Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Roger Afterlife.....it's possible

27/8/2009 - ROGER KREIJEN LEEFT VOORT OP HET NET..........

  Ik leef daar waar mensen nog steeds praten en denken aan mij....                              zelfs na  12 jaar           Eerst wie ben ik en dan mijn verhaal..............      

                     mail me eens ! zou ik fijn vinden

rogerkreijen@reborn.com

                   Ik ben een jonge man van 23 jaar en studeer op de Universiteit van Amsterdam ,     Psychologie     Het gaat op dit moment niet zo best met mijn studie .  De laatste tijd ben ik vaak met mijn gedachten  ergens anders.  Dit komt oa. door mijn relatie die onlangs stuk is gelopen.   Maar ook andere gevoelens spelen mij parten.        Mijn hoofd is al meer dan anderhalf jaar steeds verwarrender en vaak zie ik alles iets somber. Op dit moment heb ik een studiepauze genomen om alles eerst eens op een rij te krijgen.   Misschien kan ik dan het volgende studiejaar fris en helder opnieuw beginnen.  

Een vriend van mij , Shahib , alias negerTom , heeft een kamer in een studentenhuis in Maastricht . Zelf zoek ik woonruimte omdat het thuis in Elsloo niet meer gaat. Vooral mijn vader Paul , heeft moeite met mijn manier van leven . Hij kan er niet tegen als ik soms opstandig en boos ben op alles en iedereen.   Bovendien lig ik te veel in bed en onderneem te weinig volgens hem.      Gelukkig kon ik de kamer van Tom in Maastricht zolang krijgen , omdat hij is gaan samenwonen bij een vriend van hem .                                 De kamer die ik kan hebben , is helemaal boven op zolder onder de pannen.  Een kantelraam geeft uitzicht op een verwilderd natuurgebied .  Hier in deze kamer kan ik alles eens op een rij zetten.   Neger Tom , zo noem ik hem , niet om hem te beledigen maar voor de duidelijkheid , want mijn ex vriend heet ook Tom.   Neger Tom bezoekt mij vaker op mijn kamer en probeert mij wat op te beuren als ik weer wat somber op mijn bed lig .  Hij is een vrolijke en ook dwaze ex Somaliër die al zeven jaar hier in het land is met zijn Moeder en zusjes . Hij spreekt perfect Nederlands en is al helemaal ingeburgerd .  Hij verteld maffe dingen die mij wel opbeuren. Ook draait hij gekke oude Jazz muziek van een of andere Nina Simone , love me or leaf me   We drinken wat whiskey steken een jointje op en dansen geheel zorgeloos op de zolderkamer.                                                                                           De dag daarna neem ik een notitie-blok en begin eens na te denken over mijn leven.

      

Patouche ons huisdier

Met veel zorg en heel erg beschermd ben ik opgegroeid in het Limburgse Elsloo.  Volgens mijn ouders was ik een klein lachebekje , altijd vrolijk en lief. Ook mijn oudere broertje Michel , ondanks dat we best wel verschillend waren , konden we altijd heel goed  met elkaar overweg. Ook al plaagde hij mij wel vaker het was nooit kwaad bedoeld.  Als klein ventje was ik best al vrij sociaal. Speelde graag met mijn oudere broertje Michel of met mijn buurjongetje Rik.    Maar als ik alleen was , kon ik me ook goed bezighouden in een hoekje van de kamer met mijn speelgoed.    Iets later toen ik als 4 jarige naar school ging had ik nog meer vriendjes en ook vriendinnetjes.        Een jongetje of een meisje als vriend dat kon voor mij beiden. Als ze maar een lief en rustig karakter hadden dan ging ik er graag mee om.   Ik moet dan vanzelf weer denken aan Marissa , Danny , Claudia , Emiel , Dieke en Daan. 

     

                                   

 Mijn vele vriendjes van vroeger , er waren er nog veel en veel meer .....

Er waren er nog veel meer speelkameraatjes of waar ik graag mee omging op de basis-jenaplan-school Elckerlyc . In die tijd was ik nog zorgeloos en een leuk vrolijk en gelieft ventje .  Regelmatig speelde ik ook na school met een van hen bij mij of bij hen thuis.   Ook ben ik lang bij scouting Elsloo geweest en ook hier had ik veel vrienden en vriendinnen. Ja ik was iemand die makkelijk contacten kon leggen . Ook later op de middelbare School had ik verschillende vrienden . Maar daar werd het al wat moeilijker , Er waren er die mij uitmaakte voor nicht. En ondanks dat ik wist dat ik iets gevoeliger en iets verfijnder van aard was , kwetste mij dat toch.   Ik die het altijd met iedereen goed meende en goed wilde doen . Waarom wilde enkele mij dan toch kwetsen?  Okee , weer iets later toen begon ik dan ook zelf te twijfelen over mijn sexuele geaardheid. Er waren veel meisjes die ik best aardig vond , zoals Angel , maar tegelijker tijd voelde ik ook een aantrekkingskracht naar sommige jongens . Niet dat ik meteen elke jongen interesant vond. Nee ik had verschillende vrienden waar ik goed mee kon opschieten maar verder geen gevoelens bij kreeg.  

Weer later werd het voor velen en ook mijzelf echt duidelijk , ik viel op ( zoals ze dat zeggen )  jongens , ik ben een homo.   Heel raar dat ik nu ineens in een hokje werd geplaatst , alsof ik behoorde tot een soort van marsmannetjes , die hier op aarde niet echt thuishoorden.    Maar ik heb altijd geprobeerd het maar te nemen zoals het was , ook al was dat soms toch heel erg moeilijk.     Het vreed en knaagt soms toch wel aan je .    En dat is het ook altijd blijven doen.    Gelukkig was het voor mijn ouders en andere familieleden geen probleem en accepteerde mij als persoon , het maakte niet uit wat mijn sexuele geaardheid was. 

 Mavo , Havo en zo verder naar het HBO in heerlen, Bedrijfseconomie en facility management . Na een jaar haalde ik hier mijn propaedeuse en zo had ik de mogelijkheid om door te stromen naar de universiteit.  Dit leek mij geweldig, ik dacht dat ik hier mijn ego flink mee kon versterken . 

Maar nu.... welke keuze moet ik maken ? het meest voor de hand ligt Economie. Ok, deze richting ga ik volgen. maar dan nog waar ? De keuze valt op Amsterdam , ondanks dat ik deze opleiding ook in Maastricht zou kunnen volgen, maar het studiesysteem in A'dam staat mij meer aan en mijn ex-vriend Tom "Jongen" ging ook in A'dam studeren. Zo zouden wij toch dicht bijelkaar blijven.  We zochten samen een kamer daar . Na paar maanden bleek de economie studie toch niets voor mij. En zo stapte ik enige tijd later over op psychologie.  Ondertussen bleek het samenwonen toch niet zo'n succes.   Ik en Tom kregen al regelmatig ruzie over allerlei zaken. Soms ging het om een gewoon meningsverschil waar we dan een groot probleem van maakte . Maar ook vaak ging het over ontrouw , waar Tom zich schuldig aan maakte.       Weer later verhuisde ik alleen naar een kamer in Utrecht . Hier was het rustiger qua stad en zo zag ik minder , waar mijn Tom mee bezig was. Voor hem was een relatie niet zo serieus wat betreft sex hebben met.   Hij dook nog wel eens met een ander het bed in , en dat knaagde erg aan mij.  Want ik wilde mijn Tommy voor mijzelf en niet delen met een ander.

Daar in Utrecht zat ik wel veel alleen op mijn kamer en buiten het studeren piekerde ik veel over mijn relatie met Tom . Maar ook begon ik steeds meer na te denken over alle bezigheden in het leven en de zin daarvan. Door al dit gepieker verloor ik het overzicht op mijn studie . Daarbij ,  was op een gegeven moment , mijn huurbaas er achter dat ik homo was en dat zat hem als oude vrijgezel dwars, bang dat iemand ook zou denken dat hijzelf , die in de zelfde woning woonde , ook homo zou zijn. Dus begon hij verschillende vervelende streken uit te halen om mij weg te pesten. En uiteidelijk lukte hem dat ook nog , het was een nare vent .   Ook hierdoor voelde ik  als homo weer die onrechtvaardigheid.    Ik verhuisde weer naar huis naar mijn lieve ouders die mij altijd namen zoals ik ben, en dacht vanuit Elsloo kun je ook studeren en als ik colleges heb neem ik gewoon de eerste trein naar Amsterdam. Maar dit scheen na een poos toch niet echt te werken . In begin was er bij mij echt serieuse bedoelingen en nam inderdaad vaak de eerste trein naar A'dam. Maar op een gegeven moment miste ik toch steeds vaker een college en zo raakte ik steeds meer achter . Dit ging dus echt mis.

Hier beleef ik nog betere tijden , samen op de kamer bij mijn Tommy

Ook mijn relatie met Tom ging op en neer. Ondanks dat hij heel veel betekende in mijn leven kon ik het niet aan , dat hij toch vaker een slippertje maakte met andere jongens.  En als het dan weer eens uit was zocht ik steun bij mijn Mr. Big , alias Timo . Hij was degene die me steunde in moeilijke periode's . Hij was veel ouder dan mij maar bij hem voelde ik me geborgen en kon heel goed met hem praten. Ondanks dat ik hem heel erg mocht en hij altijd lief en aardig voor me was , voelde ik mij toch meer aangetrokken tot Tom met al zijn iritante gewoontes.       Heel vreemd maar ik weet ook niet hoe dat zo kwam. 

Maar nu lijkt het echt allemaal voorbij , voor mij hoeft het niet meer , Alhoewel ik nog vaak twijfel en hem toch weer bel ondanks dat hij het met mij ook niet meer ziet zitten.                                                                          

 Nu ik hier zo alleen op de zolder kamer van neger Tom in Maastricht zit, voel ik me erg Alleen.  Mijn grote liefde metTommy "Jongen"is voorbij. Naar thuis hoef ik ook al niet te bellen . Ondanks dat ik weet dat mijn ouders het altijd goed met me voorhadden.    Ja, mijn moeder heb ik nog pas ontmoet in de lunchroom van de Bijenkorf in maastricht , daar hebben we nog gesproken over de ruzie die ik had met Pa.    Ok. we waren toen erg boos tegenover elkaar , maar door mijn psychische problemen was ik verward en onredelijk. Maar mijn vader had daar rekening mee kunnen houden.             Hij heeft het me paar dagen geleden per brief laten weten dat het hem speet en ook ik heb mam laten weten dat ook ik er spijt van heb en dat ik hem ook niets verwijt.        Maar nu op dit moment naar huis bellen ........daar heb ik de moed nog niet voor.    Mijn beste vriendin Aukje die heb ik al een poos niet gezien. Zij werkt al een half jaar in Spanje en om haar nu met mijn problemen en gevoelens op te zadelen ?  Nee dat kan ik ook niet maken.  Ondanks dat ik ook met haar normaal heel goed over mijn gevoelens kan praten.                         En dan mr Big , alias Timo , die heb ik geprobeerd . maar die zit op het moment in Indonesië , dat belt dan ook weer niet zo lekker.

Wat heb ik toch fijne tijden meegemaakt met mijn vrienden en vriendinnen.

Wat verlang ik hier naar terug !

Nee het zit me op het moment echt niet mee , bovendien bonst mijn hoofd en gaan mijn gedachten steeds wilder en krijg ik niets meer op rij. De laatse dagen ben ik zo mijn gevoelens op papier aan het zetten.     Mijn gedachten gaan wild heen en weer en steeds die nare gedachten wat moet ik nu toch.    Nu achteraf weet ik dat ik in een soort van psychose ben geraakt.       De combinatie van mijn trieste en teleurstellende gevoelens samen met een jointje  , maakte van mijn hoofd een grote trieste warboel.....totaal overstuur en niet wetende wat ik nog doe , als een niets begrijpende nare droom...........................................help.................... , ik kan niet meer.

 

Word vervolgd ?

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Al eerder maakte ik een blog , maar dat kwam helaas niet verder dan mijn eerste levensjaar . Nu 4 jaar later heb ik een nieuw blog en een eigen mailadres waar iedereen op kan reageren die nog iets van mij wil horen !

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Links

• Home
• View my profile
• Archives
• Friends
• Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer