Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Beauty,Fashion & Lifestyle.

first entry YEAH!

14:26, 21/3/2012 .. 0 comments .. Link

Dit is mn eerste post op mn nieuwe blog.

ik kwam er vanmorgen achter dat mijn oude blog op een andere server is gesloten omdat ik er een tijdje niks op had gepost. ik had het een beetje druk met school en werk.

ik zal in deze eerste post een beetje vertellen wie ik ben en wat ik allemaal doe.

Mijn naam is Lisa en ik heb de bijnaam Chanel gekregen omdat ik vroeger altijd een bril droeg van chanel met daarop heel duidelijk het logo.
ik vindt het totaal niet erg dat mensen me zo noemen voel me wel een beetje vereerd dat ik de naam chanel als bijnaam heb aangezien ik mega fan van Coco Chanel ben.
ik ben 19 jaar oud en ga naar school. ik doe een opleiding aan het Roc van Amsterdam Airport. deze heet Luchtvaartdienstverlening en is simpelweg gewoon een opleiding tot stewardess. ik zit nu in het 3de jaar van deze opleiding en heb het nogsteeds nar mijn zin op school. wel is mij duidelijker geworden dat het beroep stewardess niks voor mij is dus heb ik de richting toerisme gekozen.
als ik klaar ben met mijn school wil ik eerst eens de wereld gaan verkennen naar plekken toe gaan waar je anders nooit zou komen. en daarna wil ik misschien een hbo opleiding management gaan doen om daarmee hotel manager te worden.

ik vindt mode,beauty en lifestyle echt super leuk ik lees vaak blogs van andere en dat had me in eerste instantie ook geinspireerd om zelf een blog te beginnen. samen met mijn beste vriendin waren er ooit plannen om samen een beauty blog te schrijven maar dat plan is nooit echt voortgezet. ik wil mijn blog wat meer uitbreiden door daarbij nog mode en lifestyle in te gaan verwerken.
wat jullie kunnen gaan verwachten van mijn blog is minimaal 1 of 2 posts per dag gelateerd tot een van mijn onderwerpen en toe een filmpje tussen door.

ik hoop jullie vaker te gaan zien op mijn blog en veel plezier met het lezen ervan.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

first entry YEAH!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer