Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Loes Bodeker

Home - Profile - Archives - Friends

De lente.

Posted on 26/4/2009 at 12:27 - 0 Comments - Post Comment - Link

De lente,

 

De lente is een van mijn favoriete jaargetijde. Je ziet mensen druk met hun tuin aan de gang en bij de tuincentra is het behoorlijk druk.

Als je binnen komt staan de bakken vol met jong goed, klaar om meegenomen en geplant te worden, voor ieder wat wils. Heerlijk in de ochtend door Purmerend op je fiets, dan zie je dat bomen hun bladeren weer gaan tonen en ruik je de lente.

De vogels zijn weer druk bezig met het bouwen van een nieuw nest en fluiten het hoogste lied.

Purmerend is een mooie stad met veel groen en omdat vele mensen een tuintje bezitten zie je in de lente vaak een drukte van jewelste. De een is bezig met snoeien en de andere weer met het bouwen van een nieuwe schutting of een vijver.

De Purmerenders die in een flat wonen maken er een gezellige vrolijke boel van op hun balkon, overhangende planten en kleine bomen en struiken in potten verrijken het gezicht van een flatgebouw.

Het is goed om in een stad te wonen met veel groen, maar dat groen moet ook goed onderhouden worden zoals schoffelen, snoeien en niet te vergeten het verwijderen van zwerfvuil. Dit is een taak van de gemeente, het goed onderhouden van het groen.

Ongeveer een maand terug is er een initiatiefvoorstel geweest door een van de bewoonsters van Purmerend, om de rotondes in Purmerend te laten onderhouden door bedrijven. Naar het blijkt zijn er in Engeland en Frankrijk bedrijven die rotondes onderhouden en er een prachtig plaatje van maken.

Het initiatief vond ik een goed voorstel maar ik ben van mening dat de gemeente Purmerend goed onderhoud moet geven aan het groen van haar stad, want dit behoort tot haar  verantwoordelijkheid.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer