Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Archief


Onze eigen PowerPoint-Presentaties.
Klik met de muis op het plaatje om te downloaden
De allernieuwste presentatie over ons
Junior SMX Team The Looyen Brothers

31 maart 2012Zomaar even wat foto's en bewegende beelden van de mannen van afgelopen zaterdag op Geldermalsen.

Tafelbult!!

 

ff Gassen


Posted: 08:54, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Geldermalsen met team Schrijver /v. DeutekomnOndanks dat ze dinsdag ook al hadden gereden zijn we gister toch nog ff naar Geldermalsen vertrokken omdat de geplande dingen zijn uitgesteld tot volgende week woensdag. Het weer was prachtig en de baan lag er super bij en de mannen hadden er zin in ,na de 1e keer rijden waren ook Eric Schrijver en Marc v Deutekom gearriveerd om wat te trainen, de mannen er meteen op af om een praatje te maken .Toen ze de keer daarna aan het rijden waren waren hun ook in de baan en net op het moment dat de jongens eruit wilde gaan was het Eric zijn bedoeling om ze mee op sleeptouw te nemen en ze evt wat bij te brengen over lijnen rijden ,dit kwam bij Yarno niet helemaal door en hij ging er na die ronde alsnog uit .Maar later kwam dit helemaal goed en was het een mooi gezicht om te zien hoe Eric & Marc de jeugd aan het begeleiden waren.De ervaring en de jeugd.

Jake had ondertussen Eric al gepolst of hij daar niet een keer mee in de bak mocht en later op de middag was dit dan ook het gevalJake & Eric

En dit alles werd in de gaten gehouden door Marc en Yarno.

Hieronder nog wat foto's van beide teams.


Posted: 08:53, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Neerijnen 27 maart 2012We hadden via facebook kunnen volgen dat de baan van Neerijnen een verandering had ondergaan en dat er vandaag weer gereden mocht worden.Aangezien wij hier ook Betuwe cupwedstrijden hebben en het weer prachtig was zijn we gaan rijden vanavond.

Het was er behoorlijk druk maar dat mocht de pret niet drukken en de jongens gingen alsof ze er gister nog hadden gereden en vooral de tafels waren vandaag helemaal hun ding

Er was nog een solorijder die de nieuwe tafelbult nam of die er ook al jaren lag,helaas kwam ie een keer verkeerd uit  en was de motor behoorlijk kwijt het lukt hem om erop te blijven zitten maar de bocht kon ie niet meer halen en hij vloog tussen de bomen naar beneden , hij had gelijk in de gaten dat het mis was en sommeerde meteen om de ambulance te bellen en hij blijkt dus boven-scheen & kuitbeen te hebben gebroken. Robin vanaf deze kant heel veel beterschap !!

Posted: 08:50, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Varsseveld 25 maart 2012Gister mochten we in Varsseveld bij de ONK Zijspan een demo rijden met enkele andere teams van Kids and Sidecars. We waren al vroeg vertrokken en ondanks dat ze mooi weer hadden voorspeld was het toch behoorlijk koud en mistig toen we aankwamen, terwijl ik was aanmelden ,bleek dat  een van de helpers regelmatig op onze site kijkt en de jongens dus kende.

We mochten rond de klok van 11 uur ,een kleine 20 minuten de baan op om zich uit te leven en voor een demowedstrijdje. Er werd onder voorbehoud misschien nog wat tijd toegezegd om evt in de grote pauze nog wat te mogen rijden maar helaas door een een crash bij de Quads kon dat geen doorgang vinden ,zij moesten nu in die tijd hun resterende wedstrijd afmaken.

We hebben verder 2 mooie manches van de Zijspannen gezien waar her en der wel wat gebeurde!!

De uitslag was niet verrassend ,1 Bax 2 D Willemsen en 3 M Willemsen.

Posted: 08:42, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Samen met willemsen op GeldermalsenDinsdagavond werd me de vraag gesteld of en hoe laat Geldermalsen open was op woensdag want Daniel & Haralds wilde ff op de harde trainen.Dat vonden ze hier prachtig en wij dus ook die kant op.Tussendoor kwam Daniel nog ff kijken en buurten en de nodige tips geven aan de jongens en voor verbetering van het span. Daniel liet zien wat je allemaal kan met zo'n ding op de harde en ook de jongens lieten zich van de beste kant zien. Jake had nog aan Daniel gevraagd of ie ook ff met hem wilde rijden en dat was oke, dat zou gebeuren op het laatst maar helaas gooide het blok roet in het eten en moesten ze vroegtijdig weg om nog te gaan sleutelen maar wel met de belofte dat het zeker nog een keer gaat gebeuren. Hij moest beloven niet meer om te kijken en dan hadden ze een deal!!Nu nog ff het span opnieuw bestickeren en dan staan ze er in Varsseveld weer op en top bij.

Posted: 08:40, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Training en BerghemAfgelopen weekend zijn we nog ff op Geldermalsen gaan rijden en niet alleen wij met ons nog 120 andere!! Zo ook Sidecarteam Heurkens - de Graauw en op dat span reden ook nog Huub Spierings met Fred Bloemers, deze waren allerei schokkers aan het testen voor de GP van Frankrijk op 1 april.En ook Jarno Hageman was er op de quad.Het is altijd leuk om te zien dat er capriolen uitgehaald worden als je met een fototoestel langs de baan staatEn daar is onze eigen bakkenist een groot voorbeeld van!!Op zondag zijn we naar Berghem vertrokken om bij Patricia te kijken en om onze nieuwe kleding en stickers bij Richard op te halen maar bij de training miste ik hun en dus even een belletje plegen en wat bleek de motor kapot !! en daar kwamen ze zaterdagmiddag pas achter en hadden dus niet meer de tijd om hem te repareren.Geloof dat ze ook weinig hebben gemist ,jonge jonge wat was die baan zwaar en her en der stond dus ook regelmatig iemand stil of lag op de kant. Het is maar goed dat het geen NK was anders had je rare uitslagen gehad denk ik .

De jeugd kwam vandaag goed uit de voeten ,met hun weinige kilo's vlogen ze over de baan heen en werden dan ook 1 & 2 bij de nationale.

Posted: 08:35, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Het nieuwe ontwerp is klaarWe hadden een mooi tenueke uitgezocht maar helaas was er maar 1 broek voorradig en de vooruitzichten waren evt pas eind maart leverbaar en dus hebben we het roer omgegooid en is dit het resultaat,natuurlijk weer van de hand van de Meister Richard Litjens oftewel RL Design.en ook dit jaar hebben we weer de namen op de broeken laten zetten.Volgende week is alles klaar en dan kunnen we de motor pimpen,morgen gaan we in Valkenswaard kijken .

Posted: 08:33, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Training en ONK LochemTot ieders verbazing kon afgelopen zaterdag de baan van Geldermalsen open en deze lag er perfect bij,ze hebben in de wintermaanden het een en ander veranderd dit met de bedoeling dat het evt regenwater goed kan weglopen.De mannen hadden er zin in en hebben menig rondje gereden en met hun nog een man of 80!!

Zondag zijn we in Lochem wezen kijken naar de mini GP die daar werd verreden en idd het ging er ontzettend hard . Baximan was oppermachtig en dulde alleen een paar rondjes Willemsen in de buurt en daarna was het een oneman show. Al met al een mooie wedstrijd om naar te kijken .

Posted: 08:30, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Nog wat mooie fotokesWe hebben in de loop van de week nog wat mooie plaatjes van Reusel gekregen die graag met jullie willen delen, met nogmaals dank aan de desbetreffende fotograven.

Posted: 08:26, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | Link


Reusel 2012Gister was de opening van 2012 in Reusel,zoals gewoonlijk was alles weer goed geregeld en de baan was toppie.We moesten al vroeg de kou in want om 9.30 uur begon de training van de mannen ,het was voor ons uitladen en de motor warm laten lopen en op naar de fuik.De training verliep goed op zeer koude handen na ,we kregen een tip uit het kamp van Cor de Laat en zo gezegd zo gedaan,moeders heeft de hele tijd tot aan de 1e manche de handschoenen onder haar kleding gedragen om ze warm te houden in de hoop dat het zo werken.De start verliep voor ons doen goed en we konden als 3 de bocht in tussen het grotere geweld,Sven en Celine hadden ook een goede start maar die gingen in de bocht rechtdoor en voor hun was het helaas over en uit.Het rijden ging verder prima en een mooie 2e plaats in de B klasse was het resultaat maar helaas had de peper niet geholpen en ook het karton niet dat Pa aan de handkappen had gemaakt tegen de kou.Tussendoor zijn we wezen kijken bij de andere zijspanklasse en daar lieten Etienne Bax en Daniel Willemsen zien wat je op een harde baan kunt met een zijspan ,geweldig!!Over de koude handen kregen we weer een tip en dat was plastic handschoenen eronder doen ,deze kregen we van Team Bijenhof/Hermans  en dit was voor ons de oplossing de 2e manche kon worden verreden zonder kou en pijn aan de handjes.Ook hier was er niet meer haalbaar als een 2e plek ,de Veldmannen waren niet te stuiten en ze maakten het zelfs de A klasse nog moeilijk.Ze hadden in Reusel voor zeer mooie prijzen en een aandenken gezorgd en dat vonden de jongens en meiden prachtig.We hebben er in Reusel altijd een trouwe supporter en dat is Dorien vd AA ,zij kwam zelfs s'ochtends met een bijdrage voor de jongens hun pot.Het was een koude dag maar wel gezellig en dat is ook wat waard.


Posted: 08:20, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | Link

Posted: 07:59, 17/2/2013

Comments (0) | Add Comment | LinkHosting door HQ ICT Systeembeheer