Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
LeLo's leventje Home | Profile | Archives | Friends
Mijn leven en alles daar om heen.

Het begin, gelijk een einde14/3/2007
Welkom!
Ik ben het weblog begonnen omdat er zo veel verschillende dingetjes in me leven af spelen. Die is allemaal van me af wil schrijven, zonder dat iemand mij kent. Of mogelijk m'n dagboek kraakt.

Tijd om voor te stellen:
Ik ben LeLo. Ik heet uiteraard anders, maar de anoniemiteit is belangrijker. Bijna 20, vind dat -ig dood eng klinken. En doe een opleiding, waarvoor ik binnen nu en een maand moet kiezen, buitenland stage of hier blijven. Sinds gister vrijgezel, en dat is best wel een flinke jank bui waard! Mijn beste vriendin zit in Parijs om haar studie af te ronden, en ik mis haar als een gek.
Genoeg mensen om tegen aan te zwammen over hoe zwaar het wel niet is en hoe goed het af en toe gaat, hoe kut het daarna weer is. Maar toch voelt het alleenig. Net niet goed genoeg. Net niet verliefd genoeg. Nooit niet overtuigd genoeg. GENOEG!
Iedereen komt met van die wijsheden aan zetten:"Meer mannen dan kerken", "Joh je moet dit weekend even flink dronken worden dan vergeet je het sneller" "Volg je hart". Ik wil het helemaal niet vergeten, ik wil helemaal geen ander, ik wil gewoon verdrietig zijn en een rede vinden om hem te haten en dan ontbijten met m&m's en chips. En het een kwartier laten spijt van hebben want als je dik wordt krijg je nooit een ander. Ik ben 1 jaar 2 maanden en 27 dagen samen met Benjamin geweest. Ik stapte dit relatie in met de idee:"Dit gaat nooit langer dan 3 weken duren". Maar hij deed z'n best en het werd leuker. Tot het punt dat ik op vakantie ging. Had een ex een mailtje gestuurd, niets byzonders. Benjamin las hem en freakte hem. Ik ging gewoon op vakantie, heb er nooit met hem over gepraat, gewoon in de doof pot stoppen tot ik terug kwam. Toen ik terug kwam gebeurde er gekke dingen op m'n nieuwe opleiding, waardoor ik daar weg wilde. Benjamin steunde me en sleepte me er door heen. Steeds meer dingen stapelde zich op; zijn ouders lagen in een nasty scheiding, hij vertelde me dat hij 3000 euro schuld had, ik veranderde van school na veel wikken en wegen, hij verhuisde naar zijn zus waar die in de woonkamer op de grond mocht slapen, ik kreeg een rechtzaak tegen een mode ontwerper met losse handjes... Het ging van erg naar erger. Het leek wel nooit te stoppen.
Maar het geen wat steeds vaker terug kwam, was het gevoel van:"Oh ja ik mòèt Benjamin nog bellen" "Maar vanavond slaapt Benjamin bij me". Het werd een opgave. En toen was daar die druppel. De veel al bekende druppel, die de emmer doet over lopen. Wat er precies gebeurd is, kan ik nog wel eens uitleggen. Maar het kwam er op neer dat ik het niet meer trok. Steeds weer dezelfde discussie dat we anders zijn, steeds weer dat we moeten aanpassen maar veranderen dat nooit! Het geen wat ons aantrok, brak ons ook.

Maar het is ondertussen laat, ik heb morgen m'n hele dag vol gepland in de hoop dat m'n gedachtes mij niet in halen. Ik ga flink sporten en shoppen, en als die m&m's in de weg liggen of de chips, wordt het hun dood!

Kus LeLo
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer