Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Untitled Home | Profile | Archives | Friends

Kwijtgeraakt17/12/2013

Vandaag ben ik er achter gekomen, dat ik eigenlijk niet meer weet wie ik ben. Ik ben veranderd afgelopen jaren en ben eigenlijk helemaal niet meer gelukkig met mezelf. Ik weet totaal niet hoe ik verder moet en zit bijna alleen maar thuis. Misschien stel ik me gewoon aan, ik zit gewoon op een HBO opleiding, kan goed leren, heb een vriendje en genoeg vrienden. Of mijn ongeluk komt door mijn moeder die zelf nogal depressief is, en mij daar in meesleept? of dat ik misschien eindelijk wakker ben geschud dat mijn vriend me niet behandelt zo als het zo moeten? 

Eigenlijk maakt de oorzaak niet uit, als ik er maar uit weet te komen. Ik weet wat ik zal moeten doen maar mijn motivatie is er gewoon niet meer, en soms vraag ik mezelf af wat er met dat meisje is gebeurd de wel zelfverzekerd was, op stap ging en leuke dingen deed. Ik herken mezelf er niet meer in terug, tegenwoordig kost het me de grootste moeite om mezelf aan te zetten om naar school te gaan. Of om weer te gaan sporten wat ik eigenlijk heel leuk vindt. 

Thuis is het niet al te gezellig, ouders gescheiden en m'n moeder die sinds kort zonder haar vriend zit en zich heel erg eenzaam voelt, en eigenlijk ga ik gewoon in dat gevoel mee. Als zij depri op de bank zit durf ik eigenlijk niet eens meer te zeggen: hee mam ik ga naar vrienden toe. Dan gaat ze me zielig aan zitten kijken en dan heb ik het weer gedaan. En dat terwijl mijn broer nooit thuis is en hem nooit wat wordt gevraagd.

Ik weet hoe ik wil zijn, ik weet alleen niet hoe ik dat punt moet bereiken, hoe zet ik mezelf aan om uit deze dip te komen en voor mezelf te kiezen. 

 

Ik wil iemand zijn die zelfverzekerd is en niet bang is om fouten te maken,

ik wil iemand zijn die er voor anderen is,

ik wil iemand zijn die het beste in mensen ziet en het naar boven haalt,

ik wil iemand zijn die zich inzet voor waar ik in geloof,

ik wil iemand zijn die altijd eerlijk is,

ik wi zoveel zijn wat ik niet ben.

 

Maar zeggen hoe je wilt zijn, is heel makkelijk. 

Alhoewel ik nog een lange weg te gaan heb, met mezelf opnieuw uit te vinden, ik weet dat ik nu dan toch eindelijk op de goede weg ben. En mijn zoektocht naar mezelf, begint vandaag, 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer