Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kattenkrabpalen

Krabpalen voor katten

09:37, 12/6/2014 .. 0 comments .. Link

Er wordt gezegd dat katten nooit meer eten dan zijn nodig hebben. In de meeste gevallen is het niet altijd zo, want dit heeft meestal verschillende oorzaken. Niet elke kat heeft dezelfde stofwisseling.

Hoe zorg je nou eigenlijk dat een kat alleen aan de krabpaal krabt?

Als je wilt dat de kat alleen aan de kattenkrabpaal krabt en niet ergens anders. Is het van belang dat je de kat hierop traint. Je kan hem trainen door hem een beloning te geven als de kat aan de kattenkrabpaal gaat krabben. Je beloning kan bestaan uit voer, nieuw speeltjes en je kan hem ook extra aandacht geven als hij bij de krabpaal is door hem te aaien bijvoorbeeld.

Aantrekkelijk

Je kunt naast dit alles ook krabpalen aantrekkelijker maken voor de kat. Dit kan je doen door een bijvoorbeeld een geurtje op de paal te smeren. Beloon de kat ook altijd als de kat zich krabt aan de krabpaal. Belonen werkt sterk op de hersenen van mensen en dieren. Door het goede gedrag zal al snel een herhaling volgen, wanneer de kat beloont wordt voor het juiste gedrag.

Katten kopen

Katten koop je niet zo 123 in een dierenwinkels zoals dat wel het geval is bij vissen. Als je jongen katjes wilt moet je iemand zoeken die een nest heeft en ze wilt afstaan . of je gaat kijken bij een fokker of in het asiel. Jonge kittens (katten) moet minimaal 6 weken bij zijn moeder blijven voor dat het naar een ander baasje gaat. Bij 8 weken kan hij het beste naar een nieuw baasje gaan.

Bekijk hier verschillende kattenkrabpalenAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Krabpalen voor katten

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer