Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Lgirl's blog

De eerste

13:48, 5/11/2013 .. 0 comments .. Link

Zo mijn Blog is aangemaakt. Dit is allemaal redelijk nieuw voor mij, ik had vroeger een dagboek maar nu ik op kot zit vergeet ik vaak dat ik nog eens iets in mijn boekje moet schrijven.. 

Ik ben benieuwd of ik dit allemaal ga volhouden. Misschien is dit maar iets tijdelijks.. Het fijne aan een blog is dat niemand je eigenlijk echt kent als je tegen niemand van je vrienden zegt dat je een blog hebt tenminste. Dat is wel goed voor mij, niemand gaat mij hier beoordelen omdat ze mij kennen, maar volledig op wat ik schrijf. 

Vandaag is mijn doopdag, ik zit bij de Psychologische kring en vanavond zal ik een echte student worden. Dopen heeft veel positieve maar ook verassend veel negatieve visies die de mensen meedragen. Dopen is marginaal hoor ik vaak zeggen en dat dopen alleen maar voor mensen met een drankproblemen is. Waar is de tijd dat je geen kaartje moest kopen om lid te zijn van een vereniging maar echt moest afzien om later te zeggen dat je bij de club hoorde? Ik zie dopen niet echt als iets negatiefs. Je leert superveel mensen kennen, ok ja er zijn wel een paar mensen bij die niets anders doen dan drinken maar ja dat heb je overal wel? De mensen die je in je doopgroep leert kennen zijn meestal vrienden in wording, is mij verteld.. :) We zullen zien of alles goed gaat gaan.. ik ben enorm benieuwd.. Ik ben ondertussen wel gesettled hier in Leuven. De eerste weken was het enorm akelig en eenzaam. Je moest alles nog uitzoeken waar wat was en hoe je daar kon geraken. Maar nu voel ik me echt wel al thuis in mijn klein kamertje. Ik zit vaak op de pc waardoor ik ook deze blog ben begonnen. Schrijven bestaat hier nog nauwelijks, iedereen is op de pc. Maar toch ben ik blij als ik naar huis mag elke vrijdag en ben ik telkens weer een beetje droevig als ik zondagavond mijn gezin moet verlaten en weer een weekje alleen te gaan zitten. 

Ik ga blij zijn als mijn eerste examens voorbij zijn want als ik daar door ben durf ik pas echt te zeggen dat ik psychologie studeer. Ik studeer het nu ook wel al maar je bent pas echt bezig als je weet dat je het aankunt. :)

Zo mijn eerste blog zit er al op! Dit is enorm fijn om te doen, al je emoties komen eruit en het lijkt alsof je je lichter voelt nadat je alles neergeschreven hebt.

 

xoxo

LgirlAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

De eerste

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer