Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Live, Laugh & Love

Even voorstellen

20:43, 1/12/2014 .. 0 comments .. Link

Hallo,

Ik ben Lisan en ik ben 15 jaar oud. Ik heb dit blog gemaakt, want ik had eerder al een blog, maar ik ben het wachtwoord vergeten dus heb ik toch maar een nieuwe aangemaakt ;) Dit blog is bedoeld om wat struggles van me af te schrijven. Vriendinnen heb ik wel, maar dat is toch anders. Als ik hen iets vertel, krijg je altijd een reactie terug. Vaak vertel ik het dan gewoon om wat van me af te gooien, alle stress enzo. Want ja, dat krijg je wel in het vierde jaar van de middelbare op gymnasium. Daarnaast doe ik aan korfbal, 2 á 3 keer per week, heb een vriend sinds 11-11-2014, daar vertel ik later nog wel wat meer over, luister graag muziek, probeer af en toe een beetje keyboard te spelen en ik spreek regelmatig af met vriendinnen. Ook werk ik op zaterdagochtend in een komkommerkas en pas elke week minimaal 1 keer op... En het huiswerk stapelt zich alleen maar op. Eigenlijk moet ik nu ook huiswerk maken, maar ik ben niet zo in de stemming.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen en misschien wel een paar dingen zullen herkennen, maar ik hoop vooral dat ik even rust kan vinden. :)

xAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Even voorstellen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer