Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Live your life like a fairytale

Vermoeid

{ 19:23, 29/8/2008 } { 0 comments } { Link }

Jaja, 16 jaar en ´s avonds moe als ze thuiskomt. Sommige mensen zeggen dan;ben je ziek ofzo? Nee ik ben niet ziek. Ik ben alleen moe.

Van een dagje school kun je behoorlijk uitgeput zijn. Weet je wel niet wat je allemaal moet doen? Waar je overal rekening mee moet houden? En vooral, al dat gezeur van je leraren.. Maar toch, de eerste weken zijn het zwaarste.. Zeker voor mij nu, ik zit op een nieuwe school waar ik bijna niemand ken. Dusja.. Ik moet allemaal dingen onthouden die voorheen voor mij niet vanzelfsprekend waren.

Ik moet opeens ik weet niet hoe veel namen onthouden, terwijl velen mekaar al kennen en dus alleen mij moeten onthouden. Als je dan hun naam vergeet kijken ze verontwaardigd. Oeps. Je weet niet wie met wie omgaat en wie wel en niet te vertrouwen zijn. Tegen wie kun je eens even lekker zeuren? En het ergste komt nog. Er zit geen een jongen in mijn klas. Dus niemand waar ik eens lekker mee kan stoeien.. Wantja.. van die huppeltutjes.. Die blaas ik zo omver. =)

En ik moet dus om 6 uur uit mijn bed, om om 7 uur mijn bus te halen. Als ik eerst in lijn 10 zit gaat het goed, tot zaamslag. Daar stappen ik weet niet hoe veel kinderen op. Dan moet ik overstappen op lijn 20, die kinderen ook en dus ben ik mijn o zo fijne plekje kwijt. Kan ik de hele weg (een uur) staan en toehoren hoe irritant sommigen wel niet zijn. Die kinderen stappen allemaal ,gelukkig 5 minuten voor dat ik er uit moet, uit op den duur.. Maar wat heb ik dan nog aan die 5 minuten?

In die 5 minuten kan ik nog net even rustig genieten van 1 of misschien 2 liedjes. In die 5 minuten kan ik even mijn voeten laten rusten die na die 5 minuten weer een zware periode voor de boeg krijgen. Praktijkles. En aangezien ik te klein ben voor de tafels en krukken ga ik altijd maar staan. Want ja.. Anders kan ik er niet bij. Ik ben daarom altijd blij dat ik pauze heb. lekker even naar buiten. Even rustig doen..

Dan rond een uur of 3/4 mogen we naar huis. Dan moet ik een half uur wachten op een directe aansluiting voor mijn bus. Dat vind ik op zich niet zo erg, dan hoef ik niet op te schieten. Daar ben ik namelijk niet zo goed in. Dan ben ik met wat geluk om een uur of 5/6 thuis.

Dan snel eten en gelijk douchen want ik voel me na zo'n dag zo ongelofelijk vies. en dan om een uur of 9 ben ik kapot! net als nu.. Dus ga ik maar slapen want morgen heb ik weer een drukke dag..

xoxo ElanorEen beginnetje?

{ 15:44, 22/8/2008 } { 0 comments } { Link }

Laat ik me eerst een klein beetje voorstellen, mijn naam is Anouk, maar je mag me ook Elanor noemen of Noukje, najah, verzin maar wat. 

Ik ben een klein meisje, een Zeeuwsch meisje welteverstaan. Afgelopen zomer ben ik nog maar 16 geworden dus dan zou je denken dat mijn leven draait om feesten, bier drinken, jongens versieren enzovoort. Maar dat valt vies tegen..

Eigenlijk ben ik te braaf voor mijn leeftijd maarja. Dat heeft ook wel zo zijn voordelen. Niet vaak uit gaan betekend dus geen klok en dus niet te laat thuis kunnen komen, en zo huisarest ontwijken.

Maar de grootste oorzaken dat ik vaak thuis ben zijn; Er is gewoon helemaal niets te doen, ik hou niet van de kindersoosjes die gehouden worden op de dorpjes hier, discoteken zijn ook niet echt iets voor mij. Dan blijven de leuke cafétjes over.

Maar deze leuke cafétjes liggen meestal 10km vandaan mijn huis. Aangezien ik een meisje ben vinden mijn ouders het dan niet goed dat ik daar alleen op de fiets heen ga. Dus ik probeer dan maar iemand mee te slepen. Al lukt dit meestal niet, ik woon op een super klein dorp en de meeste jongeren gaan naar een hangplek hier of naar Antwerpen enzovoort. Die mogen dat wel.

Dan wil mijn mama mij wel brengen en halen, om 12 uur 's nachts, want ze heeft ook haar nachtrust nodig. Nou, dan hoeft het voor mij niet meer. Dan blijf ik lekker maar weer een avondje thuis, film kijken en gitaar spelen.

Gelukkig heb ik dan de scouting nog. Na bijeenkomsten nog wat drinken en met filmavondjes zo lang blijven plakken dat er gebeld word of het niet eens tijd word om naar huis te komen. Maar als ze dan weten dat ik met de 2 jongens meefiets is het allemaal best. Dan geeft het opeens niet dat onze filmavond (gepland van 21.00 tot 00.00u) uitloopt tot half 4 's nachts.. En geloof me, nu zal het erger worden aangezien ik leiding ben geworden en dus mee mag met alle leiding uitstapjes.. =)

Een vriendje heb ik niet. Die heeft me heel leuk de dag voor mijn "Super Sweet 16" gedumpt. Dag vriendje, dag verjaardag. Maar gelukkig kwam daar scouting weer om de hoek kijken en gingen we een paar dagen later lekker op kamp. En dus moest ik mij geen zorgen maken over wat hij aan het doen was ookal was het uit.

Een paar dagen later zat ik maar eens in het internetcafé en toen sprak ik de zus van mijn ex. Die zei dat hij dus alweer een nieuwe vriendin had. Dat was wel even te veel en toen ben ik maar weer eens alleen op pad gegaan. Dat is niets nieuws voor mij en mijn leiding hoeft zich geen zorgen meer te maken want ze weten dat ik toch altijd wel weer terug kom.

Maar nu, nu gaat het beter dan ooit. Mijn gitaarspel is na kamp super verbeterd, hoe weet ik niet maar opeens lukt alles beter. Ik heb een jongen ontmoet en ik hoop hem beter te leren kennen, wat zeker gaat gebeuren. En daarbij ga ik naar een nieuwe school. Dus nieuwe mensen, nieuwe vrienden, andere mentaliteit.

Maar dit was het voor nu wel even denk ik.

xoxo ElanorAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Vermoeid
Een beginnetje?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer