Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Love My Life 

Voorstellen

13:39, 1 February 2014  ..  0 comments  ..  Link

Heeii!

Leuk dat je op mijn blog komt kijken! Op dit blog plaats ik allerlei leuke stukjes over dingen die ik leuk vind. Ik wil liever anoniem blijven, dus ik noem mezelf Lisa. Dat is NIET mijn echte naam.

Ik hou van schrijven, zo ben ik ook op dit idee gekomen. Ik vind het leuk om dingen op te zoeken, hoe je dingen maakt enz. Ik ben verslaaft aan muziek en zingen, ik luister vaak naar 3FM dat vind ik heel erg leuk hahah. Ik kan gewoon niet meer zonder! Ik hou van al mijn vrienden! Ik vind het leuk om met ze te chillen, te kletsen of te chatten. Ik vind het leuk om te tekenen, dat betekent niet dat ik het goed kan ;) ik ontwerp (op papier) ook kleding. Ik wil nog een keer een paspop zodat ik mijn eigen kleren kan pimpen! :D Ik ben ook verslaaft aan smileys, die zijn gewoon cool haha. Ik heb ook wel mijn eigen style, qua kleding maar ook qua karakter. Ik heb ook vaak het gevoel dat ik té anders ben, maar daar moet iedereen maar leren leven ;) Heb je vragen? Stel ze maar, ik beantwoord ze graag :)

xxx LisaDanbo¢¾

13:39, 1 February 2014  ..  0 comments  ..  Link

Ik hou van Danbo, hij is zo lief♥About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Mijzelf
Mode
Van alles
Weetjes

Recent Entries

Voorstellen
Danbo¢¾

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer