Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Weight Diary

20 November 2011

19:44, 20 November 2011 .. 0 comments .. Link
Het moet er gewoon af ....Dat wil ik en het is ook gewoon beter. Als het eraf is dan voel ik me beter, ik kan leukere kleren kopen, hoef niet bang te zijn dat ik door een stoel zak en hoef niet buiten adem te zijn als ik een trap op en neer ben geweest. Het zou gewoon zoveel beter zijn ....Met die kilo's eraf...
Maar toch lukt het niet. Het is wel eens gelukt maar dat zit er nu weer dubbel en dwars aan. Ik heb gewoon een verschrikkelijk schop onder mn kont nodig, misschien wel meerder. En een ruggegraat, die zou ook handig zijn (ik vraag hem gewoon weer met Kerst) Want ik begin vol enthousiasme (dat is het probleem niet) en het begin gaat snel en dan ben ik superblij .... Maar het volhouden, dat is wel een probleem.

In juni dit jaar ben ik begonnen. Bij de dietiste zodat ik wel gewoon blijf eten. Respect voor alle mensen die Cambridgen en Herbalifen. Maar ik moet toch echt kauwen wil ik het idee hebben dat ik heb gegeten. Niet dat ik het nooit geprobeerd heb, met Herbalife was ik wel kilo's kwijt maar toen ik ermee stopte kwamen ze er toch weer aan! Aankomende dinsdag ben ik 5 maanden bezig en er is nog maar een kleine 7 kg af. Ik moet toch echt streng voor mezelf gaan worden want anders wordt het nix. Maar er is maar 1 reden dat ben zoals ik ben, ik hou van een borrel en van lekker eten. Gezelligheid = eten. Met vriendinnen afspreken wordt ergens lunchen of uit eten en als ze bij mij thuis komen is het ook altijd gezellig als er wat lekkers op tafel staat. Het is gewoon moeilijk (en zonde) om al dat lekkers te laten staan. Het lijkt wel of overal mijn naam op staat, allemaal lekker!

Ik heb net 3 afleveringen van Obese gekeken, wat een herkenning. Respect voor die mensen die hun hele leven op zn kop zetten om hun doel te bereiken. Hun hebben wel ruggegraat! Deze mensen wegen 150kg of meer, dat is meer dan ik weeg (112) dus dacht dat ik geen morbide obesitas heb. Maar een snelle berekening leert dat ik een BMI heb van 44 ....OEPS.... toch wel dus. Zal ik me dan ook opgeven? Pffff wel eng, heel je leven op je kop en als je op tv ziet hoeveel bloed, zweet en tranen het de mensen kost is het niet aantrekkelijk. Maar goed, het resultaat is er, daar kunnen we niet om heen!! En ook voor hun is het principe hetzelfde, gezond eten en sporten. Ik weet wel hoe hoe het moet, nu nog doen .....

Het lastige is ook dat ik vol continu werk, ochtend-, avond-, nacht- en weekenddienst. Ik heb alles behalve een geregeld leven. Mijn vriend met wie ik samenwoon is kok en heeft ook regelmatige diensten. Mensen denken dat hij dan altijd kookt ....NIET!!!!! Het is nu eenmaal zjin werk en niet zijn hobby en na een hele week koken heeft hij er thuis niet echt zin in. En als er iemand altijd dol is op eten bestellen (shoarma, chinees, pizza) dan is hij het wel. En nee, ik mag mezelf daarin ook niet vergeten. Doordat het altijd druk is gebeurd het nog wel eens dat ik dan nadat ik heb gewerkt en daarna heb gesport dus alsnog pizza eet. Wel een vispizza ipv salami maar ja, zo schiet het natuurlijk niet op!! En de borrels in het weekend, we gaan altijd wel op stap en dan wordt er ook het nodige gedronken. Wodka cola light, want volgens het boekje van het voedingscentrum zitten daar de minste calorien in ;-) Het is ook gewoon altijd zo gezellig en lekker!

Planning voor deze week is om 4x 2uur te gaan sporten, dat wordt een zware opgave nr 1! Zware opgave nr 2 is om niet te snoepen als ik 's avonds uit de avonddienst thuis kom. Als ik om 23.30 thuis kom is de verleiding wel heel groot om nog te eten. En een bakje yoghurt of een appel voldoet dan echt niet .... Zware opgave nr 3 is om helemaal niet te snoepen en geen alcohol te drinken. En ik weet dat als ik me er aan houd dat het dan ook echt wel goed gaat komen.

1x in de week mag ik 'zondigen' Patat of shoarma of een pizza .... Ik heb het gewoon nodig om iets in het vooruitzicht te hebben. Als ik op dinsdag overal trek in heb en kan denken: op zondag eet ik lekker patat is het makkelijker vol te houden dan dat ik niets in het vooruitzicht heb.

Dusssssss, vanaf vandaag ga ik bijhouden hoe mij dat afgaat. Ik ben geen prater, maar tikken kan ik wel en ik weet dat schrijven oplucht. En wie weet, misschien leest iemand het en heeft tips want ondanks da ik een hoop gelijnd heb weet ik natuurlijk nog lang niet alles!

Het is al een heel verhaal geworden dus ik hou er maar eens mee op, moet de 1e keer natuurlijk niet overdrijven. Morgen sporten op het programma en als ik vanavond nog even gedag ga zeggen in onze kroeg dan wordt het thee en spa rood!!

Liefs,
Kiem1980

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

20 November 2011

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer