Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Jow's Diary_

Home - Profile - Archives - Friends

Dromen

Posted on 21/2/2009 at 08:50 - 0 Comments - Post Comment - Link

Al een tijdje heb ik rare dromen over gevoelens en mijn ex vriend.

Het begon met de eerste droom, waarbij ik wakkeer werd en dacht van "wat!?"
Wij lagen op het strand en het was er druk dus er waren nog 2 bedjes beschikbaar tussen 2 meisjes, waar wij gingen liggen. Mijn ex-vriend noemen we 'Casanova', niet omdat hij er een is en omdat het daardoor uit ging, maar als je hem ziet dan snap je wel waarom.
Dus Casanova en ik lagen daartussen, hij was een heel gesprek in het Spaans tegen mij aan het houden en ik begreep er weinig van, dus zei vaak 'no'. In de droom wilde ik graag een aanzoek doen, tenminste dat gevoel had ik. En dat is heel vaag, want dat heb ik nooit echt gewild. Maar hij wel.

Vannacht had ik ook een vage droom, niet zozeer over Casanova, maar meer over gevoelens. En jongens die ik sinds mijn middelbare schooltijd niet meer heb gezien, waar ik nu rare dingen mee deed. Uiteindelijk ging het hele gebeuren niet door, omdat ik nog gevoelens had voor...

 


Vrienden

Posted on 20/2/2009 at 12:46 - 0 Comments - Post Comment - Link

In mijn leven heb ik een paar exclusieve vriendschappen gekend. Momenteel zijn daar nog een paar van over. Mijn beste vriend, waarmee ik ben opgegroeid is evenoud als ik en hij is mijn rots in de branding. Hij is als een broer voor mij.

Dan is er nog een hele goede vriend, hij is nu mijn ex. Waar ik toch bijna 8 jaar een relatie  mee heb gehad, tja da's niet niks. Ook qua gvoel is het nog steeds raar. Het is nu bijna 4 maanden uit en in het begin had ik mijn werk/stage waarmee ik heel druk was, zodat ik nog geen besef had. Nu dat ik weer terug ben komen wonen in mijn geboorteplaats is het moeilijk. Want hij woont daar ook! Het lijkt wel of ik het nu pas realiseer. Hij is niet mee optimaal in mijn leventje. En dat vind ik erg rot, want hij blijft toch altijd nog een hele goede vriend.

Ook heb ik een heel lief zusje, wat vier jaar jonger is. En toch lijkt het soms dat we meer vriendinnen zijn dan zussen. We gaan veel met elkaar om en delen elkaars interesse. Niet zo gek ook, zal wel in ons DNA zitten. Ik moet haar soms wat meer als een zusje zien en niet als een goede vriendin, want dan lijkt het alsof ik alles met haar deel, en dat doe ik lang niet altijd. Het is soms moelijk om tegen je spiegelbeeld (als het ware) te praten over problemen met vriendjes en stuff like that.

En dan heb ik nog een paar hele lieve, leuke vriendinnen. Een van mijn goede vriendinnen woont nu in London, waar ze tevens ook studeert. En over haar ben ik heel gemengd, want de ene keer kan ik het super met haar vinden en de andere keer lijkt het net of ik haar niet ken ofzo. We hebben een heel ongedwongn vriendschap en dat is erg fijn. Natuurlijk niet altijd, want als ik haar een tijdje niet heb gesproken en ik moet iets kwijt, dan moet ik eerst een heel introductie verhaal vertellen voordat ik bij mijn probleem kom. Beetje vermoeiend soms.
Ook een goede vriendin van mij, is een meisje wat iets jonger is dan ik, en ik nog maar ongeveer 2 jaar ken. Maar waar ik toch redelijk op dezelfde golfhoogte zit en dat is heel prettig.
En tot slot een klasgenootje, haar ken ik nu 3 jaar, ze is geen makkelijk persoontje, maar haar hart zit op de juitse plaats.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer