Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Een heel gewoon leven..

Description

Gewone verhalen, uit het gewone leven van een gewoon meisje..


«  March 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Eens even voorstellen..

Hallo,

om te beginnen wil ik je even welkom heten, en even zeggen dat ik het fijn vind dat je mijn blog leest. Ik ben een vrolijke (soms ook niet) meid van 21, die graag schrijfster wilt worden. En in dit eerste stukje wil ik mezelf graag voorstellen.

Ik zal beginnen met een aantal feiten over mezelf: Ik ben 21 jaar oud, heb twee jongere broertjes (van 16 en 19 jaar oud) en gescheiden ouders. Ik woon op dit moment nog bij mijn moeder en stiefvader, samen met mijn allerliefste kattekop Ivy. Na de zomer ga ik in Eindhoven studeren aan het Summa College, afdeling Horeca. Ik ben altijd erg ge√Įnteresseerd geweest in muziek, boeken en films en ben gek op toneel. Ik zit dan ook sinds vorig jaar bij een amateur toneelvereniging, waarmee ik zo nu en dan ook wel eens wat mee maak. Oh, en laat ik vooral mijn lieve schat niet vergeten. Ik heb een ontzettend lieve vriend, met wie ik dolgelukkig ben. (Een klein geheimpje: Hij is een jaar jonger dan mij..)

Nu ik mezelf aan jullie voor heb gesteld, wil ik jullie graag een kleine blik in mijn leven gunnen. Laat ik eens starten met het volgende verhaal... Iedereen heeft wel ergens een afkeer van, iets wat hij of zij echt nooit zou doen en waar je je zo ontzettend druk om kunt maken of je boos of misschien zelfs verdrietig om kunt worden. Ongeacht op welke manier je er mee te maken krijgt. Voor mij is dat absoluut vreemdgaan. Ik zal eerlijk toegeven, ik ben ook wel eens met twee jongens tegenlijk bezig geweest, maar nooit terwijl ik een relatie had. Maar goed, daar gaat het me nu niet om. Waar het mij op dit moment om gaat is het feit dat je, wanneer je echt een relatie met iemand hebt, of dat nu drie maanden of drie jaar is, je niet met anderen het bed in duikt. Helaas heb ik dit zelf wel meegemaakt, en ik kan je vertellen dat het mijn complete vertrouwen geschaad heeft. Zie je, het zit zo: Ik heb, toen ik 19 was, samen gewoond met mijn toenmalige vriend T. In het begin van onze relatie was hij ontzettend lief en deed hij alles voor me. Door omstandigheden besloten we samen te gaan wonen, en met veel gedoe lukt het ons om een betaalbaar huisje te vinden. Maar al snel nadat we samen woonden begonnen er scheurtjes in de relatie te komen. Hij werd steeds afstandelijker voor me, en als we samen een avondje voor de buis gingen hangen, was hij contstant met zijn telefoon bezig. Hij beloofde me keer, op keer, op keer dat hij niet met andere meiden aan het flirten was.. En ik geloofde hem. 

Tot ik op een keer per ongeluk een berichtje voorbij zag komen. Een meisje waarvan ik wist dat hij er al eens eerder mee naar bed was geweest stuurde hem een bericht. Wat er precies in stond weet ik niet meer, maar ik weet nog wel dat ze het had over de gezellige avond gisteren. Gezellige avond gisteren. Yeah right, hij had netjes overgewerkt toch? Ik heb hem er later naar gevraagd en hij beweerde dat de dame in kwestie 'alleen maar schade aan onze relatie' voor ogen had. En ik, stom rund dat ik ben, geloofde hem. Natuurlijk ging het leven gewoon door, en even leek het wat beter met onze relatie te gaan. Tot er kermis was in het dorp. Meneer wilde op stap, ik niet, omdat ik nu eenmaal geen feestbeest ben. Uiteindelijk ben ik toch meegegaan, om vervolgens de hele avond toe te moeten kijken hoe andere meiden zich aan hem vastklampten. Leuk hoor.. Het begon tot me door te dringen dat dit de zoveelste keer was dat ik hem zo onopvallend mogelijk met andere meiden had zien flirten. Ik zou hem er wel weer op aanspreken. En dat deed ik ook. Meerdere keren. Uiteindelijk besloten we aan onze relatie te werken en ging ik een poosje bij mijn ouders slapen, terwijl hij gewoon alleen in het huis zou blijven. Nou dat heb ik geweten. Via via moest ik horen dat meneer meteen de eerste nacht dat ik weg was (wat al vrij laat op de avond was) met een andere meid het bed in was gedoken. En niet zomaar een meid. Nee, ik moest er via iemand anders achter komen dat een van mijn beste vriendinnen, die geen tijd had om mijn (bijna) kapotte relatie te bespreken, alleen maar geen tijd had omdat ze met mijn vriend in bed lag.

Jullie snappen natuurlijk dat ik beiden aan de kant heb gezet en door ben gegaan met mijn leven, maar dit voorval heeft zelfs nu, twee jaar en één kapotte relatie verder nog steeds invloed op me. Ik heb het geluk dat ik een geweldige jongen heb gevonden die me begrijpt. Hij kent het verhaal en weet hoe erg mijn vertrouwen is geschaad, en hij houdt er rekening mee. Hij merkt wanneer ik me onzeker voel en laat me dan zonder vragen zijn telefoon zien. Hij laat me ook met de meiden met wie hij contact heeft kletsen en vertelt me keer op keer dat hij niet zo is als mijn ex, en weet je wat? Ik geloof hem. Hij geeft me langzaam maar zeker het vertrouwen in mannen weer terug, en daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor. Ik hou van je schat!

Ik hoop dat jullie genoten hebben van dit stukje van mijn leven (al was het voor mij natuurlijk niet zo plezierig) en hoop dat jullie mijn blogs blijven lezen.

Veel liefs,

Leetje


Posted: 01:07, 13/6/2015
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer