Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
ZVC Lovinho Home | Profiel | Archief | Vrienden
Verslagen van ZVC Lovinho, uitkomend in de eerste klasse van de LZV-cup.

Lovinho overbluft Esperance12/4/2013

Esperance speelt een goed seizoen in de LZV-cup en staat op een fraaie 6de plaats. Bij Lovinho stond keeper Bjorn terug onder de lat en waren verder Pieter, Diederick, Stessel, Bousse en Makke van de partij. Er was maar één opdracht vandaag: winnen en zo bleven we meestrijden voor het behoud.

 

En de match kon niet beter beginnen: al na een dikke minuut kon Stessel profiteren van een aarzeling in de thuisdefensie, hij slalomde voorbij iedereen en tikte door de benen van de keeper binnen: 0-1. Esperance kon in dat eerste kwartier heel weinig afdwingen: het was Lovinho dat de kansen bleef opstapelen en die ook efficiënt afwerkte: eerst ging Makke voorbij een verdediger en prikte de 0-2 binnen en even later was het Diederick die een driedubbele voorsprong op het bord zette: 0-3 na goed voorbereidend werk van Pieter. Toen Makke op het kwartier de achterlijn haalde en Pieter centraal vrij kon intikken stond het zowaar 0-4. Tussendoor vond Pieter ook nog eens de paal op zijn weg De thuisploeg begon nadien eindelijk te voetballen en had wat pech dat een poging op de paal strandde en Bjorn voortreffelijk stond te keepen, met 0-4 gingen we dan ook rusten.

 

Na de pauze was het zaak om een snelle tegentreffer te vermijden en dat gebeurde ook. Een paar keer stond het geluk aan onze kant met ballen op de paal, maar aan de andere kant kregen we ook wel wat mogelijkheden om de voorsprong nog uit te breiden. Op het kwartier leek het nog even spannend te worden met de 1-4, maar een handvol minuten later maakte Makke er 1-5 van en was de match gespeeld. Een late 2-5 zorgde niet voor onrust zodat Lovinho een knappe zege boekt en weer volledig meedoet in de strijd tegen de degradatie, daar hadden we een maand of 2 geleden nog nauwelijks rekening mee gehouden.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Slotminuut bezorgt Lovinho een oververdiende driepunter12/4/2013

Tegen Goe Sjot zag Lovinho in de eerste minuten meermaals sterretjes. Het werd ook terecht op een achterstand geplaatst, maar begon nadien wel goed te voetballen. Een dubbele achterstand werd omgezet in een 2-2  bij de rust.

Na de pauze was Lovinho duidelijk de betere ploeg en we namen snel een 3-2 voorsprong. Het bleef spannend en de bezoekers lukten opnieuw de gelijkmaker: 3-3 . Pieter zorgde met een individuele actie voor de 4-3, maar na 2 foutjes van onze keeper moest er weer een achterstand opgehaald worden: 4-5.

In een razend spannend slot scoorde Lovinho op 3’ van het einde de 5-5 en in de absolute slotseconden werd er nog een overwinning behaald: 6-5 en opnieuw een sprankeltje hoop op de redding.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Lovinho zorgt voor een unicum in de beker30/11/2012

Vanavond stond de 3de ronde van de beker op het programma. In de eerste ronde werden we vrijgeloot, in de 2de ronde werd de jonge bende van Atletico Lovana nipt geklopt. Het moet gezegd dat het dit jaar eens mee zat met de loting: ook in deze ronde werden we gekoppeld aan een derdeklasser: Partizan Leuven. Niet dat dit daarom een 'hapje' zou zijn, door 2 late afzeggingen waren we immers maar met 5 en we staan ook niet voor niks mee onderaan in eerste klasse. Bjorn, Bousse, Jokke, Bramme en Makke waren de spelers van dienst.

 

Lovinho begon goed en geconcentreerd aan de partij en al snel bleek er toch een klasseverschil te zijn tussen ons en Partizan. Via geduldig combinatievoetbal kwamen we al snel op 2-0 via Jokke en Bousse. Partizan kreeg vanop de penaltystip een unieke kans om te milderen, maar hun poging strandde op de paal. De bezoekers kenden nog een 2de keer pech toen een gekruist schot ook op de paal vloog. Op pas van Bramme maakte Makke er even later 3-0 van en voor de rust zorgden Makke en Bousse uiteindelijk nog voor een ruime 5-0.

 

Fysiek werd het met 5 man steeds zwaarder in de 2de helft en de onzuiverheden werden talrijker.bij de thuisploeg. Partizan kon daar van profiteren door 2 keer in korte tijd te scoren: 5-2. Toch herstelde Lovinho zich al bij al vlot en via Makke stond het even later weer 6-2. Partizan kwam wel beter voor de dag in de 2de helft en milderde opnieuw tot 3: 6-3, tot Bousse er even later weer 7-3 van maakte. Een slotoffensief van de bezoekers zorgde nog voor een 4de tegentreffer, maar daar bleef het ook bij. Na een prima eerste helft en een mindere 2de wonnen we uiteindelijk ruim verdiend en zo gaan we voor het eerst in 11 seizoenen naar de 8ste finales van de beker. En dit moet niet het eindstation zijn.

 

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Nederlaag tegen Esperance en forfait tegen de funkers30/11/2012
Na de deugddoende zege tegen Lovania stond Lovinho terug wat onder de mensen. Tegen Esperance stond er opnieuw een hecht blok op het veld, maar dat bleek uiteindelijk niet voldoende om punten te pakken. Esperance was uitgekookter en pakte verdiend een 4-8 zege. In de volgende match geraakte Lovinho voor het eerst in 11 seizoenen niet aan 5 spelers waardoor het jammer genoeg forfait moest geven en met 5-0 verloor.
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Op speeldag 3 vallen de puzzelstukjes in mekaar19/10/2012
 

En op speeldag 3 vallen de puzzelstukjes in mekaar

 

Met 29 tegengoals en slechts 6 gemaakte gingen we op speeldag 3 op zoek naar eerherstel. Een overwinning werd vooraf zeker niet verwacht, maar een degelijke prestatie moest het blazoen wel wat oppoetsen. Lovinho moest het tegen bijna naamgenoot Lovania nog steeds stellen zonder sterkhouder Pieter, maar voor de 2de keer dit seizoen kon het wel rekenen op Kristof, onze zomertransfer. Verder waren ook Bjorn, Bousse, Stessel, Bramme en Makke van de partij. Lovania had voor deze match 3 punten meer dan Lovinho, dat nog steeds troosteloos onderaan stond met 0 punten.

 

Het matchbegin was in evenwicht: beide ploegen kregen een paar halve kansen, maar na goed 5’ spelen stond wel het 1-0 voor Lovinho. Eerst werd een razendsnelle counter langs Bram en Makke nog door de doelman verwerkt, maar even later kende een identieke 1-2 tussen Bram en Kristof wel succes: 1-0 via Kristof en een droomstart voor de thuisploeg. De thuisploeg kreeg steeds meer vertrouwen en had continu grip op de bezoekers. Via een terechte penalty ging het naar 2-0 en opnieuw een snelle counter op rechts zorgde ervoor dat Bram de 3-0 kon binnenschuiven: ongekende luxe halfweg de eerste helft voor Lovinho. Bjorn pareerde dan ook nog eens alles wat in zijn buurt kwam en Kristof was een ideale laatste man. Na goed 20’ minuten kon Makke op rechts doorbreken en zijn voorzet werd door een verdediger in eigen doel verwerkt: 4-0, Bousse plaatste het orgelpunt door halfweg ook nog de forfaitcijfers op het bord te zetten: 5-0. In de rust werd afgesproken om zeker de concentratie niet te laten verslappen, dit moest en zou onze eerste zege worden…

 

En dat werd het ook. Lovinho controleerde in de 2de helft en verzuimde nog een paar keer om de score hoger te laten oplopen. Ook Bjorn pakte een paar keer uit met een knappe redding, Makke maakte er halfweg 6-0 van en slechts in de laatste 2’ kwam Lovania nog 2 maal tot een eerredder. Niemand viel uit de toon vandaag en iedereen knokte voor elke bal, chapeau allemaal! Lovinho wint zo onverwacht, maar oververdiend met 6-2 na een prachtige prestatie en mag hoop koesteren op een redding.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Opnieuw een pandoering!18/10/2012
 

Beterschap, maar opnieuw een zware nederlaag

 

Van onze tegenstander vanavond, Joga Bonito, wisten we weinig tot niets. Zij waren als kampioen uit 2de opgekomen en zouden dus wel een stukje kunnen shotten. Voor Lovinho was het vooral zaak om een nieuwe pandoering te vermijden. Aanvankelijk leek dit ook aardig te lukken, er was weinig verschil tussen de bezoekers en wij, maar toch namen zij een 0-3 voorsprong.  Lovinho kwam vervolgens beter in de match en kon ook iets terugdoen(1-3), maar moest opnieuw met een achterstand de rust ingaan.

 

Na de pauze leek de match bij 2-8 gespeeld, maar een betere periode van de thuisploeg bracht ons weer terug tot 6-8. Joga Bonito leek even te kraken, maar maakte alweer snel een 9de goal, waarna Lovinho compleet instortte en nog met zware(en overdreven) 6-14 cijfers verloor. 6 gemaakte goals en 29 tegengoals na 2 matchen, niets om fier over te zijn…

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Lovinho laat zich vernederen door Conspirar18/10/2012
 

Zwak Lovinho krijgt zwaarste pandoering in 10 jaar LZV

 

Lovinho staat voor een zwaar seizoen: sterkhouders Piet en Kenny gingen weg, staan momenteel meteen los op kop met hun nieuwe ploeg in eerste klasse, waardoor het voor onze ploeg een klein mirakel zal worden om te overleven in eerste klasse. Met dit in het achterhoofd vatten we elke match aan met hetzelfde gedacht: niets moet, maar elk punt zal gevierd worden als een overwinning. Tegenstander RCL Conspirar is normaal veel te goed en stond dan ook nog eens met een sterke ploeg op het veld. De broertjes Maes waren er weliswaar niet bij, maar de rest was ook van het niveau dat we niet zoveel tegenkomen in deze competitie.

 

De match valt simpel samen te vatten: Lovinho probeerde, kreeg ook wel wat kansen, maar werd compleet weggespeeld door een vlot combinerend Conspirar. Lichtjes ontluisterend was het feit dat we geen enkele goal konden maken en met 0-14 professioneel werden afgemaakt.

 

De goede wil was zeker aanwezig, maar het kwaliteitsverschil was gewoon veel te groot, eerlijk is eerlijk. Volgende keer beter!

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Wordt het de hel of de hemel?31/8/2012

 

10 seizoenen hebben we nu achter de rug in de LZVcup en alle 10 konden we afwerken in de eerste klasse, een unicum want we zijn zo de enige ploeg in deze competitie die 10 seizoenen na elkaar mag aantreden in de champions league van de Leuvense zaalvoetbalwereld.

 

De laatste jaren slagen we er ook in, mede door de vele miljoenen die jaarlijks binnenstromen, om onze sterren genre Pieter H(beter gekend als the knife en alom genoemd bij topclubs zoals De Botte Bijl), Stessélé( met zijn posh spice de absolute ster van deze alom geroemde competitie) en Jokke(ché guevara is er niets tegen) te behouden. We hebben onze kern dit jaar zelfs uitgebreid met Mica, die na een paar jaar poen scheppen in het Midden Oosten terugkeert naar de heimat en Kristof Winckelmans, hij werd gehaald om Lovinho te behoeden voor de degradatie, de druk op zijn schouders is dus enorm. Daar tegenover staat wel een niet te versmaden loonbriefje natuurlijk.

 

Naast deze inkomende transfers nemen we afscheid van Kenny en Piet. Het was al een mirakel dat we deze 2 helden vorig jaar konden inschakelen om ons te behoeden van een nakende degradatie, zij gaan dit jaar hun geluk beproeven bij los campeones, die meteen in de hoogste afdeling mogen aantreden, zowaar nog een zware dobber erbij!

 

Voor Lovinho staat dit seizoen in het teken van het behoud, meer kunnen we niet verwachten. We gaan er alleszins alles aan doen om deze doelstelling waar te maken!

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Pijnlijk verlies tegen Esperance2/3/2012

De match tegen Esperance is eigenlijk een beetje het verhaal van de laatste maanden. Bij momenten speelt Lovinho meer dan aardig mee, bij momenten kan het zelfs een voorsprong uitbouwen, maar ook nu weer kon het die voorsprong niet vasthouden.

 

Met Bjorn in doel, Stessel, Jokke, Bousse, Kenny en Makke als veldspelers gingen de bezoekers nochtans goed van start: er kwam een snelle 0-1 voorsprong via Stessel en Esperance kwam nauwelijks aan uitgespeelde kansen. Lovinho speelde goed in blok, maar moest op het kwartier toch de gelijkmaker toestaan(1-1), nog voor de pauze kwam het terug op voorsprong toen kenny zich knap vrijdraaide en laag binnenschoot: 1-2.

 

Na de rust leek Lovinho via een snelle 1-3(Stessel die een voorzet van Kenny aan de 2de paal kon binnentikken) op weg naar een deugddoende zege, maar dan ging gedurende 10' helemaal het licht uit. In die 10 minuten scoorde Esperance maar liefst 4 keer, 4 maal werd weinig tot niets in de weg gelegd van de thuisploeg. Toen het ook nog 6-3 werd leek de match gespeeld. Via Jokke en Makke milderden we in het slot nog, maar een ultieme poging in de slotseconden van Kenny vond niet meer de weg naar doel. Zonde, want hier zat meer in, maar we verdienden uiteindelijk ook niet om te winnen vandaag.

1 Reacties | Reageren | Permanente Link

Gelijke spelen tegen de Bloazers en Esperance2/3/2012
Tegen de sterke De Bloazers kon Lovinho na een moeilijke match toch nog een gelijkspel uit de brand slepen, een hoopgevend resultaat. Een week later zat er veel meer in tegen Esperance, maar ook daar moesten we tevreden zijn met een 4-4 gelijkspel.
0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Ontgoochelend verlies zorgt opnieuw voor degradatiezorgen10/2/2012

Kort verslagje deze keer, omdat de ontgoocheling nog altijd redelijk diep zit. Tegen Allianza ging Lovinho gisteren op zoek naar een 9 op 9, de bezoekers stonden één plaatsje boven ons en telden slechts 1 punt meer. We konden dus een gouden zaak doen in de strijd om het behoud, want mits winst speelden we ons op goed 2 maanden tijd helemaal in de middenmoot. Bjorn stond in doel, Pieter, Makke en Stessel vanachter en Bramme en Bousse vanvoor.

 

De thuisploeg begon wat laks aan de partij, kwam ook al vrij snel 0-1 achter, maar herstelde nadien het evenwicht en nam de match zelfs in handen. Via een knappe 1-2 tussen Pieter en Makke stond het na 10' 1-1 en Pieter zelf bracht Lovinho 2-1 voor bij de rust. In die eerste helft verzuimde Lovinho al om de score hoger te laten oplopen, al was er ook een uitstekend keepende Jamar bij de bezoekers.

 

Na de pauze leek de snelle 3-1(1-2 tussen Makke en Stessel) voor ademruimte te zorgen, maar op goed 2' tijd kwam Allianza met 2 afstandschoten op gelijke hoogte: 3-3. Telkens was er te weinig scherpte en concentratie. Na die gelijkmaker ging de match even goed over en weer, al bleef Lovinho zeker de beste kansen opstapelen, maar als je die niet afmaakt dan kan je het deksel wel eens op de neus krijgen en dat gebeurde ook op een dikke 5' van het einde met de 3-4. Ettelijke kansen volgden nog om minstens een gelijkspel uit de brand te slepen: maar een gebrek aan efficiëntie, geluk(het beste voorbeeld was dat Pieter op 10 seconden tijd de beide palen op zijn weg vond) en een fantastische keeper bij de tegenpartij zorgde voor een grote ontgoocheling bij de thuisploeg, zonde!

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Lovinho bezig aan een stevige comeback3/2/2012

Uitzichtloos was het juiste woord voor de situatie waarin Lovinho 2 maanden geleden verkeerde: troosteloos onderaan, verloren van alle staartploegen en nog weinig geloof in eigen kunnen. Maar kijk, we zijn goed 2 maanden later en na een hoopgevende 7 op 12 deden we ineens terug mee. Meer zelfs: voorlopig staan er 3 ploegen achter ons en lijkt de redding niet langer een utopie. De inbreng van afwisselend Kenny en Piet is daar uiteraard niet vreemd aan, maar bij quasi elke ploeg spelen er wel zo'n paar spelers en het zorgt er gewoon ook voor dat de rest terug beter gaat voetballen, als ploeg kan je immers pas winnen als iedereen wat in vorm is.

 

Vandaag stond Bjorn terug onder de lat, verder waren Piet, Jokke, Stessel, Bramme en Makke van de partij. Tegenstander Lovania liet Lovinho in de heenmatch één helft geloven dat het iets kon rapen, maar won uiteindelijk vlotjes na een sterke 2de periode. Vandaag waren de rollen lichtjes omgekeerd: de aftrap was nog maar net gegeven, Bramme rukte op tot net voorbij de middellijn en schoot met een prachtig schot raak in de verste bovenhoek: 0-1 een droomstart. Nog maar een paar minuten later kon Makke op aangeven van Piet de lijn afgaan en Bram vond opnieuw de netten met een knappe hakbal: 0-2. Het stak in die eerste helft uitstekend ineen bij Lovinho: Bjorn die zijn beste match van het seizoen keepte, een sterk verdedigende Jokke, een goed meevoetballende Stessel, Piet als spelmaker, Makke als rustbrenger en Bram als afwerker. Lovania deed even iets terug met de 1-2, maar met goals van Stessel(na een knappe combinatie en een dito schot), opnieuw Bram(op strak inspelen van Piet) en Makke(met links zowaar!) stond het bij de rust maar liefst 1-5: een ongekende weelde voor een sterk voetballend Lovinho.

 

Na de pauze wilden we zo lang mogelijk standhouden en liefst de voorsprong nog wat uitbreiden. Dat 2de lukte al vrij snel nadat Makke een individuele actie voorbij de keeper kon schuiven: 1-6. Een klein conditioneel dipje bracht de thuisploeg nog even terug tot 3-6, maar dichter kwam de thuisploeg nooit. Via goals van Piet en Bram(zijn 4de!) liep het zelfs nog weg tot 3-8. In de slotminuten milderde Lovania nog tot 5-8, meteen ook de eindstand. Prima voetbal jongens, met 13 punten staan we ineens weer helemaal onder de mensen!

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Lovinho pakt een 7 op 12(en een 7 op 9 tegen ploegen uit de top-5)2/2/2012

De Funkers en Beverbrigade bezetten momenteel posities 1 en 2 in het klassement. Laat het nu net die ploegen zijn waar Lovinho(voor de match de nummer laatst in de rangschikking) 4 van zijn 7 behaalde punten tegen haalde. Elke keer gebeurde dit wanneer er minstens één speler bij was die een serieuze meerwaarde betekende voor ons team. We hebben al gemerkt dat dit een absolute noodzaak is om punten te pakken in een reeks waar er elk jaar betere ploegen en spelers meedoen. Vandaag stonden met Jokke, Stessel, keeper Steppe, Makke ook Piet en Kenny aan de aftrap. Kenny deed al 2 maal mee dit seizoen en in die 2 matchen haalde Lovinho 6 op 6, Piet van zijn kant speelt een uitzonderlijk seizoen bij onder meer Herent, Ed Syob, Argentinos, hoop op puntengewin was dus gewettigd. Tegenstander De Bloazers bleek echter ook aan de aftrap te staan met een zeer sterke ploeg, dus een zeer moeilijke match leek in aantocht.

 

 

En dat bleek meteen vanaf de aftrap: De Bloazers namen de beste start en zorgden met een paar uitstekende pegels meteen voor gevaar, Steppe keerde echter vakkundig. Aan de overzijde was het bij de eerste kans wel meteen raak: Kenny draaide mooi weg van zijn man en schoot puik binnen in de verste hoek: 0-1. De thuisploeg liet het niet aan zijn hart komen en drukte stevig door, maar het was toch dankzij enkele weggevers van de bezoekers dat ze al snel gelijk maakten en een voorsprong namen: 1-1 en 2-1. Lovinho herstelde nadien toch weer het evenwicht en met 2 knappe combinaties langs Piet en Kenny speelde het weer een voorsprong bij elkaar: 2-2 en 2-3. De Bloazers hadden echter vooral fysiek het overwicht in de eerste helft en kwamen wederom snel langszij: 3-3. De laatste 10’ werden de bezoekers nog vakkundig afgemaakt, waardoor we met een 6-3 achterstand moesten gaan rusten. Konden we dit nog ophalen?

 

Een snelle tegengoal vermijden en zelf scoren, dat was de opdracht aan het begin van de 2de helft. Wonderwel lukte dit ook, waar De Bloazers in de eerste helft fysiek duidelijk de betere waren speelde Lovinho nu een pak slimmer dan de thuisploeg die veelvuldig zijn toevlucht zocht tot de lange bal en daardoor veel balbezit aan de bezoekers gaf. Stessel gaf ons opnieuw hoop door een assist van Kenny aan de tweede paal binnen te duwen: 6-4 en even later maakte Kenny er 6-5 van. Piet miste nog even de kans op de gelijkmaker, maar op het kwartier maakte hij er toch 6-6 van: van een comeback gesproken. Erop en erover zou je kunnen denken, maar net dan kende de thuisploeg weer een goede periode. Met 2 snelle goals liepen zij weer uit tot 8-6 en leek de match gespeeld. In een prachtige slotfase zette Lovinho met goals van Makke, Kenny, Piet en Jokke echter nog alles recht en won het na een krankzinnige match met 8-10. Chapeau gasten, uitstekende mentaliteit vandaag bij iedereen met 2 absolute uitblinkers: Kenny en Piet. Lovinho staat zo weer (eventjes) op een veilige plaats.

 

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Geen nieuw puntegewin voor Lovinho27/1/2012

Na de recente 4 op 6 tegen de huidige nummers 1 en 2 was er terug hoop voor Lovinho. Deze week won de laatste (Sambapieten) wel, waardoor we weer zakten naar een voorlaatste plaats. Tegenstander KV Leuven is zeker één van de sterkere ploegen uit de reeks: vorig seizoen werd Lovinho één keer compleet zoek getikt en kon het één keer met heel veel geluk winnen. Met Bjorn, Bousse, Stessel, Jokke, Bramme, Pieter en Makke begonnen we aan de partij.

 

Ook nu werd Lovinho in de aanvangsminuten van het spreekwoordelijke kastje naar de muur getikt. KV Leuven had de eerste minuten voortdurend balbezit en kwam dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong. De thuisploeg kon echter vrij snel het evenwicht herstellen en klom op het kwartier zelfs op gelijke hoogte nadat Pieter fraai raak trof. Uiteindelijk mochten de bezoekers toch nog met een 1-2 voorsprong gaan rusten na een miscommunicatie in de Lovinho-defensie.

 

Na de pauze kwam Lovinho goed uit de startblokken: Pieter speelde in op Makke, die ging de zijlijn af en kon aan de 2de paal Bousse bereiken die knap raak trof: 2-2. Veel te snel viel echter aan de overkant de 2-3 en even later konden de bezoekers op de counter met de 2-4 de match in een definitieve plooi leggen. Het werd uiteindelijk nog een iets te zware, maar ruim verdiende, 2-8 overwinning voor KV Leuven.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Ook tegen de numero uno wordt een punt gepakt13/1/2012

Er lijkt beterschap in de maak bij Lovinho: de laatste competitiematch van 2011 werd gewonnen tegen de sterke Funkers en vandaag kon de thuisploeg voor het eerst sinds lang nog eens rekenen op sterkhouder Pieter. De hoop op een stuntje was dan ook gewettigd, al moest daarvoor de autoritaire koploper Beverbrigade wel geklopt worden. De Bevers haalden in hun eerste 11 matchen een fenomenale 30 op 33 en verloren nog maar één maal, van RCL die zwaar onder hun waarde geklasseerd staan.

 

Beide ploegen begonnen wat afwachtend aan de match met heel wat balverlies aan beide kanten, de Bevers namen wel als eerste het initiatief, maar Lovinho nam wel de voorsprong toen Pieter met een knappe solo uitpakte, Bram bediende en die maakte de 1-0. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten want even later was er een knappe combinatie door het centrum en kon de spits van de Bevers al weer gelijkstellen. Lovinho en de Beverbrigade hielden elkaar in die eerste helft perfect in evenwicht en we gingen dan ook met een logische 1-1 stand rusten.

 

Na de pauze zagen we aanvankelijk een heel geconcentreerd Lovinho die alle bezoekende aanvallen kon afblokken via onder meer Stessel en Pieter of kon rekenen op een goed keepende Steppe, maar na een grote kans voor Bousse werd de thuisploeg koud gepakt toen de bezoekers pijlsnel counterden en de 1-2 konden maken. Even waren we van slag, maar al snel werd het evenwicht hersteld en na een loepzuivere vrije trap van Pieter(in de rechterbenedenhoek) stond het weer 2-2. De 2 ploegen gingen in de laatste 10' vol voor de overwinning, Lovinho leek die ook te gaan halen toen Bousse knap Bram kon bereiken en die met wat geluk raak trof, maar op een kleine 5' van het einde werd het alsnog 3-3. Bousse kreeg in het slot nog een ultieme kans op de winning goal, maar al bij al bleef het billijk bij die 3-3. Een knap resultaat want nog maar het 2de puntenverlies voor de leider. Lovinho is nog niet dood!

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Eindelijk nog is een knappe zege(tegen de nummer 3!)28/12/2011

Lovinho trad opnieuw aan zonder sterkhouder Pieter en dat tegen de ploeg die een zeer aardig seizoensbegin liet optekenen: de Funkers. Wel van de partij waren Bjorn, Bram, Bousse, Tim, Makke en... Kenny. Die laatste moest eindelijk wat meer geloof in eigen kunnen in de ploeg brengen en is ook gewoon een voorlinie op zichzelf.

 

En of het geloof terug aanwezig was! Als een hecht blok leek Lovinho in niets op de ploeg die de voorbije maanden aan het zwalpen was. Er werd in de aanvangsfase nauwelijks iets weggegeven en rond de tiende minuut kwam er ook een verdiende voorsprong toen Kenny de achterlijn oprolde en Bousse kon binnenschuiven: 0-1. En de bezoekers gingen door: na een kwartier spelen speelde Makke van achteruit in op Kenny, die met de tip keeper Japstah verschalkte: knappe pot en 0-2 zowaar! Toch liep het in de laatste 5' van de eerste helft nog fout na 2 momenten van verslapping: van 0-2 naar 2-2, zonde.

 

Desondanks was het geloof in een goede afloop er nog steeds, maar vlak na de pauze was er een nieuwe opdoffer toen de Funkers met een gelukje een eerste voorsprong namen: 3-2. Daarna ontsnapte Lovinho aan een dubbele en misschien fatale voorsprong toen de beste speler van de thuisploeg voor een nagenoeg lege goal nog naast tikte. Het spel ging goed over en weer in de 2de helft, al had Lovinho wel duidelijk de meeste kansen: eerst vond Makke de paal op zijn weg, even later zorgde Tim wel voor de verdiende gelijkmaker: 3-3. 

 

Kenny teste nadien nog 2 maal de stevigheid van de doelpaal en een paar keer de vuisten van Japstah, maar op 5' van het einde deden Makke en Kenny hun kunstje van de eerste helft nog eens over en stond het 3-4. Op de tegenaanval schoten ook de Funkers nog eens staalhard op de paal, maar de 2de zege van Lovinho bleef op het bord staan. Knap werk van heel de ploeg, eindelijk nog is als een goed geheel gespeeld met Maestro Kenny als exponent uiteraard, dat moeten we ook eerlijk durven toegeven.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

De mot zit erin!28/12/2011

Dat het dit seizoen niet gemakkelijk ging worden wisten we vooraf: een steeds sterker wordende reeks, een ploeg die een jaartje ouder wordt en vooral een sterkhouder(Pieter) die maar sporadisch meer zou kunnen meedoen wegens rugproblemen. Toch waren er in het begin van het seizoen enkele hoopgevende prestaties, zoals een overwinning tegen AM en een knappe match(maar toch verlies) tegen Bitox.

 

Wat Lovinho echter presteerde tegen degradatiekandidaten Foempers, Sambapieten en Goe Sjot was niet echt om over naar huis te schrijven. In het verleden waren dergelijke matchen meestal wel goed voor één of 2 overwinningen, waardoor we ons elk seizoen 'veilig' konden spelen, maar dit seizoen werden alle matchen verloren en zwaar! Tegen RCL Conspirar werd Lovinho zelfs beschamend weggespeeld.

 

We zullen ons er bij moeten neerleggen dat het dit seizoen moeilijk zal worden, maar één ding mogen we niet verliezen: strijdlust, want anders wordt het nog een heeeeeel lang seizoen. Herpakken is de boodschap en dan is nog steeds niets verloren :-).

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Eerste zege is een feit!14/11/2011

In zijn 3de match van het seizoen ging Lovinho op bezoek bij Atletico Montecristo. Een tegenstander die opkwam uit 2de(na het samengaan met Havana) en een prima start nam. AM verloor immers nog maar één maal. Voor de bezoekers was puntenwinst wel belangrijk, want anders bleef het helemaal onderaan bengelen.

 

Lovinho domineerde in de aanvangsfase en scoorde ook al na een paar minuten toen een bal pardoes voor de voet van Bousse vloog en die de 0-1 in de hoek plaatste. De vreugde was echter maar van korte duur, want AM stelde al snel gelijk: 1-1. Via Makke en opnieuw Bousse leek een geruststellende 1-3 voorsprong bij de rust in de maak, maar een verdedigend foutje zorgde ervoor dat bij de rust nog alles te doen was: 2-3.

 

Na de pauze zagen we een zelfde spelbeeld: Lovinho had het meeste balbezit, maar AM had een paar zeer dreigende spelers die voortdurend voor gevaar zorgden. Toch namen we opnieuw een ruimere voorsprong via Kenny en een knappe kopbalgoal van Timme: 2-5, maar op 5’ van het einde was de thuisploeg alweer genaderd tot 4-5. Lovinho doorspartelde die laatste minuten en verprutste nog wat kansen maar kon na 3 speeldagen toch de eerste driepunter vieren, driewerf hoera!

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Lovinho nipt kopje onder14/11/2011

In zijn tweede match van het seizoen moest Lovinho Bitox bekampen. Een tegenstander die jaren aan een stuk minimum in de top-3 eindigde en al een paar keer kampioen werd. Gemakkelijk zou het dus wederom niet worden om punten te pakken. Toch begonnen de bezoekers vol goede moed, met compact voetbal werd Bitox  aanvankelijk gedwongen om de individuele actie op te zoeken en dat leverde een paar scherpe counters op, bij eentje daarvan kon Bousse Lovinho op voorsprong zetten: 0-1. De thuisploeg was weliswaar meer in balbezit, maar had toch een gelukje nodig om op gelijke hoogte te komen: een schot ging via de lat en de rug van Bjorn in doel: 1-1. Een stand die door puik keepend werk van beide doelmannen tot aan de pauze werd vastgehouden.

 

Na de pauze kwam Bitox veel hoger druk zetten, wat wel voor wat meer verdedigende problemen zorgde. Het kwam ook op voorsprong toen een schot op de voet van Pieter afweek en hoog in doel verdween: 2-1. Lovinho was nauwelijks aangeslagen want langs een snelle counter via Bousse en Makke werd het 2-2. Een overwinning voor beide ploegen zat er in en op 3’ van het einde zorgde de thuisploeg met de 3-2 voor de beslissing. Jammer, een gelijkspel was zeker billijk geweest.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Eerste competitiematch eindigt op een sisser6/11/2011

Na goed 2 maanden begon Lovinho eindelijk aan de competitie met een thuismatch tegen Lovania. De eerste match van het seizoen voor de beker tegen Bitox was nog verdienstelijk verloren gegaan, maar vandaag moesten we er echt staan. Met Bart als vervanger van Bjorn in de goal, Pieter, Jokke, Bram, Bousse en Makke gingen we op zoek naar een eerste driepunter. Over tegenstander Lovania was vrij weinig geweten, zij werden vorig seizoen kampioen in 2de klasse en waren uiteraard niet te onderschatten.(zoals geen enkele tegenstander in eerste)

 

Lovinho begon uitstekend aan de match, al na minder dan 5 minuten vond Bousse een opening en hij schoot de 1-0 overhoeks binnen. Lovania was echter niet onder de indruk van die vroege achterstand en nam de match resoluut in handen, na 10' spelen lukten zij de gelijkmaker en even later stond het zelfs 1-2. De match ging nu goed over en weer en iets over het kwartier maakte Makke er weer 2-2 van. Dat leek ook de ruststand te gaan worden, maar een snelle counter in de laatste minuut en een afgeweken bal later stond het 2-3 bij de pauze.

 

Alles was dus nog mogelijk, maar in de 2de helft zagen we een ander spelbeeld. Lovania hield nu alles potdicht vanachter en was veruit de beste ploeg. Zij liepen ook uit tot 2-5, Pieter zorgde nog voor een kleine heropleving met de 3-5, maar uiteindelijk ging Lovinho kansloos met 3-8 onderuit na een degelijke eerste helft en een mindere 2de helft. Jammer, maar we kunnen dus niet met een zege aan het seizoen beginnen. Ook de 2 volgende opdrachten kondigen zich als aartsmoeilijk aan.

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Page 1 of 3
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer