Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het leven van een dertiger

Kinderwens

13:26, 21/3/2014 .. 0 comments .. Link

Toen ik mijn vriend leerde kennen, was ik 16 jaar en hij.....laten we zeggen, ietsje ouder. Hij vertelde me al snel heel eerlijk dat de doctoren de kans dat hij vader zou worden, microscopisch klein achtten.  Ik hield al ontzettend veel van hem en ik had me er dan ook bij neergelegd dat ik geen kinderen zou krijgen. Hoe ouder ik werd, hoe moeilijker ik het vond om de gedachte voor altijd kinderloos te blijven, te accepteren.

Toen ik 20 jaar was, belde op een dag mijn toenmalige, beste vriendin. Ze durfde het bijna niet te zeggen, ze was zwanger! En nee, ze hadden helemaal niet lang "geoefend". Binnen drie maanden was het raak. Natuurlijk was ik ontzettend blij voor haar en haar man. Ik gunde ze van harte een fijne zwangerschap en een gezond kindje, maar toen ik opgehangen had, kwamen de tranen. Wat voelde ik mij verdrietig. En boos, boos omdat ik dat geluk nooit zal mogen ervaren.

Maar....een week later, was ik ineens overtijd! Dat gebeurde echt nooit, dus heel stiekem maakte mijn hart al een klein sprongetje. Maar ik wist ook dat het bijna niet waar kon zijn, ik hoopte er vast gewoon teveel op. Ik kocht een zwangerschapstest en de volgende morgen wachtten we met spanning af of er een tweede streepje op de zwangerschapstest zou komen. Maar nee, de test bleef negatief. Ik had in die periode meerdere examens, dus wijdden we het uitblijven van mijn menstruatie aan examenstress.  Omdat er na negen dagen nog steeds was veranderd, besloot ik opnieuw een test te kopen. De volgende ochtend hoefden we niet lang in spanning te zitten. Ploing!! Er verscheen haast direct een dikke vette streep, zwanger!!

Ik belde, na mijn moeder natuurlijk, meteen mijn zwangere vriendin om het leuke nieuws te delen. Ze was uiteraard heel blij voor ons, al zou ze later zeggen dat ze er eigenlijk flink van baalde, omdat ze zo niet meer in het middelpunt van de belangstelling stond. Door mijn gelijktijdige zwangerschap, werd die van haar blijkbaar minder speciaal. Ik heb dat gelukkig nooit zo ervaren. 

Na 9 maanden en 6 dagen in mijn veilige baarmoeder te hebben gezeten, werd onze dochter geboren. Vernoemd naar haar oma's en de lievelingsnicht van pappa, heet ze:

Francisca, Cornelia, Mayella, Nerena

Op 14 oktober 2014 werd ik voor het eerst moeder. Een mooier cadeau kon het leven mij niet geven. Maar niet alleen werd ik voor het eerst moeder, maar Fred voor het eerst vader, mijn ouders opa en oma. Zelfs onze broers, zwagers en schoonzussen werden door de geboorte van Nerena ooms en tantes.

Je zou dus wel kunnen zeggen, dat zij wat dat betreft, veel levens heeft veranderd.

 

Liefs Linda

 Dochter aan de drugs

13:09, 21/3/2014 .. 0 comments .. Link

Nerena is wat verkouden en heeft last van haar keel. Ze†zei dat ze van oma wel iets zou krijgen voor de keelpijn.†

Dus de volgende dag vraag ik of ze nog iets van oma gekregen heeft.....weet je wat haar antwoord was?

Nerena: "Ja mamma, ik heb cocaÔne van oma gekregen!"

Ik: "Euh....wat zeg je?"

Nerena: " U weet wel, van die ronde dropjes!"

Ik: "Ohw.....kokindjes haha"

Ja, die bedoelde ze gelukkig. Anders had ik toch even een stevig gesprekje met oma moeten houden ;-)Mijn eerste Blog

15:46, 20/3/2014 .. 0 comments .. Link

Zo hèhè eindelijk een Blog aangemaakt! 

ik weet natuurlijk niet of iemand het leuk vindt om mijn blogs te lezen, maar ik vind het leuk om zo af en toe eens wat te schrijven. En tja waar kun je dat het makkelijkst doen...in een soort online dagboek. 

Vroeger heb ik heel wat dagboeken volgeschreven. Laatst heb een gedeelte teruggelezen en dat was echt leuk. De herinneringen uit mijn jeugd en mijn puberjaren kwamen weer helemaal terug. Op wie was ik verliefd....wie waren mijn vriendinnen....waar hield ik me mee bezig.  Er zaten zelfs nog oude foto's  ingeplakt en uiteraard ook plaatjes uit de hitkrant, de Tina en dat soort bladen. 

Nou ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn Blog gaan vinden.

 

doeg! 

Xx LindaHet medium bij je thuis

09:10, 20/3/2014 .. 0 comments .. Link

Een Tupperware party, maar dan net even anders. Ik heb het over een paranormale avond bij mij thuis. Niet dat ik nou echt een heel zweverig type ben, maar wel al mijn leven lang ge√Įnteresseerd in het paranormale, het zesde zintuig. Zelf vind ik het leuk om tarotkaarten te leggen, voor mezelf, maar ook weleens voor vriendinnen. Ik was al weleens eerder bij een paragnost op een beurs geweest en toen ik daar een beetje naar aan t Googlen was, kwam ik ineens een site tegen waarop je een paranormale party bij je thuis kon reserveren. Het leek me echt ontzettend leuk en past wel bij mij. Dus ik trommelde een paar vriendinnen bij elkaar, bakte wat lekkere hapjes en organiseerde zo'n paranormale avond bij mij thuis.¬†

Ik had afgesproken dat het echtpaar om acht uur zou komen, stonden er om iets voor acht uur ineens vier mensen voor mijn deur! "Ja, sorry we gingen bij vrienden eten en zij wilden wel mee, vind je toch niet erg?" Euh tja wat zeg je op zo'n moment? Dus ik stemde hier maar mee in. Ik kende die mensen verder toch niet en zij mij ook niet, dus als er gekke dingen bij mij 'gevoeld' zouden worden, kon dat verder vast geen kwaad.  

Na de koffie en thee met zelfgemaakte amandelbroodjes, begon de vrouw zich voor te bereiden. Ik schrok me rot! De vrouw, gekleed in een enorm groot rood gewaad, begon te boeren als een bouwvakker! Stiekem konden we onze lach nog inhouden, maar haar man merkte aan ons dat hij beter even wat uitleg kon geven.  Dat boeren was om alle kwade energie eruit te laten vloeien, zei de man. Dat was overduidelijk een flinke hoeveelheid kwade energie die geloosd moest worden! 

Na een poosje was de eerste gast aan de beurt. Na een aantal readings waarbij de waarnemingen van heel waar tot totale onzin gingen, werd er even een rookpauze ingelast. Daarna was ik aan de beurt. Ze voelde feilloos aan dat ik het nog erg moeilijk had met de bevalling van mijn zoontje. Hij was bijna gestorven bij zijn geboorte. Ze voelde mij heel goed aan. Haar man vertelde mij dat ikzelf een blokkade in mij had veroorzaakt, waardoor zoonlief zo moest huilen. Het duurde even, maar na een kwartiertje gestaan te hebben met zijn handen voor mijn buik, voelde ik me direct lichter. Ze adviseerden ons om een aantal keer per dag een soort symbolische bal van licht naar Dinand te sturen. Geloof het of niet, maar sindsdien was hij een stuk rustiger en huilde minder.

Grappig is dan wel weer dat ze er bij mijn dochter volledig naast zat! Ik stelde de vraag hoe het mijn dochter op school zou vergaan. Ik worstelde namelijk met de vraag of ze nu wel, of niet een klas zou moeten overslaan, of dit goed zou zijn voor haar, of juist niet. Maar dat vertelde ik ons medium natuurlijk niet. Je moet ze nooit teveel informatie geven hè. Haar antwoord was dat ze slecht mee kon komen op school. Ze vond het moeilijk, waardoor ze niet meer naar school wilde. Volgens het medium, zou Nerena juist moeite hebben met de lesstof! 

Tja, ze kunnen natuurlijk niet alles weten, helderhoren, heldervoelen, of misschien zelfs wel raden.

Gelukkig hebben we wel een hele gezellige avond gehad en wie weet, nodig ik nog weleens een medium uit.

Veel liefs,

Linda

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Kinderwens
Dochter aan de drugs
Mijn eerste Blog
Het medium bij je thuis

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer