Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Van alles

Home - Profile - Archives - Friends

ERUGG!!

Posted on 30/5/2006 at 17:14 - 0 Comments - Post Comment - Link

Heey allumaal

 

Vandaag kregen we te horen dat onze juf een ongeluk heeft gehad! Iedereen meteen geschrokken maar de invalmeester zij dat het niet zo erg was maar de juf heeft wel erge nek en rugpijn. Vandaag hadde wij gym normaal stoppen wij altijd om 10.00 maar nu stopten we om 10.33! Toen moesten we nog 15 min. pauze inhalen dus ons groepje ging pepsie cola doen (als je lacht of praat krijg je een opdracht) en een iemand was dus af een jongen bedacht een opdracht(even dit anders snap je dr niks van, ze waren in onze klas aan het boren en ze moesten iets ophangen dus er stond een ladder in onze klas.) De opdracht was: Ga op de ladder zitten en roep Yihaaaaa!! Dus hij klom op de ladder en toen keek de invalmeester om!! hij zei: "Kom nu onmiddelijk van die ladder af!!"dus hij schoot naar zijn plaats.

 

nouw doeidoei kga weer!


M:i:3

Posted on 21/5/2006 at 13:48 - 0 Comments - Post Comment - Link

Heey allemaal,

kben gisteren naar M:I:3 geweest. Was wel leuk maar mensen agter ons niet zaten  waren steeds tegen onze stoelen aan het schoppen erg irri. Maar om over Tom  Cruise maar te zuchten  ZUCHT....Een nadeel is dat ie TE witte tanden heeft (past absoluut niet bij zijn gezicht (lijkt wel een konijn)) En natuurlijk had de dief een iets te grote kop (ook niet om aan te zien!)

 

Nouw genoeg geklaagd voor vandaag!

Doei Doei

Leow


Hosting door HQ ICT Systeembeheer