Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Geniet vandaag! Morgen is het weer vandaag!

About Me

Van alles en nog wat
Home | Profile | Archives | Friends

Bezoekje aan de Yorin FM Studio!! - 17:45, Thursday, October 27, 2005

Hallo allemaal,

 

Morgen, vrijdag 28 oktober 2005, ga ik naar Hillieversum... naar de studio van Yorin FM tijdens de uitzending van Stenders Vroeg Op.

Gezellie op de koffie bij Rob, Fred, Jelmer, Audrey enz enz....

 

Afgelopen zomer heb ik bij het spel 'seniorenzang' een auto-koffiezetapparaat gewonnen alleen hebben ze toen vlak achter elkaar 2 stuks opgestuurd, dus morgen ga ik er 1 terug brengen en neem meteen, zoals beloofd in de uitzending toen, een eigen gebakken cake mee.. koffie zou ik ook zetten met het gewonnen apparaat maar dat doe ik niet want ik wil graag nog naar huis met mijn auto en dat kan niet als de accu leeggetrokken is door dat apparaat..

We kregen de 1e koffiezetter binnen voor de vakantie naar Oostenrijk dus hups inladen dat ding lekker handig voor onderweg.. dachten we.. hahahahaha tegenvaller want het eerste volle kommetje moet nog komen.. een half uur hebben we het apparaat aangehad en het resultaat was 2 cm vocht in een klein bekertje en een half accu leeg.. nou dus maar niet meer gebruiken in de bergen anders kom je nooit meer vooruit.. hahahaha

 

Afijn ik hou me dus aan mijn belofte nu maar eens kijken of Fred zich ook aan zijn woord houd.. en dat is... een zoen... zal mij benieuwen...

 

Zo maar ff de cake gaan bakken en kan er niks mee morgenvroeg.. het is wel vroeg op hoor.. om 5 uur of zo want ik wil om 5.30 uur wegrijden hier zodat ik hopelijk de meeste file's  voor blijf....

 

Nou.. morgenavond of zaterdag breng ik weer verslag uit van de doldwaze uurtjes in Hillieversum.

 

Luister tussen 6 - 9/10 uur naar YorinFM of kijk mee op de site van Stenders.. www.yorinfm.nl en dan op StendersVroegOp pagina klikken.. ergens staat ook dat je mee kunt kijken via de webcam...

dus wie weet zie je mij nog... bye bye

 

 

Jolanda

 

 


0 Comments | Post Comment

Moe..........! - 16:40, Thursday, October 13, 2005

Tja.. hier is ik weer even... bek af dus een lang verhaal kan het volgens mij niet worden ;-)

 

Heb dinsdag weer een keer overgewerkt... vandaag moesten we een test doen om 6.45 uur dus dat was helemaal vroeg op vandaag.. zou eigenlijk blijven werken tot 20 uur maar om 13.30 uur zat ik er al helemaal doorheen... ik zag niet meer wat ik aan het doen was.. zelfs gewoon lezen was moeilijk laat staan het dan ook nog allemaal te moeten begrijpen.

 

Kzit nu ook duf voor het beeldscherm ff dom te rammelen op het toetsenbord...grinnik.. heb ik volgens mij de hele dag gedaan wat ik zat ver ONDER mijn target op het werk.. (tja de boog kan niet altijd gespannen staan).. dus besloot ik maar om niet over te werken had toch geen nut als er niks uit je handen komt...

 

Ik ga er nu weer vandoor.. lekker een hete douche nemen en wat makkelijke kleren aan doen en dan lekker bankhangen en kleding voor morgen alvast klaar hangen enzo.. dat scheelt morgenvroeg om 5.30 uur weer een hoop werk... en...... heeeeeeeeeeel erg vroeg mijn bed in dus vanavond..

 

Sorrie als het een onsamenhangend geheel is geworden maar ja.. dat hebbie ervan als je moe bent en perse wat op je blog moet zetten zodat ie het blijft doen..

 

Van het weekend maak ik het wel weer goed....

 

 

Dikke knuffellllllllllllllllllllll van Jolanda


0 Comments | Post Comment

Een paar foto's van onze vakantie naar Mayrhofen (2005) - 14:53, Sunday, October 9, 2005

Hieronder wat foto's van onze vakantie afgelopen zomer in Mayrhofen Oostenrijk.

 

 

De Krimml Wasserfall is iets heel adembenemends.. zo intens groot.. zo mooi... je kunt er wel uren naar blijven kijken.

En als je dichtbij de waterval komt valt je op dat veel mensen stil zijn.. en genieten van hetgeen ze zien maar ook het geraas van het water.

 

 

Ook zijn we in het Zillergrund geweest.. op de foto's staat Stilluptal maar dat is dus fout.. ach ja.. ik ben ook maar mens he ;-)  Heerlijk rustig dal waar weinig mensen wonen.. het is dan ook een natuurgebied geworden.

 

Het water is er zo helder dat je het volgens mij ook wel kunt drinken... maar daar heb ik

me maar niet aan gewaagd eerlijk gezegd... als het warm is zoals het bij ons bezoek aan het

Zillergrund was (28 graden) dan krijg je wel zin om erin te duiken!

 

Laatste foto van Mayrhofen op de terugreis naar Nederland... genomen vanuit de auto..

met een paar tranen in de ogen.....

 

 

Dit is het plafond van de kerk in Rattenberg.. ben je daar een keer

in de buurt... zeker heen gaan... zeer de moeite waard.. je kijkt je

ogen uit... en je krijgt een stijve nek van het kijken naar dit plafond ;-)

 

 


0 Comments | Post Comment

Weekend gevoel?! - 13:36, Sunday, October 9, 2005

Hoezo weekend gevoel?

 

Zaterdag: om 7.30 uur uit de veren.... wat gehangen... douchen...aankleden... en hups.. de auto in boodschappen doen.. om 11.30 uur terug.. boterham eten en hups om 12.30 weg richting Patricia (oudste dochter) en Mike (schoonzoon) in Haarlem.

Ze wonen sinds een weekje in een eigen appartementje...

 

 

Mike (21) werkt in Amsterdam en is 'polisbeheerder' en Patricia (20) doet in Heemstede een opleiding verzorgende en werkt met jong dementerende mensen.

 

Hieronder een paar foto's van hun eigen stekje ;-)

 

Zus Laura (17) op visite ;-)

Saampjes in de keuken....grijns

Aan het wokken... want moeders blijft natuurlijk wel eten he! ;-)

 

We zijn ook nog in de Cronje wezen winkelen... nou.. mijn voeten hebben nog een week nodig om bij te komen geloof ik... winkel in winkel uit... ooh ik moet plassuh.. nou dan maar even bij de oude baas (Milo) van Patricia vragen of mams daar een plasje mag achterlaten.. gelukkig was het geen probleem.. dus met een lege blaas weer vrolijk verder winkelen (hahah het laatste half uur want inmiddels was het alweer 16.30 uur)

 

Na het eten nog een bakkie en  hups in de auto richting huis....

 

Zondagochtend lekker uitgeslapen.. en de hele dag hangen voor de pc en ondertussen wat dingen in huis doen zoals de was, stofzuigen en dweilen.... fijn weekend.........grinnnnnnnnnnnnnn

 

Nou dat was um weer ffies.. ik maak alleen nog maar een extra item met alleen foto's....

 

 

 

 


0 Comments | Post Comment

Nieuw begin - 13:22, Saturday, October 8, 2005

Hallo,

 

Nou hier is tie dan weer... een nieuwe site, blog whatever

 

De komende tijd heb ik het druk met werken, werken en nog meer werken maar ik zal proberen regelmatig het een en ander te schrijven.

 

Ik zal mezelf eerst even voorstellen aan de mensen die mij nog niet kennen.

 

 

Mijn naam is Jolanda en ben 43 jaar, woon in Spijkenisse (zuid-hollandse eilanden) en werk bij een Energiebedrijf (correspondentie) en heb daar hele leuke collega's (even slijmen voor de collega's die komen kijken hier )

Ik huppel al zo'n 12 jaar rond op het fenomeen internet en heb het afschuwelijk hard zien uitgroeien van een klein dorpje naar een wereldsgebeuren.

 

Ik zal het hier zo'n beetje gaan hebben over hetgeen ik zo al meemaak, o.a. mijn 2 dochters, mijn huisdieren, over het spirituele, over mijn passies: fotograferen en Mayrhofen - Oostenrijk.

 

Groetjes Jolanda

 

 


0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer