Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
The girls

Home - Profile - Archives - Friends

korte nieuwtjes

Posted on 5/6/2006 at 09:39 - 0 Comments - Post Comment - Link

Jong Oranje in de finale EK
 Het elftal van Jong Oranje heeft gisteren met 3-2 gewonnen van Jong Frankrijk. Dat betekent dat Jong Oranje zondag de finale van het EK tegen Oekraïne speelt.
 
Mark Rutte nieuwe lijsttrekker VVD
De VVD heeft een nieuwe lijsttrekker: Mark Rutte. Hij kreeg meer dan de helft van de stemmen van de VVD-leden: 51%. Zijn belangrijkste tegenkandidaat, Rita Verdonk, kreeg 46% van de stemmen: bijna de helft dus. Jelleke Veenendaal kreeg de minste stemmen: 3%.
 
Minder mensen krijgen aids
Goed nieuws: er raken wereldwijd steeds minder mensen besmet met hiv. Het hiv-virus veroorzaakt aids en is dus een ernstige ziekte. Onderzoek liet zien dat de ziekte zich nu minder snel verspreidt
 
100.000 euro gevonden op straat
Die 100.000 euro is van mij! Dat zeggen drie mensen uit Breda. Vorige week werd dit bedrag door een man op straat gevonden. Hij was zo eerlijk om het naar de politie te brengen. Die is nu op zoek naar de eigenaar ervan.
 
De politie gelooft niet dat de 100.000 euro echt van één van deze drie mensen is. Ze denken dat het van criminelen is. De politie is nog aan het onderzoeken waar het geld vandaan komt. Als ze daar binnen een jaar niet achterkomen, mag de vinder het geld houden.
 
Meer dan 5000 doden na aardbeving
Op het Indonesische eiland Java zijn dit weekend door een aardbeving duizenden doden en gewonden gevallen. Hulp komt inmiddels op gang, maar dit gaat moeilijk door naschokken. Dit zijn kleinere aardbevingen die op een grote aardbeving volgen. Ook is het door zware regenval erg lastig de slachtoffers te helpen.

In het getroffen gebied wonen vooral veel boeren. Het is een erg dichtbevolkt gebied. Indonesische experts verwachten dat het aantal doden dan ook nog verder op zal lopen. Waarschijnlijk richting de 10.000.
 
Niet meer naar het songfestival
Onze Belgische buren vinden dat hun land niet meer mee moet doen met het songfestival. Hun liedje (Je t'adore) viel al af tijdens de voorrondes.

De Belgen begrijpen er niets van. Het liedje is namelijk een superhit in hun eigen land. Ook wordt er voorspeld dat het liedje (je t'adore) wel eens de winnaar kan worden. Het publiek moet niet meer stemmen, maar een jury.

De baas van de NOS vind ook dat het Songfestival moet veranderen. Van de tien landen, gaan zes landen uit Oost-Europa door naar de finale. Het is bijna alsof West-Europa niet eens mee doet.

Het songfestival 2006 is dit jaar gewonnen door de Finse Horrorband, Lordi Jammer genoeg hebben onze meiden van Treble niet gewonnen.
 

rijk

Posted on 5/6/2006 at 09:39 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hartstikke stinkend rijk werd hij er mee: John D. Rockefeller. Op jonge leeftijd besluit de Amerikaan zijn geld en tijd in olie te investeren. En wat denk je? Hij wordt er de rijkste man ter wereld mee!

Niet alleen Rockefeller is rijk geworden met 'het zwarte goud'. Want zo wordt olie ook wel genoemd. In heel de wereld zijn talloze miljonairs te vinden die hun geld danken aan dit zwarte goedje.

Toch is er een probleem met olie. Er wordt namelijk zoveel van gebruikt dat het op den duur op zal raken.


java

Posted on 5/6/2006 at 09:38 - 0 Comments - Post Comment - Link

In een klap is alles weg: huis, auto, soms zelfs familie, vriendjes en vriendinnetjes. Het gebeurde duizenden mensen in Indonesië. Een zware aardbeving zette vorige week hun leven op de kop.

Vorige week zaterdag werd het Indonesische eiland Java opgeschrikt door een aardbeving. Gebouwen vielen als kaartenhuizen in elkaar. Dat komt doordat het een zware beving was: 6,3 op de schaal van Richter.

Veel mensen zijn het slachtoffer geworden van de aardbeving. Duizenden mensen zijn omgekomen. Er zijn ook veel gewonden en talloze mensen zitten nu zonder dak boven hun hoofd.


roken

Posted on 5/6/2006 at 09:37 - 0 Comments - Post Comment - Link


1 juni 2006
Dat roken slecht voor je gezondheid is, zul je vast wel weten. Toch roken in Nederland miljoenen mensen.

Vaak begint het al op jonge leeftijd. Soms starten kinderen al als ze 10 jaar zijn. Het is stoer, spannend en sommigen vinden het misschien zelfs wel lekker!

Toch is het erg gevaarlijk om te beginnen met roken. Vooral op latere leeftijd kun je er erg last van krijgen. Je tanden worden geel, je huid wordt grauw van kleur en een stukje rennen is opeens heel moeilijk! Je kunt er ook dood aan gaan.

Hosting door HQ ICT Systeembeheer