Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

W.E. Not Doing You

Nightmares

{ 09:22, 14/9/2016 } { 0 comments } { Link }

Vanmorgen opgestaan met hoofdpijn. Nu al stress omdat ik weet dat ik vanavond weer thuis moet slapen.

Mijn vriend heeft andere dingen te doen en er komen vanavond vrienden  te eten. Daarnaast weet ik dat als ik nu niet ga ik het steeds moeilijker ga vinden.

Mijn hoop is nu compleet gevestigd op mijn vrienden en hun geloof in mij. Voor het eerst in maanden hoop ik dat het snel donker wordt en dat ze tevoorschijn komen. Spinnen.

Ik weet dat veel mensen bang zijn voor spinnen. Ja dat ben ik ook, maar normaal zorg ik dat iemand ze weghaalt(soms ikzelf) en daarna ben ik alleen een paar dagen wat springerig. Geloof me als ik zeg dat deze spin menig mens bang maakt. Groter dan mijn vuist en sneller dan het licht. 

Het was kwart voor 11 s'avonds en daar liep zoonlief(spin) over mijn muur naar beneden. Dapper als ik ben ga ik in het midden van de kamer staan en wacht waar zoonlief zich gaat schuilhouden. Je raadt het al. Rakelings langs mij heen rent moederspin langs mij vanuit mijn slaapkamer naar het lichtknopje. Dat was de druppel. Compleet in paniek. Spullen gepakt(waar ik bij kon komen zonder nog meer spinnen tegen te komen) en naar mijn vriend gereden. Het bleef die nacht onrustig.

Maar daarmee was het probleem natuurlijk niet opgelost. Papa gebeld en na het werk op spinnenjacht met z'n beiden. Helaas geen spin te bekennen. Ik zit ook in een oud huis met kieren en aan het eind van een verbouwing, wat betekent dat het een zooitje is.

Na weer een nacht te hebben geslapen bij vriendief zal ik vanavond in mijn eigen huis moeten vertoeven. Ik zal mijn collega's waarschuwen voor morgen want ik doe natuurlijk geen oog dicht...

Sweet dreams, xx

ps. feitjes waarin men zegt dat er 1500 spinnen in 1 huis zitten of zeggen dat ik me aanstel helpen niet!vandaag de laatste dag van 2014

{ 13:24, 4/1/2015 } { 0 comments } { Link }

Oud en nieuw is al geweest maar ik leef nog in 2014. 

2014 afsluiten.. ik ben er nog niet aan toe. een jaar is een stuk van je leven, maar ik ben nog niet klaar met dit stuk. Waarom niet? Ik heb geen flauw idee.

Het was geen bijzonder jaar? er is niets gebeurd? Even een opsomming van mijn jaar. thuis gekomen van Nieuw-zeeland, ribben gekneusd, etentjes gegeven, kroegenklaverjassen met paps, veel lange avonden met borrels, weer een nichtje geboren, nieuwe baan, "vrienden" verloren en ander gezeik dat ik gewoon niet kan bedenken.

eigenlijk is het wel tijd om 2014 af te sluiten. afsluiten, achter me laten en vooruit kijken. maar er is iets dat me vasthoudt. 2014 is nog te negatief. Gezocht: positieve gedachte..

niet gedacht dat ik dat heel moeilijk zou vinden. Eigenlijk zie ik in de meeste dingen wel iets positiefs. zou het komen door de winter? winterdepressie? Daar geloof ik eigenlijk niet zo in. Tenminste niet dat ik dat ooit kan krijgen. ja winter is koud en daar heb ik een hekel aan. Ik heb ook liever de lange zonnige avonden, maar hoe kun je die waarderen als je de andere kant niet kent. door de kou en de donkere dagen weet ik dat ik van warme lange dagen houd.

misschien is dat het! door alle jaren die ik heb gehad van 1987 tot 2014 weet ik nu dat ik niet van 2014 houd, andere jaren vond ik leuker.  en hoe kan het dat dit jaar anders was? waarschijnlijk door mezelf en wat er in eerdere jaren is gebeurd. Ik was misschien toe aan een rustjaar, een jaar dat het me allemaal minder boeide, zonder dat ik het wist.

ik denk zelfs dat ik met deze gedachte het jaar kan afsluiten. Gelukkig nieuwjaar, dat mag nog gezegd worden op 4 januari toch?

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Nightmares
vandaag de laatste dag van 2014

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer