Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Lola's life 

Christmas dresses

19:22, 14/12/2012  ..  0 comments  ..  Link

Neee! ik had net een verhaal geschreven, ben ik zo stom geweest om ergens op te drukken waardoor mijn verhaal was verwijderd! nu kan ik weer lekker opnieuw beginnen.. yes.

Om even een kort verhaaltje te schrijven over wat ik jullie zou vertellen; ik ben niet heel modieus, maar ik vond het wel leuk om wat leuke kerstjurkjes voor de feestdagen te delen! Ik kijk alles op de site van Zalando (www.zalando.com).

Dit jurkje is van het merk Even&Odd! Ik mag zelf niks bestellen want ik heb net al 2 schattige jurkjes van m'n zus overgekocht, maar ik begin er een beetje verliefd op te raken haha! Het jurkje komt redelijk overeen met het plaatje, en heeft een mooie sexy openrug met een groot schuin kruis om alles bij elkaar te houden.. De nadelen zijn dat bij de feetback van het jurkje staat dat het jurkje zelf als gegoten zit bij iedereen, alleen dat de banden van het kruis op de achterkant nog wat strakjes zitten, maarja, wie mooi wilt zijn moet pijnlijden dan maar hea! Het jurkje kost slechts 39,95 euro, inclusief de 21% btw. Het is leverbaar binnen 2-4 werkdagen en is in de maten xs, s, m & l beschikbaar (als je het jurkje nog wat beter wil bekijken : http://www.zalando.nl/even-odd-jerseyjurken-petrol-ev421c02w-605.html)

Ik heb het uiteindelijk gehouden bij 1 jurkje, maar sorry lezers, ik ben moe!

feetback sturen vind ik heel fijn, ook al ben ik vandaag pas met dit blog begonnen, ik schiet altijd in de stress wanneer ik bang ben dat niemand mij interessant genoeg vind om te lezen.. Wat ik ergens ook snap, want ik ben niet zo'n proffesionele schrijver die dit zo elke dag zou doen. Als ik dit zou volhouden zou ik dit wel heel knap van mezelf vinden, want ik wil altijd al wat met schrijven doen, en ik ben er altijd mee bezig, maar ik heb nog nooit iets afgemaakt... Dus please lieve lezers, LAAT MERKEN DAT JE DIT LEEST! Jullie zouden mijn dag geweldig maken!

LolaNieuwkomer

18:25, 14/12/2012  ..  0 comments  ..  Link

Hee lieve mensen!

Dit is allemaal nieuw. Nouja, ik heb weleens eerder een weblog geprobeerd te schrijven zonder succes.. maar maakt niet uit, ik begin gewoon opnieuw voor de ervaring..

Ik zeg alvast, ik ben een middelbare scholier, en heb soms last van spelfouten, of prongelijk vergeten om met leestekens of dergelijke dingen er in te zetten..

Maar in dit blog vertel ik allemaal 'leuke' dingen die mij inspireren, en die ik graag met de onbekende buitenwereld wil delen.

Voordat ik aan dit 'bloggen' ben begonnen heb ik eerst even gegoogled, en daar heb ik een fantastisch weblog gevonden van vera camilla (ik weet niet of ze in het echt zo heet), maar wat vind ik haar blogs geweldig! Precies allemaal make-up tips met een toefje fashon wat ik nodig had, zij heeft mij ook geïnspireerd om dit te gaan doen. Een klein stemmetje in mijn hoofd heeft me stiekem ook aangemoedigd om ook iets met mode/make-up te gaan doen, maar dat kan ik maar op korte termijnen.. Ik kan altijd nog wat toepassen in mijn alles in Lola blog..

Nog even over het uiterlijk van mijn blog, ik weet het, het is nou niet het mooiste blog wat een beginkomer heeft, maar ik ben niet zo technisch en het zal hoogst waarschijnlijk nog even duren voordat ik hem wat kan opbeuren met wat leuke dingen. ;)

oja, die hond die op dit moment op mijn achtergrond staat, ik ben een dierenfan, maar ik moet nog even uitvogelen hoe ik dit allemaal dus in mijn stijl krijg!

Feetback is altijd welkom!

Lola.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Christmas dresses
Nieuwkomer

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer