Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De weg naar de Westlandmarathon 2014

Home - Profile - Archives - Friends

Eerste training 2014

Posted on 2/1/2014 at 12:09 - 0 Comments - Post Comment - Link

Nog even niet werken😃, dus mijn hardloopschoenen maar aangetrokken! 

Eerste training in het nieuwe jaar, de lucht buiten lokt niet echt. Maar ik zet door, ben geen watje dus vort met de geit!!

waar ga ik heen?? Eerst maar met tegenwind lopen richting Vlaardingen. Ik bedenk gelijk maar dat het tot aan Vlaardingen gaat worden . Op de Maassluisedijk ( of is het nou Vlaardingerdijk, dat weet ik nou nooit. In iedergeval loopt de dijk tussen Maassluis en Vlaardingen) zie ik een paar bekende dames lopen in de verte. Langzaamaan loop ik er naar toe. Te hard natuurlijk!!  En als ik ze bijna heb ingehaald met zere enkel en scheen slaan zij rechtsaf 😩. We zwaaien even naar elkaar en ik vervolg mijn weg rechtdoor, nu iets minder hard. het grote lucht laat ik links liggen, net als het dierenasiel. Ben dus al op Vlaardings grondgebied!! En nu.....? Oké spoor over en via de Zuidbuurt terug. Ik loop nog steeds een beetje stroef, net als het nieuwe jaar moet ook ik een beetje op gang komen geloof ik.

Oo wat een wonder, na het spoor gaat het ineens lekker, het loopt ietsje naar beneden. ik ben nu ook op de terugweg, misschien dat dat ook meewerkt in iedergeval mentaal wel.  

in de Zuidbuurt verbaas ik me over de berg afval langs de weg😳. Ontel baar veel blikjes, bierblikjes van een goedkope super die vlakbij zit (Aldi) en ook menig fles met wie weet wat daar in zat, maar naar mijn iedee alcohol!! Is het nou zo'n moeite om wat je meeneemt ook weer mee terug te nemen? Gooi maar in de berm/sloot!! Grrr....  Het is lekker loopweer, een beetje wat wind, en er valt af en toe een spat. En soms een paar meer😢 ach zoals ik tegen een achterop gekomen boer zei: daar smelten we niet van! Ik schrok me wel een hoe.... Opeens word ik aangesproken vanuit het niets, een boertje op de fiets. Ja echt boertje, kon zo uit een oude foto zijn gefietst . Blauw blazoen, broek en flinke kaplaarzen aan petje op. Niet zo'n nieuwerwetse cap maar een ouderwetse PET!  Alleen de fiets, al was ie oud, was toch van deze tijd. De Blauwe Reigers waren niet meer op twee handen te tellen, en ze lieten zich niet storen door mij! Soms kan Nederland best mooi zijn!! 

De Zuidbuurt uitgelopen, en via Maasland naar Maassluis, nog steeds aan het lopen, niet gewandeld. Doordat mijn Garmin ter reparatie is opgestuurd naar Garmin loop ik op gevoel. Ik heb wel Runkeeper aan staan, maar de dame heb ik het zwijgen opgelegd. Had geen zin in een broekzak gesprek!😉 nu kan ik toch zien hoeveel ik gelopen heb en hoe hard. Het gaat mij voornamelijk om hoeveel!!! Het tempo is een beetje bijzaak, alhoewel ik niet te snel wil trainen. Via de Rozenlaan weer naar huis, en als ik binnen ben zie ik dat ik 14,5 km heb gelopen!!! Nou dat viel me niet tegen!! 

Een goed begin van 2014!!  

Westlandmarathon let op!!! Ik mom eraan!!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer