Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Blog!

Description

About ME


Weblog

Home
Mijn Profiel
Weblog Archief

Links

Mijn MSN-space
Mijn foto's
Mijn filmpjes


Blogs van Anderen

Blog van Melanie!


Forums

Wie is de Mol forum
Festivalsite forum


Andere Sites

Viping.nl

Quick

Tussen school, het forummen, beetje huiswerk en Wie is De Mol en Peking Express door maak ik toch even tijd voor mn Blog, die langzaam aan het verwateren is..
tijd voor een beetje (spraak)water dus!
At school zijn we nu bezig met wiskunde elke 1e 2 uur van de dag (jaa, typisch iets vrijeschools.. never mind) en t valt me harstikke mee! Ik ben namelijk helemaal geen scheikunde,natuur,wiskunemens.. Biologie gaat nog wel..maar de rest boeit me niet.
Maar het valt dus best mee, ik durf t bijna niet te zeggen, maar de lessen zijn gewoon bijna uit te houden! Kinderlijke herinneringen kwamen weer boven toen we een ballon loslieten buiten met waterstof gas erin. Jammerdebammer dat we vergaten een kaartje er aan te doen met mn adres erop.. Volgende keer beter.

Verder is het ook altijd wel weer grappig als t brandalarm weer eens afgaat door onze scheikundige creatie´s. Met gevolg dat we dat ding niet meer stil krijgen omdat we geen ladder hebben en dat gepiep dus een hele tijd aan moeten horen. Maar ach, tis leuk ;)
Helaas kunnen we gevaarlijke proeven niet meer doen als we in ons nieuwe gebouw zitten.. nu mag alles kapot, zoals de vloer en heb plafond.. daar niet.. helaas.!

volgende keer meer, kga nu WIDM kijken ;)

 

Kus!


Posted: 19:05, 31/3/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Update

Tussen het forummen door zoek ik nog even tijd om mn blog bij te werken, terwijl ik op de "refresh"knop klik bij een van mijn forumpagina's.
De laatste tijd ben ik er weer druk mee bezig, maar t is ook echt verslavend, en gezellig. Vooral bij de topics die nergens over gan ben ik veel te vinden, gewoon blaaten over slap gezever, met een beetje inhoud.

T ene forum is het festivalforum, en t andere is t wie is de mol forum, ant dat programma is ook weer begonnen =D De meesten kennen t vast wel, en anders moet je maar ns naar de site gaan.. of gewoon t programma kijken uiteraard.

Kheb al een tijd niet meer geblogd, en dus ook vast niet verteld dat ik al aan mijn 2e week van mn stage begin. Vorige week had ik alleen de maandag, dinsdag en woensdag stage, daarna vrij tot en met maandag (vandaag) Morgen hoef ik pas weer =D Tis wel erg indrukwekkend, stage lopen op de intern afdeling, omdat die mensen gewoon serieus enorm ziek zijn. Maar de meesten gaan er zo goed mee om, sta je echt versteld van.

(Tis te merken dat ik ook over serieuze dingen kan praten ;) en niet alleen over maffe dingen haha)

 

Vanavond weer boksen, kheb nog nooit op maandag gebokst, normaal altijd donderdag.. maarja, ik it hier toch alleen maar op mn luie reet de hele dag achter de pc dat ik vanavond maar ns wat moet gaan doen. Flink die luiheid eruit meppen dus.
Tis echt super leuk om te doen, vorige week donderdag ging zo goed! Vooral lekker meppen op van die grootgespierde mannetjes is altijd lache, behalve als ze terug slaan ;)

 

En na weer een paar keer gerefreshed te hebben op forums.. wist ik niks meer te schrijven..

 

Tot Blogs

 

Kus, Banaan


Posted: 19:19, 13/3/2006
Comments (5) | Add Comment | Link

Vernieuwd

Zoals velen natuurlijk juist niet gezien hebben, is deze blog n beetje vernieuwd, met hulp van geschoonbroeder Bram (computer tovenaar op dat gebied denk ik maar altijd =p) Er zijn namelijk links toegevoegd hier in die blauwe balk aan de linkerkant (ja, daar ja). Met o.a. een link naar mn space van msn (waar veel meer foto's staan), naar foto's die op deze blog staan (ja, klik zometeen maar =p) en een link waarnmee je straks naar een pagina gaat met mijn zelfgemaakte filmpjes (nu nog steeds een link naar mn msn space..) Dus, genoeg entertainment! Yeah!
Ook bij de foto's (en straks de filmpjes) kun je uiteraard een reactie achterlaten, wat ik suuuuuuuper leuk vindt =D Dus, posten maar! En ik wil geen smoesjes van "Ik snap niet hoe t werkt" =p
Veel lees en kijk plezier :) En hopelijk komen de filmpjes snel!
Kus, Judith

Posted: 21:11, 4/3/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Tis Carnaval (geweest..?)

Ik add weer een nieuwe entry terwijl ik hier met moeie oogjes en een enigzins misselijk gevoel achter de pc zit. Gister toch ook meegegaan namelijk in de carnavalssleur in ons bekende "Lampegat" (eindhoven..). Ik had niet verwacht dat ik zou gaan, maar dus toch, en ben blij dat ik gegaan ben, had t niet willen missen ;)
Laten we de details maar acherwege laten, en maar gewoon de 3 foto's neerzetten die we nog hadden gemaakt ;) Details hoor je vast ooit nog wel n keer.. misschien.. of niet ;)
Trouwens, super verkleed waren we niet, vergeleken met anderen (behalve Larissa en Jantine dan ;)) Maar een heel pak hadden we maar niet aan gedaan.. dus dan maar dit :D Boeie! Lang leve de lol

v.l.n.r: Jantine, Meike, Ik, Larissa

again :)

En meike en ik =p charmant!


Helaas ga ik maar 1 dag.. mja, volgend jaar meer!
Posted: 13:23, 26/2/2006
Comments (5) | Add Comment | Link

Untiteledeldleldld?

Hoi!

"Schrijf eens wat vaker in je blog" hoorde ik laatst weer van mn blogfan =p, dus ok, ik schrijf wat meer ;) Ik verbaas me er serieus over hoeveel mensen er eigenlijk mijn blog lezen (En niks achterlaten =p Stelletje .. lama.. haha) Kan je niet iets instellen dat je hoe dan ook een bericht achter moet laten voordat je van mijn pagina af kan? Toch maar ns naar op zoek gaan.. haha
Vandaag was ik uiteraard weer wezen werken bij onze goede ouwe AH (zoals ik elke woensdag en maandag doe, gelijk na school) en kreeg te horen dat ze me liever achter de kassa willen hebben als ik 16 wordt, in verband met mn knie.. tuuuuuuurlijk =p Al kan ik eigenlijk ook even geen andere reden bedenken.. Achter de kassa zitten.. hm, mn hele werktijd t zelfde zeggen (Nee, ik ga t niet opnoemen, luister maar lekker zelf naar t nummer van de vliegende panters.. :) Want hoe ging die ook alweer..?)
Kheb eindelijk ook t nummer van "Spinvis * Ik wil alleen maar zwemmen" op mn computer staan, althans, op de andere computer, want ik schrijf nu op de oude computer. Een oud geval uit het jaar 0 die ondertussen serieus al uit mekaar valt. Het klepje van waar je die cd in moet doen (bestaat daar eigenlijk een naam voor? CDindoenklepje ofzo? misschien wel.. toch eens opzoeken in t woordenboek..) maargoed, die is er dus afgevallen, of gebroken.. of gestoten ofzo.. in ider geval, hij is er af gevallen.. arme computer.. Wat zou er hierna afvallen? haha

Maargoed, op deze computer staat nu eindelijk dus msn 7.5 (En ik zit nu dus ook te msnen met mn zus die 1 meter van me vandaan zit, die dus op de nieuwe computer zit.. erg doelloos eigenlijk.. maargoed!) Wat ik dus wilde zeggen, hier staan dus verder geen programma´s op..best saai, geen Movie Maker of Photofuiltre, of Photoshop waar je ff lekker je frustraties uit op kunt klooien. Nee, alleen msn.. en internet. (Nogal wiedes (<< cool woord, wiedes) nogal wiedes dus, anders had ik dit nu niet geschreven.. of wel natuurlijk op de nieuwe computer) Maargoed, het niveau daalt.. laat ik er maar weer mee stoppen, en nog even melden dat ik volgende week vakantie heb, jeeej! En daarna 2 weken stage in t Maxima Medisch Centrum.. ben benieuwd!
Tot huppelss!!

 

KusKus, Judith


Posted: 21:31, 20/2/2006
Comments (3) | Add Comment | Link

Filmpjes maken

Filmpjes maken: een verslaving! Misschien kennen sommigen het wel, Windows Movie Maker, ik heb het een maandje of wat geleden ontdekt, zo zie je maar, je computer leer je nooit helemaal ontdekken ;) haha
Ik wilde namelijk weten hoe mensen dat nou deden, een filmpje in mekaar zetten van foto's, muziek, andere filmpjes en overgangen. En toen ik op mn pc keek, stond het programma Movie Maker er al. Yeah, wat een geluk ;) maar erg logisch als je Windows XP hebt. Anyway, ik aan de slag. Ik ben toen begonnen met een filmpje te maken voor Aukje, over haar en Rachid (paard =p) op t nummer van Gabriel Rios. En die was nog best goed gelukt! Helaas is die veels te groot om op internet te kunnen zetten.. mijn filmpjes zijn namelijk altijd 600x zo groot als dat ze mogen zijn bij een uploading site.
Daarna heb ik een filmpje gemaakt over Esther (= zus, weet je nog? ;)) en Bram (= schoonbroederlief, ook al vaker genoemd hier), en die was ook echt gaaf geworden =D
En de laatste die ik nu had gemaakt, was over Concours Hippique, een paardenevenement. Hier zitten ook weel filmpjes apart in. Uiteraard was deze ook te groot, maar dit keer heb ik m in delen op internet gezet, en wil ze graaaag met jullie delen =p Wat ontzettend lief van mij toch ;) Het is natuurlijk logisch dat je ze in de goeie volgorde bekijkt..toch? De link moet je ff copy-pasten.
Deel 1: http://media.putfile.com/CHa1
Deel 2: http://media.putfile.com/CHa2
Deel 3: http://media.putfile.com/CHa3
Deel 4: http://media.putfile.com/CHa4
Grote kans dat ze t niet doen, mail me dan ff, dna stuur ik ze gewoon.. :)
Have fun met kijken ;) Meer boeiende dingen heb ik niet te melden ;) Behalve dat ik t leuk vindt dat ik toch achteraf nog hoor dat mensen mn blog lezen =D Het zijn er meer dan verwacht!

Kus, Banaantje

Posted: 14:48, 18/2/2006
Comments (3) | Add Comment | Link

Nee, ik ga het niet over Valentijn hebben

*Vraagt zich af waar ze nu over kan schrijven*
Nee, echt niet over Valentijn in ieder geval, dr valt toch niet veel over te zeggen..of wel? Dat ik t maar niks vindt zeker, ook al kreeg ik wel een kaart (al zeg ik maar niet van wie =P) Vandaag op school werden er ook weer roosjes rond gedeeld, en hallo, ze waren oranje/geel, en sommige mensen hadden er een naar zichzelf gestuurd.. uhm ok? =P kan ook natuurlijk, volgend jaar stuur ik een hele bos rozen naar mezelf toe, of ik laat ze bezorgen op school, midden in de les, en vraag of de bezorger ook gelijk even een serenade kan uitbrengen. Nee, valentijn is niks voor mij, waarom zou je, zoals meerderen zeggen:, juist op Valentijn lief voor iemand zijn, of giegelend verlegen een kaartje sturen naar een persoon die jou toch nooit zal zien staan, en al helemaal niet meer na dat ene  o zo originele kaartje van Hallmark. Wees origineel, en vier valentijn in september ofzo, die maand vind ik altijd zo saai klinken, misschien wordtie dan nog leuk.. you never know ;)
Of vier Valentijn gewoon helemaal niet, en laar die kaartenfabrieken of waar die dingen dan ook gemaakt worden lekker failliet gaan. Dan red je misschien gelijk wat boompjes in een of ander land. Maar toch, Valentijn kan natuurlijk ook wel ok zijn, even een kaartje sturen naar je beste vriendin of vriend, of gewoon voor de lol een kaart naar iemand sturen, en iemand ander zn naam er onder zetten, das altijd lachen gieren brullen. Ik heb niks tegen Valentijn hoor, echt niet ;) haha. Maar ik ou t niet over Valentijn hebben, dus ok.
Ik zit me nu dus af te vragen wat nog leuk is om over te schrijven, maar vraag me tegelijkertijd ook af of ooit iemand dit wel leest (behalve Melanie =P) Want mensen, als je dit leest, laat dan toch wat achterrr! Das toch veel leuker ;)
*vraagt ondertussen aan verschillende mensen op msn waarover ik moet schijven en krijgt ondertussen overal t zelfde antwoord: Vale#%&(^%^@^%$&% *
Misschien bedenk ik binnenkort nog wel wat :)

De toedels :) Kusje, Judith


*dit was echt de slechtste blog ever.. of niet?
Posted: 17:02, 14/2/2006
Comments (4) | Add Comment | Link

Concert van Odd =D

Hela!
Beloofd ff wat te schrijven, maar kga eerst douchen

Ok, na een korte onderbreking van t douchen: Hier dus t verhaal over t concert van Odd.
Odd komt uit Noorwegen, absoluut niet bekend en ze zouden spelen in de W2 in Den Bosch. Brams (schoonbroeder van me ) had weer ns kaartjes gewonnen bij 3fm, en vroeg of ik, naast mn zus en zijn zus ook mee wilde gaan.
Ik had nog nooit gehoord van Odd (vind je t gek, ze komen uit Noorwegen.. of komen daar juist goede artiesten vandaan.. ) laat staan dus dat ik een nummer had geluisterd. Maar toch, ik zei al ja.
Later toch nog ff een nummertje geluisterd, en t beviel me wel (mocht je m ook willen horen, dan meld t ff op msn).
Dus wij met de fiets eerst naar t station,m en t was kooouuuuuud! Op t station uiteraard braaf kaartjes gekocht (al werden we niet gecontroleerd, wat erg frustrerend is..). Verdere treinreis is niet zo boeiend, beetje zitten beppen in de stiltecoupe, we kwamen er zo goed als aan t einde pas achter dat t n stiltecoupe was.. ik dacht al, wat is t hier stil.. (Hoewel je vaak hoort dat juist in de stiltecoupe's t zo luidruchtig aantoe gaat met al diemobiele gesprekken.. mensen met een mobiel gaan vast expres daar zitten zodat ze de ander goed kunnen verstaan.. )
Maargoed. Aangekomen in Den Bosch, zusje van Brams ook opgepikt. Twas nog erg vroeg, dus eerst wat gedronken in n cafeetje, dan nog ff naar de Mc Donalds (Bram: Ik heb hooooongerrrrr; Judith: Maa rik wil alleen maar zwemmen) << Das ook nog n heel verhaal, ik wil alleen maar zwemmen Kent iemand de band "Spinvis"? Die hadden namelijk een nummer "Ik wil alleen maar zwemmen", en Brams en ik wisten alleen nog maar dat zinnetje (nogales logisch als t nummer zo heet.. maar ok) En dat zinnetje werd zo'n 43677982 keer herhaald op de heen en terugreis.. waar t op sloeg? Geen idee.
Maar, we dwalen af. We kwamen uiteindelijk aan bij de W2, erg leuk zaltje hebben ze daar! Naast t zaaltje zit een foyer, maar er is dan ook een soort opening naar t zaaltje toe.
 De band "Eleven" opende, best ok bandje, alleen een beetje telkens de zelfde soorten nummers, maargoed, ze komen dr wel, goed geprobeerd  T was btw echt kei rustig, super weinig mensen, niemand stond tegen t podium aan, iedereen kon staan waar die wilde, ruimte zat, lekker makkelijk dus voor foto's maken, en erg handig voor als je poten een beetje gevoelloos worden.
Toen ging t doek weer dicht (sinds wanneer gebruiken ze een doek..?) en wij weer in de foyer zitten en wat drinken. En toen kwam... Odd! Ik wist niet wat ik moest verwachten, en kennelijk anderen ook niet, want iedereen stond er eerst maar een beetje doelloos bij.
De zanger was volgensmij ook eerst een beetje ontmoedigd door t weinige publiek, maar je had m moeten zien aan t einde van t optreden! De mensen die er waren, waren namelijk wel erg enthousiast (onder andere vooral wij )
Maar, hij begon dus met zingen, en wauw wat een stem heeft die gast echt, daar moettie trots op zijn! super groot bereik heefttie en t zingt er ook nog eens kei makkelijk uit.. gelukhebber ..
Dr waren trouwens kei veel bandleden: wel 6! Natuurlijk de zanger, een bassgitarist, 2leadgitaristen, 1 acoustischegitarist en de drummer (die er trouwens wel kei saai biju zat..)
Ze waren helemaal niet arrgoant, keken gewoon lekker t publiek in, keken mensen ook aan, betrokken t publiek er ook bij en speelden gewoon echt enorm goed!
Heb dus ook wel leuke foto's kunnen maken met de camera van Bram. Helaas is t licht alleen niet zo super geweldig.. Had wel t grote geluk dat ze ook in de camera keken Hoewel die niet super mooi zijn.. haha. Hier de foto's : (Een kleine selectie uit de 90 foto's ofzo.. dus t was ff kiezen )
            Meer foto's plaats ik niet i.v.m. de ruimte :) Tijd om nog meer te schrijven heb ik niet, dis wel lang zat toch? Ik kan alleen nog maar zeggen: mocht je Odd ergens tegenkomen, ga naar ze toe, luister, en doe ze de groeten van mij

Liefs, Judith
 

Posted: 20:10, 4/2/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

Puberaal gedrag =p"Jij betaalde mijn frietjes, dus ik jou string"zei Judith na een dagje shoppen met Soof

Posted: 22:39, 2/2/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Albert-Heijn Dag

Yeah  Gisteren was het dan zover, de AH-dag 
Voor de mensen die er niks van weten (wat niet echt gek is maar ok)
Ons filiaal (waar ik werk) was kampioen van regio geworden, en daarom mochten we naar het AlbertHeijn-WK, waar we dan moesten "strijden" tegen de andere kampioenen van alle andere regio's in NL. Dit waren er ongeveer in totaal.. 44 of 45.
Dus, gisteren, ging iedereen van ons filiaal 1188 met 2 bussen naar het Gelderen (ofzo) Dome in Arnem.
En daarbinnen was t groooot Ik was er als ns eerder geweest met een voetbalwedstrijd, maar ik was ff vergeten hoe groot het ook alweer was
Daar kon iedereen plaats nemen aan 1 kant van de tribune, en we vielen toch ook wel op door onze blauw knipperende lichtjes die iedereen aan had, en onze rode Bavaria petten en rode key-cords.
Na wat gepraat van een of andere Barry Paf (verschrikkelijk persoon is dat ) konden de teams beginnen met de spellen, zoals uuhm, Pimp je boodschappenkarretje, levend tafelvoetbal, luchtkussen-hindernisbaan etc etc.
Kortom erg gezellig en luxe! 2 keer konden met met een bon een doos voor je team ophalen die bomvol zat met flesjes drinken, snickers, marsen etc! Zo chill!
En in de avond was het tijd voor een buffet. Rondom het stadion is een brede gang vol met kraampjes, die nu ook open waren vol met gratis eten en drinken. Echt zoveel te vreten was er, wat was er eigenlijk niet? Echt heel leuk!
Na t eten deden ze nog een spel Ren je Rot met de Gepimpte Boodschappenkarretjes, en daarna kwamen de optredens.
Keeeiiii slechte muziek Een of andere Elise kwam er, en de de "feestband" ofzo? De muziek kon niet erger, maar t was wel erg komisch
Helaas zijn we niet AH Kampioen geworden, maar toch, t was leuk!
Dus konden we weer met de bus terug, was gezellig
Aangekomen bij t filiaal rende er gelijk wat mensen  naar de drank-gang om bier te halen, dus er werd nog ff flink gedronken

Met mn knie is t trouwens best ok, huppelen kan ik weer (heh Meike )
Dus, tot huppels!

Posted: 14:22, 30/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Knie uit de kom, jeeeeej

En ja, het is weer zover!
Misschien dat anderen t weten, maar sommigen ook niet: een paar maandjes terug kreeg ik t voor mekaar om mn knie uit de kom te laten gaan, waar ik een erg lange tijd zoet mee was
En vandaag dacht mijn knie dat zelfde kunstje nog eens uit te kunnen voeren..
Ik was weer gaan boksen, ik doe een rechteropstoot, en krrrrrak en toen was t van uuuhm.. ok.. dit is echt.. rot (zacht uitgedrukt)
Het ziekenhuis hebben we maar achterwege gelate, ik kan zelf wel raden dattie weer uit de kom was.. morgen gaan we t ziekenhuis wel ff bezoeken.. Nu maar weer de knie in de spalk... jeej..
Tot zover.. :)

Kusje van Juud

Posted: 19:58, 26/1/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

The Beginning!

Ciao!
Het eerste stukje blog :)
Heb ook wel weblogs op msn, msn space ofzo, maar dat is toch anders :)
Vandaar toch maar zo beginnen! Je weet maar nooit wat ervan komt!
Afwachten dus.. ;)
See you later!

Liefs, Judith


(die smileys vallen nog mee btw =p)

Posted: 21:47, 25/1/2006
Comments (4) | Add Comment | Link

Foto :)


En dit ben ik :)


Posted: 15:50, 25/1/2006
Comments (11) | Add Comment | Link

Filmpjes http://video.google.com/videoplay?docid=6777557722615121467

Mijn filmpjes ;) sommigen zijn erg apart =P
*tip: Laat de film eerst rustig laden, zet m even op pauze, anders zie je telkens een klein stukje, en moet je weer wachten tot hij geladen is.

http://video.google.com/videoplay?docid=7914844293675202032

meest recente filmpje.. erg..apart ;)http://video.google.com/videoplay?docid=6777557722615121467

Film van Aukje en Rachid. Mijn eerste filmpje die ik ooit gemaakt heb :)http://video.google.com/videoplay?docid=-1110514526749369080


Het complete filmpje van Concours Hippique Eindhoven 2005http://video.google.com/videoplay?docid=7362969111184453685


Het filmpje van Esther en Bram =P

Posted: 17:18, 24/1/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

Foto's


De meeting-gang!Steef, ik en SjoerdBilly!

Carnaval :)

Carnaval again


En weer :)


Juudje herself :p


Judith eet een appel :pMaart :) Sunset


2nd


3rd


4th


5th


6th


7th8thPosted: 15:28, 24/1/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer