Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Jesus is true love

Salvador en meer...

10:08, 19/4/2008 .. 0 comments .. Link

Salvador,

De christelijke pop/roch groep Salvador heeft één van mijn favoriete nummers geschreven. Ik word daar altijd zo enorm door geraakt, zelf toen ik erg erg ver van God vandaan was gegaan en  amper meer wist dat Hij bestond, kon ik nog wel deze muziek draaien. Ik leefde totaal in de wereld, was verslaafd aan Second Life, deed daar (en ook in mijn real life), ongeveer alles wat God veboden heeft. Ik heb ruim een jaar in een soort van donker zwart gat geleefd. Ik zal daar later hier meer over vertellen. Wat ik nu wel kan zeggen is dit:

Gister heb ik mijn leven opnieuw toegewijd aan God de Vader en weet ik dat Jezus mijn Verlosser en Redder is.

Er is in het afgelopen ander half jaar erg veel gebeurt, beetje bij beetje zal ik dat hier gaan vertellen, als een soort verwerking, als een soort getuigenis, maar zeker ook als een waarschuwing. Ik ben open in wat ik schrijf, noem de dingen bij de naam, dat kan misschien als schokkend ervaren worden. Dit spijt mij, maar het was zoals het was. Ik zal niet in details treden, maar ik had nu éénmaal een iets ander leven dan dat ik nu heb.

Het nummer van Salvador:

This is my life.

Take this night and make it something special, let me be so bold, to ask for Your ear. Take this space and fill it with Your presence, we will wait, wait for You right here. This is all i have, but it is all You ask of me.

This is my life, this is my song, and i'll give it to You, no matter the cost, this is my heart, that seeks afther You. Lord help me love, more like You do, This is my life.

Take my world of simple misconceptions, nothing here will ever thruly satisfy my soul, where brokeness is trades for redemption. It is in Your hands, that never let me go, this is all i have, but it is all i'll ever need.

Then sing my soul, my Saviour, God, to Thee. How great thou art, how great thou art. Then sings my soul, my Saviour, God, thou Thee...How great thou art, how great thou art......

Dit nummer krijgt mij altijd in tranen en op mijn knieën. Ik ben blij en dankbaar dat God mensen ook op deze manier gebruikt, door goede muziek. Ik kan alleen maar een ieder die dit leest aanmoedingen, luister....luister echt...hoor en voel.... vraag maar aan Jezus of Hij aanwezig is. Vraag maar of dit het leven is wat je moet leiden (lijden?) Ik zat ongeveer 10-12 uur per dag in Second live, geloof me, ik weet wat verstoppen is, ik weet wat vluchten is, en hoe het is om later toch de werkelijkheid onder ogen te moeten zien. Je ontkomt er namelijk niet aan, aan de werkelijkheid. Aan die scheiding, aan het opvoeden van je kinderen, aan het afbetalen van de schulden, aan het anders gaan eten, gezond gaan leven, contacten opzoeken, vergeven enz enz.... Het helpt niet om je te verstoppen, en je te verschuilen achter...: ik heb het nu even nodig, ik begin later wel." Ik weet namelijk hoe langer je dingen die je op moet lossen vooruit schuift, des te groter de stapel wordt... Dus, des te moeilijker en langer de weg is. Dus kom op, face life...real life en ga er voor, maak er wat van, luister naar de stem die je roept, Hij wilt een close contact met jou!

 Het Kruis

20:47, 18/4/2008 .. 0 comments .. Link

 Het kruis,

De plek om tot Hem te komen, om rust te vinden, relaxed te gaan zitten of om je hart uit te storten met alle emoties die daar mee gepaard kunnen gaan. Een plek voor vergeving, te vragen of te ontvangen, een plek voor Liefde.  Een plek voor een goed gesprek, of voor een overdenking, voor een samenkomst, of juist om in de eenzaamheid daar te zijn. Stilte, rust, of juist om te lachen.

Kom zoals je bent, juist zoals je bent......About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Salvador en meer...
Het Kruis

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer