Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Leonsleven

Home :: Profile :: Archives :: Friends

Dit heb ik op Vrijdag 24 Februari 2006 gedaan:

Ik ben om kwart over 7 uit bed gestapt, ik ging toen een half uurtje bij mijn moeder liggen. Toen het 8 uur was ging ik eten. Om kwart over 8 was ik klar met eten en kon ik me aan gaan kleden. Ik was aangekleed, ging tandenpoetsen en om Half 9 ging ik naar school. Op school ging ik Rekenen. om Half 11 gingen we naar buiten. Toen om 11 uur ging de meneer een verhaal voorlezen ( Meester Jaap heet het boek ). Om 11.15 gingen we gymen. We deden blokjesvoetbal. Om 12 uur gingen we naar huis. Om kwart over 12 was ik thuis en ging ik eten. Om kwart voor 1 Ging ik weg naar school, we gingen de karnavalsoptocht houden. Om half 4 kwam ik thuis en ging ik snoep eten.


Posted on 24/2/2006 at 16:00

Wat ik op 23 februari 2006 gedaan heb:

Ik heb vanalles gedaan vandaag, ik kwam uit bed en ging meten eten. Toen mijn aankleden, tandenpoetsen en naar school. We begonnen met rekenen. Rekenen was leuk en ik had ook maar 1 fout. Toen gingen we buitenspelen. We speelden politie en boefje. Toen gingen we weer naar binnen. ik had een mandarijntje bij. Toen iedereen iets op had gingen we Taal doen. Van Taal moesten we 3 lessen doen! Maar gelukkig van al die 3 lessen maar 1 opdracht. Het was 12.00 uur en we gingen naar huis om een boterhammetje te eten. Toen om 1 uur ging ik weer naar school. We gingen verkeer doen. om zo rond 2 uur waren we klaar met verkeer en konden we gaan knutselen. Ik maake een leuk knutselwerkje. En Luuk zat op Runescape! Het was 1 voor half 4. Domenica ging een dansje doen. Na dat dansje gingen we naar huis. Thuis at ik wat snoep en wat drinken. Toen om 4 uur ging ik naar buiten met me vriendje Jordy spelen. Tot 17.30. Om 17.39 zit ik deze website te maken op www.bloggers.nl. Ik ga om 6 uur eten, en om kwart voor 7 het jeugdjournaal kijken. Ik ga dan zoiets om Half 9 naar bed.

 

Dit was mijn levendje van vandaag.


Posted on 23/2/2006 at 17:29
Hosting door HQ ICT Systeembeheer