Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Minor MT Klas B Team 3 Webblog

Eind presentatie Adviesrapport

15:33, 1/6/2013 .. 0 comments .. Link
Uiteindelijk hebben we het als team een dag voor deadline af kunnen maken. Helaas is het niet volgens de planning gegaan. De reden hiervoor zijn te lezen in voorgaande blogs. Wel hebben we de laatste dag alsnog als een team gewerkt aan het rapport en met succes. De presentatie werd namelijk op woensdag 29 mei beoordeeld met een 7,5. Dit betekent dat het rapport waarschijnlijk ook een mooie voldoende gaat opleveren. De feedback van de docenten waren dat het rapport nog concreter mocht zijn richt de opdrachtgever. Direct al duidelijke voorbeelden van mogelijke oplossingen voor de opdrachtgever. Het ging niet altijd van harte in het tweede blok, maar is op deze manier hopelijk wel tot een goed einde gebracht. Ook de herkansing voor How to Connect (Doritos opdracht) met werd een voldoende afgesloten. Nu is het nog wachten op het Essay cijfer, tentamen van Operate, eindcijfer adviesrapport en het eind assessment!

Week voor de presentatie

12:27, 22/5/2013 .. 0 comments .. Link
Deze week worden de laatste loodjes gelegd voor het adviesrapport voor Jaap Schulz. De voortgang verloopt helaas niet zoals gepland. Dit komt doordat Robert en Michel helaas hun afgeleverde stukken niet van de juiste kwaliteit waren. Hierdoor is er dinsdag een goed overleg geweest tussen Robert, Michel en Ferry. Jelle kon niet aanwezig zijn. Robert en Michel hebben tot en met donderdag 23 mei 16:00 uur de tijd om de stukken alsnog nog met de gewenste kwaliteit af te leveren. Daarna zal Jelle zich gaan buigen over de financiŽle onderbouwing. Ferry en Michel gaan zorgen voor het optimaliseren van het advies rapport waarvoor de management samenvatting etc. gedaan moet worden. Jelle en Robert gaan de presentatie ontwikkelen om op woensdag 29 mei te presenteren. Het doel is om as vrijdag het adviesrapport af te hebben en er dinsdag 28 mei nogmaals naar te kijken voor eventuele fouten en tevens het rapport uitprinten. (niet op 27 mei omdat er dan een toets is van operate). De presentatie zal ook op 28 mei definitief moeten zijn om vervolgens op 29 mei te presenteren.

14 mei 2013

10:48, 14/5/2013 .. 0 comments .. Link

Voortgang adviesrapport!

Maandag 13 mei waren er weer veel vorderingen met het adviesrapport. Jelle en Ferry hebben het de E-stratgie geschreven nadat het vorige week is bepsroken met het team. Deze week zullen michelen robert hard aan de slag gaan en het activiteitenplan en creatief concept uitwerken. Zie de planning voor de deadlines.

Verder is er vorgie week goed gepraat over de niet gehaalde deadlines. Hierover zijn afspraken gemaakt. Zo hebben Michel en Robert in opmaandag 6 mei en dinsdag 7 mei hard gewerkt aan de opdracht van operate en zullen zij voor het adviesrapport Jelle en Ferry extra ondersteunen.

 Tevens was Ferry maandag 13 mei en dinsdag 14 mei niet aanwezig op school wegens een voetblessure. Hij zou de presentatie van Doritos presenteren samen met michel. Michel heeft nu hem alleen gepresenteerd en helaas hebben we een onvoldoende. Hierdoor zal Ferry de presentatie verbeteren en samen met MIchel tijdens de herkansing presenteren.

Deze week gaan we weer hard werken aan het adviesrapport en het contact onderhouden met onze opdrachtgever.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Eind presentatie Adviesrapport
Week voor de presentatie
14 mei 2013

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer