Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Onzin?! 

Ik ben moe *onhappy figuurtje*

17:16, 9/4/2009  ..  0 comments  ..  Link

Weet je, al die mensen die een blog hebben die zitten altijd te zeuren over dingetjes, doe ik nu ook wel een beetje, want ik zeur dat die mensjes zeuren, maarja, ik vertel maar gewoon mijn verhaal en dan is het goed, nou ja goed genoeg voor mij, volgensmij ben ik nu een stuk introductie aan 't maken, want dit is mijn verhaal nog niet, ik ben eigenlijk onzin aan 't schrijven en jullie moeten beoordelen of dit onzin is of niet, nou ja om te vertellen dan, want niks is onzin, moeten jullie trouwens ook bij mijn ander blog doen, schrijven is echt leuk, ik zou het zo een uur achter elkaar kunnen doen, maarja, ik zal maar beginnen met mijn verhaaltje hé?! Of vinden jullie van niet, nou ja maakt niet uit ik doe het gewoon!

Nou ik ging dus naar school zoals ik altijd doe, nogal logisch als je je diploma wilt halen  maar ik ging dus naar school en ik, ja hoe moet ik het uitleggen, ik zat de hele dag te luisteren naar van die saaie verhalen van leraren en ja leraren, want vandaag hadden we alleen maar leraren en dat geklets was echt zo saai, om van in slaap te vallen en dan hadden we ook nog onder de 1 na leukste vak van school corvee en toen konden we ook al niet in ons lokaal, niet dat ik er lastig vond, het was heel gezellig, maar je wordt er zo moe van  Nou ja ik in ieder geval en daardoor viel ik bijna in slaap bij Levensbeschouwing, maar dat komt ook gewoon omdat levensbeschouwing saai is, ookal laat je mensen de hele les dingen vertellen, ik blijf het nog saai vinden, volgensmij ben ik gewoon te erg, ik wil het superleuk hebben, maar dat lukt voor mij gewoon niet Hahahahaha.... Sorry dat moest er even uit, maar dat is ook best wel raar ik heb heel vaak het idee dat ik in slaap ga vallen en dan val ik niet in slaap, ookal ben ik nog zo moe, 's avonds dan wel maar ook niet zo goed, dat is echt ZOOO vervelend!

Ken je dat gevoel?! zo ja? wil je dan een reactie plaatsen?! zo nee? Wil je dan een reactie plaatsen?!

Alvast bedankt  Groetjes IrisOMIGOD IK HEB KEELPIJN!

17:04, 9/4/2009  ..  0 comments  ..  Link

Nou ik word weer eens wakker om 7 uur 's ochtends, vroeg hé?! Daarom ben ik ook blij met dit extra extra extra lange weekend  We moeten maar blij zijn met al die christelijke feesten  Daardoor kan ik nu uitslapen, maar ik kan nooit uitslapen dus dat heeft niet echt zo'n zin  Ik ben dan altijd al supa vroeg op, IK HAAT HET ECHT!! Al kan het wel handig zijn  Nou ja ik stond dus om 7 uur op en daar ben ik ook niet zo trots op, maar ik stond dus op en ik had het idee dat mijn stem gewoon kapot was, alsof hij nooit meer terug zou komen en ik had ook nog keelpijn!!! Heb je al zoiets ergs en dan komt dat er ook nog bij!!!! Maar het kan wel handig zijn als je keelpijn hebt, want als je dan een spreekbeurt ofzo hebt dan kun je kei veel praten tot je niet meer kan praten en dan kun je het uitstellen en uitstellen is het aller- aller- allerfijnste van de wereld, daar kan niemand tegen op! (of toch wel ) Maar ik had dus keelpijn en had het idee dat mijn stem kapot was, al was het niet waar, want ik kon gewoon praten en praten en praten en praten en kletsen, dit is eigenlijk allemaal hetzelfde maar ik hou van herhalen, doe ik soms ook wel eens, want dan denk ik dat ik het nog niet heb verteld en dan vertel ik het en dan zeggen ze van: Dat heb je al gezegd!  Best wel grappig als ze daar dan mee komen, al doe ik het niet expres, nou ja, misschien soms wel, maar niet altijd, niet als ik het niet wil!  Hmmm.... en ik maar denken dat ik al kei veel heb geschreven, dus niet! ik keek namelijk hoeveel ik al had geschreven, want ik hou van schrijven  maar ja, ik denk dat ik maar toch stop  Doeggg!

Groetjes IrisAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Ik ben moe *onhappy figuurtje*
OMIGOD IK HEB KEELPIJN!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer