Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Lianne Online

Home - Profile - Archives - Friends

Papa

Posted on January 20, 2015 at 20:54 - 0 Comments - Post Comment - Link

*Papa*
2014 was een heftig jaar.
Het was het jaar waarin je steeds zieker werd, het jaar waarin je steeds minder kon en we hoorden dat er geen behandeling meer was.
Het was ook het jaar waarin ik gelukkig heel veel tijd met je kon doorbrengen, waarin we heel veel hebben gepraat, gelachen, gezongen, stiekem hebben gehuild, geknuffeld en noem maar op! De laatste maanden waren de avonden en weekends echt van ons samen. Ik ben ontzettend blij met alle momenten die we toen hebben gedeeld.
 
De avond van 23 december zou je gaan slapen en in slaap gehouden worden. Vooraf hebben we samen nog een sigaretje gerookt, je laatste sigaretje..
We hebben gepraat over hoe erg ik je zou missen en dat je ons ook zou missen als dat kon waar je heen zou gaan. Want waarheen je ging, en waar je nu dus bent, dat wisten en weten we niet. Het deed ons allebei zo veel pijn dat we afscheid moesten nemen, dat we elkaar nooit meer zouden zien of spreken. We wilden elkaar niet kwijt, maar wisten ook dat het niet anders kon. Ik beloofde je dat ik die nacht naast je zou slapen en bij je zou blijven tot de laatste minuut. En dat heb ik natuurlijk ook gedaan!
 
Je viel zo snel in slaap dat ik niet de kans had om je een laatste keer welterusten te wensen, je nog een laatste keer te zeggen hoeveel ik van je hield en hou. Ook al wist je dat wel, het deed me heel veel pijn. De hele nacht heb ik naast je geslapen en om 8.00 's morgens stond ik op om even op de bank te gaan liggen. Meteen toen ik dat deed, begon je met je handen te bewegen en liep ik naar je toe. Je deed je ogen open en ik vroeg of je wakker was. Je zei "ja" en ik vroeg hoe dat kon. Je zei dat je het ook niet begreep. Ik maakte mam wakker, kwam weer naar je toe en vroeg of je pijn had. "Nee, ik heb eigenlijk geen pijn" zei je tegen me. Ik wenste je nog een laatste keer welterusten? Je keek nog even naar mam en ging weer slapen. Ik vond het zo fijn om te horen dat je geen pijn had en dat ik je nog even kon spreken. Dat gaf me ergens toch rust.
 
Die avond, kerstavond, ging je echt weg pap. Je wilde niet weg maar je kon ook niet meer doorgaan. De pijn was al zo lang ondraaglijk voor je. Gelukkig heb je nu rust maar wat mis ik je! Ik mis je elke minuut van de dag. Het doet zo'n pijn dat je er niet meer bent! Mijn papa, mijn maatje, mijn vriend! Wat moet ik toch zonder jou? Altijd was je er voor mij, in de goede maar ook in de slechte periodes. En nu moet ik verder zonder jou. Ik kan je niet bellen of langskomen voor advies of als ik je mening ergens over wil weten. Maar eigenlijk weet ik je mening ook altijd zonder dat ik het je kan vragen, daar hebben we het nog over gehad. En waar je ook bent pap, in mijn hart ben je bij me voor altijd. Niets kan tussen ons komen, dus ook dit afscheid is maar voor even. En toch mis ik je, meer dan je je kan voorstellen! Was je nog maar even hier bij mij..

 


Welkom

Posted on January 20, 2015 at 20:51 - 0 Comments - Post Comment - Link

Welkom op mijn nieuwe Blog!

Na een heftig jaar, besloot ik in 2015 toch weer een Blog te starten
Is mijn Blog leuk voor anderen om te lezen? Dat weet ik nog niet!
Is het fijn en leuk om te schrijven? Absoluut!

Lianne


Hosting door HQ ICT Systeembeheer