Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De emotionele reis 

Wie ben ik? En wie zijn wij?

16:00, 15/5/2016  ..  0 comments  ..  Link

Hoi! 

Laat ik me eerst even voorstellen.

 

Ik ben Nathalie, 25 jaar en woon inmiddels alweer 1.5 jaar samen met de liefde van mijn leven; Reinier. Op 03 maart 2011 besloten we er samen echt voor te gaan. Al een tijdje draaiden we om elkaar heen, maar beide hadden we tijd nodig om een oud boek te sluiten; Ex(it)! Na 3.5 jaar besloten we langzaam aan toch te gaan kijken voor een huisje samen. Sneller dan verwacht kwamen wij als 2e uit de aanmeldingen voor ons huis. De eerste zag af van het huis. Wij mochten kijken! Onzeker als dat we waren over het huis, zeiden we toch ja. Wat enorm spannend was dat zeg! Nu zouden we niet anders meer willen. Want wat hebben wij een geweldig fijn huis.

 

Eind Oktober 2014 besloten we dat we klaar waren voor kinderen. Pil weg en we gaan er voor. Maar helaas, 12 maanden en vele rondes verder was er nog steeds niks. Dan gaan er toch meer dingen door je hoofd spoken. Begin November 2015 besloten we toen toch maar een hele grote stap te zetten. Een stap die toch heel eng was. Want ja, ik ben 25, jong en fris en we waren immers 'pas' 12 maanden bezig. Hoe serieus gaan ze mij nemen? 

 

Gelukkig was al mijn angst onterecht. Ik was inderdaad 'jong' maar ze nam mij serieus en zou een afspraak regelen voor ons bij de fertiliteitsarts. 

 

En daar stapte we in de trein met een onbekend eindstation.

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Wie ben ik? En wie zijn wij?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer