Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Made in Belgium "Reclame of Voorlichting?"

Home :: Profile :: Archives :: Friends

De dag van de deadline!!!!!!!!!!!!!!!

We zijn toch wel in paniek. Gisterenavond hebben we geen computer kunnen vinden om verder te werken, dus moesten we vanmorgen letterlijk in actie schieten om onze posterpresentatie af te krijgen. Waarschijnlijk zullen we alles last minute moeten regelen, zoals de verdeling van de teksten voor onze presentatie. Ik hoop gewoon echt dat we het er uiteindelijk nog goed van zullen afbrengen. Meer tijd om te schrijven is er momenteel niet, dus moet ik het kort houden. Wish us luck...

 

Saliha Ornek


Posted on 21/3/2006 at 14:48

maandag => De laatse dag om alles af te werken

Ik denk dat dit de drukste dag is van de hele exploratieweek. We hebben nog zoveel te doen en alsof dat dat nog niet genoeg is, moeten we onze hoofdopdracht helemaal veranderen, omdat er gewoonweg geen structuur in te vinden is. Ik begin eerlijk gezegd te beseffen dat de laatste uren die ons nog resten niet voldoende zullen zijn om alles tijdig af te krijgen. We zijn alles op een versnelde tempo aan het maken. Het is maar al te goed dat we elkaars werken wat kunnen aanvullen. Ik ben helemaal gefrustreerd door het feit dat ik geen campagne kan vinden voor de vakken historische inzichten en filosofie. Ik denk dat ik heel het net heb afgezocht vrijdag. Ik ben dan met Lynn naar de infodienst geweest en van daaruit hebben ze ons doorverwezen naar het stadsarchief in de venusstraat. Tot onze grote teleurstelling hebben we daar ook niets gevonden die relevantie had met onze campagne. Dus ja, uiteindelijk heb ik er met mevrouw De Boer over gepraat en toen heeft ze me aangeraden om in oude tijdschriften te gaan zoeken. Zo ben ik met Aurriza naar 't Stadsbibliotheek gegaan op het Hendrik Concienceplein. We hebben oude tijdschriften opgevraagd zoals Libelle, Het Rijk Der Vrouw, Humorada, Rosita, enz. Ik heb kopies genomen van een paar campagnes om mijn opties open te houden.

 

Alev Doruk


Posted on 20/3/2006 at 14:20

De derde dag van de exploratieweek

Voor Spaans vonden we eindelijk een goed artikel over een campagne voor aardappelen. We vonden het in een Spaans tijdschrift. Twee van ons groepje hield zich bezig met de bespreking van deze campagne, zodat dit vak eindelijk afgehandeld was. De andere drie bewerkten en pastten het interview aan, waarna ze het afnamen. Daarna vormden we het op computer om tot een samenhangende tekst en zo kregen we dus ook de hoofdopdracht volledig afgewerkt. De opdrachten voor Frans en PR wisten we ook tot een goed eind te brengen. Voor geschiedenis en filosofie raakten we echter weer veel kostbare tijd kwijt, doordat we er maar niet in leken te slagen om een goede campagne van 25 jaar geleden omtrent ons onderwerp  te vinden. We eindigden de dag zonder er ook maar één enkele te vinden, dus dit weekend zullen we allemaal de nodige research moeten verrichten.

 

 

 

 

 

Aurriza Gosseye


Posted on 17/3/2006 at 14:45

De tweede van de exploratieweek

Vandaag zijn met volle moed aan onze hoofdopdracht begonnen. We wisten wel waarover ons onderwerp zou gaan, maar we hadden eerst een verkeerd thema besproken. Maar met de juiste commentaar en terechtwijzing van onze begeleidster zijn we terug op de goede weg. Tijdens de lunch hebben we onze gedachten natuurlijk niet kunnen verzetten, zelfs niet voor een half uurtje. Dus bespraken we onze eventuele opties voor een degelijke campagne en onze verdere planning.

Veel opzoekwerk voor Spaans is er vandaag zeker verricht. Het is niet zo gemakkelijk om een Spaanse campagne te vinden over 'Made in Belgium'. Maar we geven niet op. Recht was ook wat opzoekwerk maar daar vonden we zeker wel iets goed voor.

Voor statistiek vonden we al snel een artikel en zo was deze opdracht ook gemakkelijk af te handelen.

Na onze hoofdopdracht zijn we direct gestart met het opstellen van de vragen voor het interview en de straatenquête. Dit was eigenlijk nog wel het aangename deel van de opdrachten, vandaag toch.

 

lynn en alev

 

 


Posted on 16/3/2006 at 15:00

De eerste dag van de exploratieweek

We zijn woensdag en onze eerste dag is van start gegaan. We hebben een map gekregen met al onze opdrachten. Het is ons snel duidelijk geworden dat er bij deze exploratieweek andere verwachtingen zijn. Moeilijkere verwachtingen, maar ondanks de stapels werk dat ons te wachten staat, proberen we de goede moed vol te houden. Vandaag hebben we al onze opdrachten gelezen en verdeeld. Veel opzoekwerk is er natuurlijk verricht, maar inhoudelijk hebben we nog niets concreets kunnen vaststellen. Dankzij onze planning zal daar zo snel mogelijk verandering in komen.

 

Alev en Lynn


Posted on 15/3/2006 at 15:41
Hosting door HQ ICT Systeembeheer