Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nieuwsdagboek

Home - Profile - Archives - Friends

Air France-KLM houdt capaciteit stabiel

Posted on 1/10/2012 at 11:56 - 0 Comments - Post Comment - Link

AMSTELVEEN - Luchtvaartgroep Air France-KLM houdt in de komende winterperiode (8 oktober tot 23 maart) de totale capaciteit vrijwel stabiel ten opzichte van een jaar eerder. Dat maakte het Frans-Nederlandse bedrijf maandag bekend. Het besluit is ingegeven door het onzekere economische klimaat. Op lange vluchten stijgt de capaciteit in de nieuwe winterdienstregeling met 0,5 procent, terwijl die op middellange vluchten met 0,5 procent daalt. Bij KLM stijgt de capaciteit op intercontinentale routes met 0,4 procent, tegen een daling met 1,3 procent op de middellange afstanden. --motivatie: Het is belangrijk voor onze klanten dat Air France en KLM in de lucht blijven.

Vijf Duitsers dood door busongeval in China

Posted on 1/10/2012 at 11:32 - 0 Comments - Post Comment - Link

PEKING - Door een botsing tussen een toeristenbus en een truck zijn maandag in China zeker zes mensen om het leven gekomen. Onder de doden zijn vijf Duitsers, meldden Chinese staatsmedia. Het ongeval gebeurde op een snelweg tussen Peking en Sjanghai. De bus met vakantiegangers botste op de truck en vloog in brand. Daardoor raakten bovendien 14 mensen gewond. Zij moesten voor behandeling naar het ziekenhuis. Drie gewonden zouden er slecht aan toe zijn. De omgekomen Duitsers zouden artsen zijn. Volgens de Duitse omroep ZDF kwamen zij uit Beieren. De Duitse ambassade in Berlijn kon slechts de dood van vier Duitsers bevestigen. De ambassade in Peking hield het op vijf omgekomen Duitsers. -- motivatie: Wij zullen onze klanten goed duidelijk moeten maken dat het verkeer in china en in veel andere Aziatische landen heel hectisch kunnen zijn en daarom goed moeten oppassen.

Meer vakantiespreiding

Posted on 17/9/2012 at 12:11 - 0 Comments - Post Comment - Link

Snipperdagen ook voor scholieren en meer mogelijkheden per jaar om met vakantie te gaan. Daarvoor pleit de overkoepelende reisorganisatie ANVR. Om die reden is ze ook tegen afschaffing van de vakantiespreiding, zoals het CDA nu voorstelt. “Er moet juist meer flexibiliteit komen voor vakanties” De reisbranche meent dat de regering meer moet doen om de piekbelasting door de schoolvakanties te voorkomen en gezinnen mogelijkheden te bieden daaraan te ontkomen. Daarom pleit ze al jaren voor snipperdagen voor scholieren. Voor die is het zelfs vrijwel onmogelijk enige uren eerder vrij te krijgen om aan de drukte in het verkeer te ontkomen en strafbaar als ze dat zonder toestemming wel doen. De zomervakantie is berucht om zijn “zwarte zaterdag”. Die geldt ook voor luchthavens en behalve voor de zomer- ook voor de mei- en herfstvakanties. Niet alleen zijn plaatsen in vliegtuigen en hotels dan ook vaak moeilijk meer te krijgen, ze zijn ook duurder. De ANVR wil niettemin dat de regering de vakanties blijft coördineren en wil daarover op korte termijn praten. Er zit hier een kans in voor Dreams to go om meer reizen te verkopen, want scholieren krijgen nou ook meer snipperdagen dus ze zullen meer op vakantie gaan.

Kinderprostitutie in Thailand

Posted on 17/9/2012 at 12:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

De Thaise media hebben nogal wat aandacht besteed aan de verschillende arrestaties, die recent plaatsvonden in verband met kinderprostitutie in Thailand. Dit artikel gaat over deze zeer gevoelige kwestie en wij kijken naar enkele redenen en oorzaken voor de voortdurende toename van kinderprostitutie in dit land. Ten eerste moet worden opgemerkt dat in de ogen van vele locals en expats de ruime aandacht die de media besteedden aan de zaak van de Russische pianist Mikhail Pletnev, goed is om het probleem voor een breder publiek duidelijk te maken. Het probleem van kinderprostitutie is niet nieuw, want al meer dan 30 jaar worden op dit gebied strafbare feiten gepleegd niet alleen in Thailand, maar ook in een aantal buurlanden. Sekstoerisme Al vele jaren is Thailand officieus de titel ‘Hoofdstad voor Sekstoerisme van Azië toebedeeld’ met Pattaya als lichtend voorbeeld, op de voet gevolgd door de beruchte rosse buurten van Bangkok en in mindere mate de bars en clubs van Phuket. Ondanks alle mooie woorden en rookgordijnen, waarmee de Thaise overheid reclame maakt voor Thailand (denk aan de Amazing Thailand campagne), moet men gewoon vaststellen, dat bijna de helft van het toerisme onder de vlag van “sekstoerisme” kan worden geschaard. Recente initiatieven en proactieve maatregelen die door zowel de nationale en provinciale overheden werden genomen, hebben wel wat geholpen om de schaamteloze misdrijven te belichten, maar dit heeft dan weer geleid tot een nieuw fenomeen, waarbij de overtreders “ondergronds” te werk gaan. Het is al een enkele keer gebeurd, dat de politie een heel netwerk van kinderprostitutie met landelijke en in sommige gevallen internationale contacten heeft ontdekt, die werken vanuit legitieme bedrijven of via nietsvermoedende tussenpersonen. We zullen als mensen een reis boeken naar landen waar dit veel voor komt en er bekent om staan, dat we de mensen informatie geven over dit soort dingen.

Toerisme in India

Posted on 3/9/2012 at 14:44 - 0 Comments - Post Comment - Link

Actualiteiten In India is sprake van een verhoogde terrorismedreiging. Nederlanders in India wordt aangeraden extra waakzaamheid te betrachten, vooral in openbare publieke gelegenheden en de berichtgeving in de (lokale) media te volgen (zierubriek ‘Terrorisme’). Met het oog op de veiligheidssituatie worden alle reizen naar bepaalde gebieden ontraden, te weten naar en in de deelstaten Jammu & Kasjmir, met uitzondering van de regio Ladakh. Alle reizen naar bepaalde gebieden worden ontraden, in de onmiddellijke nabijheid (10 km) van de India-Pakistaanse grens, met uitzondering van de officiële grensovergangen (zie rubriek ‘Onveilige gebieden’). Niet essentiële reizen naar bepaalde gebieden worden ontraden, te weten naar en in de deelstaat Manipur. Diverse separatistische afscheidingsbewegingen zijn daar actief en plegen incidenteel aanslagen op Indiase veiligheidstroepen, overheidsgebouwen en openbaar vervoer. Reizigers wordt geadviseerd extra waakzaamheid te betrachten in de rurale gebieden in de deelstaten Bihar, Jharkhand, Orissa, Chhattisgarh en West Bengal. Maoïstische extremistische groeperingen (‘Naxalieten’) zijn daar actief en eind maart 2012 werden er in Orissa twee Italiaanse toeristen ontvoerd. Door de ontvoering hebben de autoriteiten alle buitenlanders verboden naar het Koraput disctrict in Orissa te reizen. Bovendien komt in deze gebieden veel zware criminaliteit (dievenbendes) voor. We moeten mensen die een reis willen boeken naar India waarschuwen en informeren over dit.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer