morgen wat later begin. Als ik uberhaupt al begin. Wederom een vraag zonder antwoord.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

8/3/2006 - Lang geleden

Zo het is weer lang geleden dat ik wat geschreven heb. Moet maar weer eens wat kalken. Ben alleen tijdens het schrijven nog aan het bedenken wat. Iets over de verkiezingen, de nieuwe wipkip op het veldje, het verlies van Rodgers bij Eiffel, de bloemkoolschotel van  vanavond, I don't know.

Als ik mijn site nu gewoon bij hou heb ik deze problemen niet. Maar ja ben niet zo'n schrijven en iets volhouden is voor mij helemaal een kriem. Behalve dan als ik denk dat ik gelijk heb dan stop ik pas als andere echt gestoord worden van mij en twijfelen om een zelfmoordpogingen te ondernemen. Goddome wat ben ik af en toe koppig en vasthoudend. Deze ezel stoot zich in het gemeen veel vaker aan dezelfde steen. Echt hoor. Wat dat betreft... zouden ze in de politiek geen makkelijke aan mij gehad hebben. Hirsi Ali zou spontaan 3 extra beveiligers in dienst nemen. Waarom wordt zij geen fractieleider? Een zwarte VVD-er aan het roer das toch mooi. Zal wel niet goed vallen binnen de partij. Veel mensen vinden haar natuurlijk teveel de confrontatie zoeken. Ik kan dat nog wel begrijpen.

Ik denk dat Rutten het wordt. Die lijkt mij wel kapabel. Goed prater, kennis van zeken, jong. Wat wil je nog meer. Van Aartsen heeft nu in ieder geval Veel Vrije Dagen. Wat zou hij dan gaan doen? Wat zou zo'n man voor hobby's hebben? Vliegvissen, aquajoggen, spijkerpoepen? Ja je weet het niet, ik althans. Een ding weet ik wel hij hoeft niet meer naar de sportschool. Hij loopt namelijk al zo breed dat z'n pak bijna scheurt. "We gaan de lijn doorzetten" . "Ik stap op"

Ik vind het mooi voor Jan dat hij zoveel zetels gewonnen heeft. Symphatieke man en een fantastische debater. Heerlijk om zij betogen te volgen. Die bevlogenheid. Mooi hoor. Wat betreft Wouter, ik weet het niet. Hij is een beetje het stille jongetje in de klas. De kleine rooie rakker, die sluw zijn moment afwacht. Z'n  geduld wordt nu ieder geval beloond. Ik heb dat ook geprobeerd, afwachten en niks doen. Ik heb het helaas niet lang kunnen volhouden. Daar staken mijn ouders en stokje voor.  De rooie drie samen met Femke; The Three Musketiers. Maar wie is wie?

Ik heb het idee dat de bloemkool schotel mijn hersenen behoorlijk heeft geactiveerd. Misschien dat er morgen nog meer actieve plekken zijn. Ik hoop het eigelijk niet want ik heb morgen een afdelingsdag van mijn werk en het wordt al druk zat. Ik heb geen behoefte om een explosieve sfeer te veroorzaken.

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

19/1/2006 - Wiel!!!!!!!!!

Ik ben weer over de zeik. Eiffel heeft weer eens verloren. Nu in de beker van Amsterdam. Vooral de manier waarop. Wiel is niet mijn favoriet en dat zal hij ook nooit worden denk. Ik had nog gehoopt op een winst met 20 punten verschil. Misschien toch niet helemaal realistisch.

Amsterdam was fysiek weer heer en meester. Duwen en trekken daar zij ze de besten in. Het is af toe net een moderne vechtsport.

Ook het fanatisme van Toon was weer een feest der herkening. Als je dan Wiel ziet met zijn twee handen in zijn zakken. Zou die bang zijn dat z'n snoepjes eruit vallen, of had hij gewoon koude handen ?. Het zou best kunnen, je weet het niet. Misschien hield hij zijn broek wel omhoog om dat zijn vrouw de veerkeerde maat had gekocht? Ach Wiel is een aardige man. Ik had hem best als opa willen hebben en daar hou ik het verder maar bij.

Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel vandaag. Ma is jarig. Hoe oud ze is geworden? Vraag het me niet. Ik vergeet dat soort dingen altijd. Ja ik wordt ook een dag je ouder. Ik ben waarschijnlijk al op 3/5 van mijn leven. Dus mag het (haha). Bij mij tellen de jaren nu eenmaal dubbel en het komt in dit geval niet door de drank. Ben benieuwd wie er zaterdag zullen komen op haar feestje. De koelkast ligt al weer vol. Het erge is dat ik aan de meeste dingen niet mag aankomen. Das θcht niet makkelijk voor mij. Ik ga morgen na het werk maar boodschappen voor mijzelf doen denk ik.

 

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

17/1/2006 - Weer laat!!!

Jeetje het is al weer 1:15. Ik moet eens proberen om wat minder lang achter de bar te blijven zitten. Maar ja het is ook wel erg gezellie.

Ik weet niet wat het met mij is, maar ik schijn vrijwel altijd als laatste weg te gaan. Misschien komt het omdat we thuis niet zo'n lekkere kruk hebben. Het kan ook iets met alcohol zijn. Ik weet het niet. Misschien is een thuistap toch nog niet zo'n slecht idee.  Hoef ik 's avonds niet meer naat huis te fietsen. Wat betreft die kruk, ach ik regel wel wat. Het enigste probleem is de tennisbaan waar leg ik die neer?

 

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

16/1/2006 - 1874

January 15, 1874 - Jesse James and "party" rob their first known stagecoach holdup of between $1000-$8,000 of cash and jewels near Hot Springs, Arkansas. (After his death a gold watch from one of the passengers was found among his effects.)

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

16/1/2006 - Jesse James

 

De Amerikaan Jesse Woodson James werd geboren op 5 september 1847 in Kearney, Missouri. Jesse James staat bekend als een van de schurken van het wilde westen. Hij pleegde een groot aantal overvallen en vermoordde een tiental personen. Op 3 april 1882 werd hij doodgeschoten door een premiejager. Hij was toen onder de naam Tom Howard getrouwd met Zerelda Samuel en liet 2 kinderen na.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/1/2006 - Ook grappig maar al wel weer een beetje gedateerd.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/1/2006 - Another day

Zo het is al weer avond. Wat gaat de dag weer snel zeg. Vandaag lekker weer effe gesport. Doe ik overigens vrij wel elke dag. Ik bedoel de 1 rookt en ik tennis.

Het is een soort van verslaving. Echt hoor!!! Ik moet zeggen het was ook wel super weer. Heerlijk koud  en een zonnetje. Ik had overigens best mijn noren uit het vet kunnen halen zoveel rijp lag er op de baan. Wit kunstgras. Ook mooi!!! Het ging best goed, vooral de forehand. Wel blijft mijn elleboog protesteren. Ik ga hem er maar tussen uit halen denk ik.

Eiffel gisteren mooi weer gewonnen. Nu van Landstede de nummer 2 in de competitie. Domme Chris Daniels. Hij kan voortaan toch beter zijn handjes maar thuis houden. Wat werd hij gemist. Leuk die reportage van de broertjes Van der Kamp. Lijkt me toch wel klote als je van je broer of broetje verliest. Ik zou mijn testament gelijk wijzigen. Maar ja wie ben ik. 

Ga zo maar is effe lekker hard muziek draaien zodat mijn vader tegen het plafond vliegt. Die ligt nu helaas in de kamer hiernaast op bed vanwege ernstige ruchklachten. Vervelend. Ik zou niet graag in zijn situatie zitten of liggen, ik weet niet wat beter is. Gek he dat een mens zo denkt terwijl hij eigenlijk zelf ook zo ziek is als een hond. Ik heb vandaag nog helemaal niet aan me zelf gedacht. Ik doe gewoon mijn dagelijks inhaleerwerk of het de gewoonste zaak is van de wereld. Blijft toch vreemd.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

15/1/2006 - Grappig!!!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

14/1/2006 - Mijn eigen stekkie

Zo mijn eigen webstek. Leuk is dat. Vanmiddag dacht ik opeens, kom laat ik ook eens een weblog opzetten en daar is hij dus.

Nu moet hij nog een beetje gepimpt worden en dan is het helemaal goed.

Oke nog even een kleine introductie. Ik ben dus Jesse, 25 jaar en gezellig (toch) Ik heb van af mijn geboorte Cystic Fybrosis (CF). Hierdoor heb ik eeen verminderde longcapciteit. Echter weerhoud mij dit niet om veel te sporten en een hoop andere leuke dingen te doen zoals uitgaan, reizen etc. Je leeft maar 1 keer. 

Natuurlijk let ik ook op mijn gezondheid. Er zijn nu eenmaal grenzen, helaas. Maar laat ik nu niet gaan zeuren en zeiken (dat komt later wel), er zijn mensen die het nog veel slechter hebben als ik. Daarnaast kan iedereen morgen tegen een boom aanrijden (zelfs ik met mijn fiets) en dan is ineens alles misschien wel voorbij.

Nee, vandaag is het feest.

De komende periode zal ik jullie lezers allemaal verblijden met de dingen die ik mee maak. Nou leuk!!!, Echt wel!!! Ook zal ik proberen om de site nog wat persoonlijker te maken. Gelukkig ben ik site beheerder van een goed doel dus ik moet het ιιn en ander kunnen aanpassen. Misschien wordt de site wel geel, of paars of...............

Voor nu zou ik zeggen de groeten. Ik ga lekker maffen. Morgen is er weer een zware rustdag dus ik heb mijn slaap nodig. Houdoe!!!

 

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Het leven van een Cystic Fibrosis patient

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer