Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Exploratieweek 2005 "Carpe Diem"

29/11/2005 - 29 november 2005

Hoi,

 

We zijn nu in het emi onze laatste opdrachten aan het afwerken. Katrien is het interview aan het verwerken dat Stephanie gisteren heeft afgenomen van de persmagistraat. Nathalie, Nele en Joeri zijn bezig aan het vakopdracht van psychologie, en ik (Arieta) ben het weblog aan het aanvullen en vervolgens ga ik ook verder werken aan psycholgie. Iedereen is dus flink bezig! Dit is zowat het programma van deze voormiddag.In de namiddag gaan we verder werken aan onze moodboard en onze visueel dagboek. Die moeten we om 13.30 afgewerkt hebben! We hebben ook nog een afspraak met meneer Goevaerts.Het wordt dus een drukke dag maar we kunnen er tegenaan! De voorbije dagen hebben we bewezen dat we over veel posititieve energie en doorzettingsvermogen beschikken. We zullen er zeker een goed einde aan brengen!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

28/11/2005 - 28 november 2005

Hallo iedereen,

 

Al heel de week zaten we op schema maar daar kwam vrijdag voormiddag verandering in! Een hele rij computers viel uit en wilden niet meer opstarten, gevolg, we zaten vast!

Taken die we konden afmaken hebben we afgemaakt waarop we dan maar samen bepaalden wat we nog allemaal zouden vragen aan meneer Goevearts.

Het gesprek verliep probleemloos, meneer Goevearts richtte onze aandacht nog op bepaalde punten die beter uitgewerkt moesten worden en deze werden dan door iedereen zorgvuldig opgeschreven.

Na het gesprek moest er nog een belangrijk punt geregeld worden, namelijk, een afspraak maken met de persmagistraat van het gerechtshof te Antwerpen voor ons interview. Maandag namiddag om half twee worden we verwacht in het gerechtshof.

Verder is er nog serieus gebrainstormd geweest over ons visueel dagboek, met een paar handige tips van Stephanie belooft het een creatief ontwerp te worden.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/11/2005 - 25 november 2005

Goedemorgen!

 

Weer een nieuwe dag in de exploratieweek, na deze dag wacht ons een weekend om een beetje te bekomen.
Even vertellen wat we gisteren gedaan hebben.
Gisteren hadden we een vrij drukke dag, de taken waren al van woensdag verdeeld en we begonnen onze dag dus in het EMI, waar ieder aan zijn taak begon.
Teksten werden afgeprint, enquκtes werden gemaakt, woordenlijsten,...
Op het einde van de dag, bleek dat we toch al goed bezig waren, we zitten op schema.
Thuis werkten we nog verder zodat we vandaag, vrijdagmorgen, direct konden beginnen.
Vandaag hebben we ook onze eerste afspraak met onze begeleidende lector, meneer Goevaerts. We hopen dat hij onze teksten zal goedkeuren, zodat we weten of we juist bezig zijn en verder kunnen werken.
We weten dus wat te doen vandaag!

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/11/2005 - 23 november 2005

In de namiddag hadden we een teambuilingopdracht. Leuk door Antwerpen in de koude  op zoek naar allerlei folders e.d.

Het bioscoopticket was voor ons niet van belang aangezien we onze samenwerking belangrijker vonden. We gaan wel eens naar de bioscoop in groep.

 

Afspraken maken was voor ons geen punt. Alles ging vlot zonder enige conflicten, de taken zijn eerlijk verdeeld, iedereen helpt iedereen waar het nodig is.

 

Dag 1 was snel voorbij, wat zal de volgende dag ons brengen?

Afspraak om kwart voor 9 in de Agora  !

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2005 - 23 november 2005

Wij, PRV4, hebben net onze briefing in Aula Kockx achter de rug. Nu weten we waar we aan toe zijn de volgende dagen. Na lang na te denken over onze groepsnaam en slogan hebben we uiteindelijk toch een gevonden, Jonanekastar. Nu middagpauze!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Logboek exploratieweken van Joeri, Nele, Katrien, Stephanie, Arieta, Nathalie

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer