Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Welcome to my world

The Breakthrough

19:43, 18/9/2008 .. 0 comments .. Link
Beste bloggers,

Vandaag was weer een historische dag! Jullie weten het misschien nog niet, maar ik ben al 3 jaar leadzanger en gitarist bij de groep Guns 'n Moses. De groep bestaat uit 3 leden: Vadim Nicolai, die
volgens mij één van de beste drummers aller tijden is, Ron Jacovy, speelt nu al 8 jaar basgitaar en kan er wat van, en ikzelf, leadzanger en gitarist. We zijn bekend geworden door onze covers van bekende liedjes die we wekelijks uitbrengen op Youtube, maar schrijven al een tijdje onze eigen liedjes.
We speelden al meerdere malen in cafés en lounges, maar vandaag kwam onze grote doorbraak. We mochten voor het eerst optreden bij een muziekfestival, en het was niet zomaar een muziekfestival. Wij speelden vandaag onze eigen liedjes op Pukkelpop, en het publiek vond ons te gek. Na het zingen van "Hanukkah in the summertime", "Superjew" en "Spin my dreidel" was ons optreden voorbij, maar we werden door het publiek terug geroepen om nog een liedje te zingen. We zijn dan het podium terug opgelopen en aangezien we geen andere liedjes hebben geschreven moesten we een liedje coveren. We zijn bekend geworden door onze cover van "How to save a life" van The Fray, dus het leek ons het best om dat liedje te spelen. En wat een succes! Al direct na het optreden kwamen tal van fans onze t-shirts kopen en ons voor handtekeningen vragen. Ik heb nog nooit zo'n kick in heel mijn leven gevoeld als vandaag, en hopelijk wordt onze droom om te top te bereiken behaald! Je kan onze muziek beluisteren op Youtube, en op www.pukkelpop.be kan je ook voor ons stemmen voor "Best Performance 2008". We wachten op jullie reacties, vertel ons wat jullie van onze muziek vinden en als er iets mist, wees niet bang om het te zeggen. Wij kunnen tegen wat kritiek! :)
Het was een zeer lange dag, zeer vermoeiend maar waarschijnlijk één van de beste dagen van mijn leven. Het is nu tijd om te gaan slapen, en ik denk dat ik pas binnen een paar dagen wakker ga worden, dus de volgende post zal er pas in een paar dagen zijn.

Groetjes,
Josh


Official Opening

19:28, 17/9/2008 .. 0 comments .. Link
Beste blogger,
Vandaag, 17 september 2008, is een historische dag!
Ik, Joshua Reichman, heb mijn eerste weblog officieel geopend voor het publiek. Maar wie ben ik?
Ik ben een jongen, 17 jaar oud, wonende in Edegem samen met mijn ouders. Ik heb 1 zus, die geneeskunde studeert in het Vlaams Universiteit van Brussel studeert, en 1 broer, die business management studeert in Herzlyya, Israel. Ik ben een Jood, en breng het meeste van mijn tijd door op een Joodse school in Antwerpen. In mijn vrije tijd speel ik gitaar, voetbal en tennis. Ik verzamel ook postzegels en hou me meestal bezig met het maken van papieren vliegtuigen wanneer ik me verveel. Ik ben een leider bij een Joodse jeugdbeweging, en breng elke zaterdagnamiddag door aan een groep jongeren van 14-15 jaar oud. Ik ga ook een paar keer per maand naar de coolste nachtclubs van Brussel. Je zou je kunnen afvragen waarom ik naar Brussel ga als er ook nachtclubs in Antwerpen zitten. Het antwoord is omdat de jongeren in Brussel veel vriendelijker zijn dan in Antwerpen, en omdat er ook veel meer jongeren in de Brusselse nachtclubs zitten. Wat ik nog doe? Ik ben een persoon die veel slaapt, ik heb een minimum van 8 uur slaap per nacht nodig dus slaap eigenlijk één derde van de week. Ik zit ook veel op de pc, om te chatten en om muziek te beluisteren.
Genoeg over mij, nu zou ik het over iets interessanters willen hebben: wat ik vandaag heb gedaan.
Opstaan om 7 uur, me klaarmaken voor school en een uur later zit ik in een bus op weg naar Ieper. 2 uur later zit ik nog altijd op de bus op weg naar Ieper. Normaal gezien is woensdag een korte dag, school eindigt echter om 12u25, maar vandaag was het anders. Het was weer een lange woensdag, dus school eindigde pas om 16u10, en ik voelde dat het een zeer lange woensdag zou worden. We waren immers op weg naar een museum over de Eerste Wereldoorlog. We kwamen eerst aan in Flanders Fields, waar er tussen 1914 en 1918 hevig werd gevochten en meer dan 400.000 mensen stierven vanwege de oorlog. We hebben er in de voormiddag bunkers, graven en kerkhoven bezocht, wat zeer interessant was maar het enige waaraan ik kon denken was mijn broodje kipcurry die in de bus lag. Het was pas na de lunchpauze dat ik mij weer kon concentreren op wat belangrijk was. In de namiddag gingen we naar het museum waar we een zeer goed beeld kregen van wat er tijdens de Eerste Wereldoorlog eigenlijk gebeurd is. We moesten op een snel tempo heel het museum bezoeken wat ik zeer spijtig vond. Wat ik nog erger vond, was dat we op de terugweg naar Antwerpen vastzaten in de file. We kwamen pas om 17 uur terug naar school, het was dus degelijk een zeer lange woensdag. 5 uur in de bus zitten, 4 uur erbuiten... Maar ja, het was wel toch interessant en ik heb me goed geamuseerd met vrienden in de bus.
Ik denk dat ik genoeg heb geschreven voor vandaag, mijn vingers doen al pijn van het typen en ik kan mijn ogen nauwelijks open houden. Tot morgen dan?

Groetjes,
Josh


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

The Breakthrough
Official Opening

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer