Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Jochem Jan Evert Home | Profile | Archives | Friends
belevenissen van Jochem

foto´s6/11/2005

Lieve Jochem,

zoals ik vanmorgen had beloofd zal ik nu proberen een paar leuke foto´s van jou op je weblog te zetten.

kijken of het lukt.

liefs

papa

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Zondag 6 november 20056/11/2005

Lieve Jochem!

Je ligt nu zo'n 12 dagen in het ziekenhuis, omdat je een virusinfectie hebt opgelopen en daardoor een maag- darmontsteking hebt gekregen. Het lukt je helaas nog niet om daarvan te herstellen, dus daarom moet je zolang in het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis blijven. Sinds gisteren heb je sondevoeding gekregen via een slangetje in je neus. Dat vind je erg vervelend, maar gelukkig heb je afgelopen nacht wel erg goed geslapen.

Je ligt nu lekker te slapen, dus ik ben beneden in het ziekenhuis achter de computer gaan zitten om jou niet wakker te maken op je kamer. We mogen namelijk niet meer in de huiskamer op de afdeling zitten omdat er andere virussen ronddwalen op de afdeling, dus iedereen ligt nu in een soort van isolatie.

Mama is lekker even buiten rond het ziekenhuis wandelen met Marjolein en Chiel. Mama is al meer dan een week onafgebroken bij jou, dus voor haar is het wel lekker om even buiten in de zon te lopen. Marjolein en Chiel mogen jou helaas niet opzoeken, omdat de kans op besmetting te groot is. Het grappige is dat Chiel precies 6 weken jonger is, maar zwaarder weegt dan jij....

Ik heb zojuist een Weblog voor je gemaakt om te kijken of ik dan kon en om te kijken of dat leuk is. Vanavond thuis zal ik er ook een paar foto's van je opzetten en dan het adres aan een paar vrienden of familieleden geven zodat je ze jou kunnen bekijken op internet. Best grappig eigenlijk.

Nou, dit was m'n eerste verhaaltje. Wie weet volgen er nog wel meer..

veel liefs van papa

2 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer