Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Joyce weet het beter!

Description
«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Kleng in plaats van knoep.

Kun jij je voorstellen hoe het breken van een bot klinkt? Ik wel, dacht ik, gezien mijn recente ervaring deze zomer. Nou, ik kan je verzekeren dat een bot breken doormiddel van een trein heel anders klinkt!

 Heb namelijk het genoegen gehad om getuige te zijn van het geluid van iemand die zelfmoord pleegt dmv een trein...Ik zat in die trein, helemaal vooraan (ik dacht dan hoef ik  minder ver te lopen op het station...zucht). Dus ik hoorde de bons en toen klonk het alsof iemand zijn fiets had laten vallen en die dus onder de trein kwam; kleng,kraak,boink, zeg maar. Klinkt toch wat anders dan het knoep van mijn enkeltje...De klengs waren al huiveringwekkend maar het bloed (en andere kleverige substanties) die tegen het raam aanspatte, waar ik net mijn nieuwsgierige neus tegen aanduwde, is van een heel ander kaliber....

Ik lees de gruwelijkste boeken, hoe erger de moord hoe beter! Bloed doet me niks...maar dus wel. In de trein zelf was ik eigenlijk nog vrij nuchter. Gewoon ergens anders gaan zitten,boekje pakken en wachten tot we verder rijden. Eindelijk op stage aangekomen, beetje gewerkt, maar daarna toen ik weer naar huis ging toch wat moeite om die verdomde trein in te stappen. Trillende handen en zweten maar...Ach, na een nacht slapen zal het beter gaan. Niet dus. Zit nu al een paar dagen met trillende handen en zweterig in de trein, alsof ik afkickverschijnselen heb! En normaal gesproken ben ik altijd wel blij met mijn plaatjesbrein, maar nu toch ff wat minder. Krijg de beelden niet uit die botte harses van mij!

Ach, weer wat te doen...Met een familie vol NS mensen die nog steeds niet zijn doorgedraaid na jaren treinervaring, zal ik er ook wel overheen komen...snel...?


Posted: 12:44, 9/9/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Halve Sara....

Om maar meteen als een oud wijf te klinken...Jeetje! Wat gaat de tijd toch snel!

Voor dat ik het weet, gaat de wekker, is het al middag, is het al avond is het al weer bedtijd en heb ik geen idee waar mijn dag gebleven is! En dat gaat niet alleen zo met de dagen, maar hele weken verdwijnen gewoon! En niet alleen hele weken, maar de maand is zo om zonder dat ik het idee heb gehad dat ik iets heb gedaan, iets heb ervaren, ergens van heb genoten, heb geleefd....

Niet schrikken hoor, ik bedoel helemaal niet dat mijn leven zo naar is, maar het voelt alsof een jaar een dag duurt...en dan ben je dus alweer bij die gevreesde datum..het onoverkomelijke bewijs dat je een jaar verder bent..verjaardag. zucht. 25. zucht. Sommigen zeggen 'wat een mijlpaal', 'wat een mooie leeftijd', 'zo jong nog?'....en ja, ja, dat zal allemaal wel maar er is gewoon alweer een jaar voorbij!!!

Mijn jaren voelen alsof ik weet dat ik gister lekker uit ben geweest, en, ehm..zoveel heb gedronken dat er wat gaten zijn, zeg maar. (Ah kom op. je weet vast wel wat ik bedoel...).

In ieder geval een voornemen voor het aankomende jaar. Zorgen dat de tijd geen loopje neemt met mij. Hoe? Daar ben ik nog niet helemaal uit...Ik zal er eens goed over nadenken en laat het je weten!

(shit, is het al zo laat?)


Posted: 13:40, 5/9/2010
Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer