Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My life

Kenmerken

00:53, 29/6/2011 .. 0 comments .. Link
De meest voorkomende kenmerken van ADD op een rijtje: • Het kind is gevoelig en emotioneel. Ook heeft hij last van emotionele wisselingen. Boosheid kan zo omslaan in blijdschap. • Het kind is chaotisch, ongestructureerd, slordig en vergeet veel. Het gaat bijvoorbeeld opruimklusjes uit de weg. • Het kind ontwijkt grote groepen en trekt zich graag terug. Het kind is liever wat op de achtergrond. • Het kind kan ergens helemaal in opgaan, bijvoorbeeld in een bepaalde interesse. Daar heeft hij dan ook grote passie voor. • Het kind kan situaties goed voor zich zien. • Het kind kan zich moeilijk concentreren op een opdracht en is ook snel afgeleid. Daardoor kan het kind slecht aanwijzingen opvolgen. (Ook heeft het kind moeite met luisteren en soms stilzitten.) • Het kind kan zichzelf moeilijk motiveren voor iets en is ook door anderen slecht te motiveren om bijvoorbeeld een opdracht goed uit te voeren. • Het kind is creatief en probleemoplossend ingesteld. • Het kind is erg onzeker over zichzelf en is daarnaast erg perfectionistisch. • Het kind is assertief. • Het kind is veel in gedachten, staart veel of is veel aan het dagdromen. Daardoor lijkt het alsof het kind veel afwezig is. • Het kind probeert altijd ver vooruit te denken.

IK BEN ADD

00:44, 29/6/2011 .. 0 comments .. Link
Mijn naam is …… ik ben een vrouw, ik ben 18 jaar, en ik ben ADD. Misschien vraag je jezelf af waarom ik zeg: ‘’ik ben ADD’’ en niet ik heb ADD, dit is omdat ik vind dat ADD niet alleen iets is wat je hebt, je bent het ook. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen karakter en iedereen is anders, en zelfs met ADD hebben mensen soms verschillende symptomen, maar over het algemeen kan je het best zeggen, IK BEN ADD! En is dat iets slechts? Natuurlijk niet! Meeste mensen met ADD zijn erg onzeker over zichzelf, dit komt namelijk doordat ze hun hele leven al hebben gehoord of hebben geweten, dat ze meer en beter kunnen dan ze doen. Op het moment dat dit niet lukt is er altijd een teleurstelling, hierdoor zijn mensen met ADD meestal erg afgesloten. Na de zoveelste keer dat je iemand of jezelf hebt teleurgesteld ben je het zat, je sluit je af. Toch zijn ADD’ers erg gevoelig en emotioneel, vaak brengen deze eigenschappen onbegrip bij mensen die geen ADD hebben. Net zoals dat ze zich niet kunnen concentreren maar als het gaat om iets waar ze erg gepassioneerd voor zijn, kunnen ze zich daarop juist heel goed concentreren. Dit kan soms als luiigheid overkomen bij andere mensen.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Kenmerken
IK BEN ADD

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer