Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
50+ ambitieus en happy

Description

Karin blogt over haar dagelijks leven. Ze is 50+, heeft 2 puberende meiden, een baan, een studie, een sociaal leven en breit met deze ingrediŽnten een happy leven.


«  May 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

neus dicht knijpen en gaan..

gisteren 15:30

Yongste en ik zijn neer geploft op ons favoriete terras. We hebben onze krantenwijk weer in record tempo gelopen en vinden dus dat we een drankje verdiend hebben.

Ik bestel een Latte. Mam, wat is een latte? latte=melk.. Melk??! Bestel jij melk op een terras?. Zoiets ja.. Het is even stil. Yongste weet nog niet wat ze wil en vraagt de kaart. Na een paar minuten staren is ze eruit: een cassis. As usual. Ja, zegt ze, dat wist ik meteen al, maar ik vind het leuk om even op de kaart te kijken.

We wachten op onze drankjes en schakelen moeiteloos over naar het volgende onderwerp: het 50 dingen lijst. Yongste wil een 50 dingen lijstje maken net als Bodil van Spangas. Ze weet ook al wat er op komt: ze wil een keer alcohol drinken, een keer sigaretten roken, een keer drugs gebruiken .... Al luisterend breekt het zweet me uit; alcohol, drugs, sigaretten??? Wanneer ben ik het lijntje met Yongste kwijt geraakt? Van de week werd me ook al van alle kanten toegeroepen dat ik met mijn kinderen moet praten over porno op internet (ook niet gedaan) en nu dit. Ik zeg voorzichtig dat ik dit niet van die hele verstandige dingen vind voor op een 50 dingen lijstje. Maar ik blijk het verkeerd begrepen te hebben; ze wil het allemaal doen, maar pas als ze 18 is , en alles maar 1 keer. Nou dat stelt me gerust; er kan nog veel veranderen in 6 jaar.

Maar wat staat er op mijn 50 dingen lijstje dan? Daar moet ik even diep over nadenken. Het is niet dat ik geen plannen heb; reizen, een leuke baan, mijn zelfgebreide sjaal voor kerst afkrijgen, volgende week mijn tentamen halen, nieuwe gordijnen ophangen, een paklijst voor de vakantie maken, mijn verjaardags high tea organiseren.. Maar dat vind ik geen dingen voor op het 50 dingen lijstje. En dan schiet het me te binnen; ik wil nog eens een keer gaan bloggen. Bloggen? wat is dat? Dus ik mompel iets over een dagboek op internet. Leuk vindt Yongste, wanneer ga je dat dan doen? Morgen zeg ik overmoedig. Wetende dat dat toch niet gaat gebeuren, want ik wil de hele dag aan de studie. En bovendien; waar moet ik over bloggen?

Maar het is me gelukt. Mijn blog is een gemaakt en ik kan beginnen. Schrijven over het onderwerp waar ik het meeste vanaf weet; mezelf. En hoe ik mijn leven inricht met kinderen ( 2 meiden pubers) , een baan, een studie (psychologie), een sociaal leven( vrienden, dansen en uitgaan) en dan ook nog eens genoeg tijd voor mezelf.

Voor vandaag is het genoeg ...nu weer aan de studie!

 


Posted: 09:35, 8/5/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer