Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

MsN stuff van coolekikker

Home :: Profile :: Archives :: Friends

msn INFO!

(problemen)

Ongevraagde berichten in pop-upvensters via de Messenger-service
Microsoft heeft onderzoek verricht naar aanleiding van berichten dat de Messenger-service in Windows wordt gebruikt om klanten ongevraagde berichten te sturen via pop-upvensters. Hoewel deze berichten hinderlijk kunnen zijn, vormen ze geen beveiligingsrisico. De Messenger-service die wordt gebruikt voor het verzenden van deze berichten, is een eenvoudige verzendservice voor berichten met alleen tekst. Dergelijke services worden doorgaans gebruikt door netwerkbeheerders om gebruikers op de hoogte te stellen van geplande serviceonderbrekingen, onderhoudswerkzaamheden voor de server, enzovoort. De Messenger-service is geen expresberichtenservice zoals MSN Messenger of Windows Messenger.

Je kunt het dialoogvenster sluiten door op de knop OK te klikken of op de knop Sluiten in de rechterbovenhoek van het venster. De berichten worden geblokkeerd door vrijwel alle firewalls. Windows XP-gebruikers kunnen de berichten blokkeren door de firewall voor Internet-verbindingen in te schakelen.

Virussen
Computervirussen kunnen zich op allerlei manieren verspreiden: via e-mailberichten, diskettes en steeds vaker via berichttoepassingen zoals MSN Messenger.
De worm Hello.exe is een voorbeeld van een virus dat via MSN Messenger kan worden verspreid:
Je ontvangt een expresbericht in de trant van "ik heb een heel grappig bericht voor je" met de vraag het bestand Hello.exe te accepteren.

Jezelf tegen Hello.exe en soortgelijke virussen beveiligen:
 1. Zorgs, voordat je een bestand accepteert, dat je weet wie degene is die je een bestand stuurt en wat het is.
 2. Pas een anti-virusprogramma toe op alle bestanden die je ontvangt om na te gaan of ze een virus bevatten.
 3. Zorg dat je anti-virussoftware up-to-date is. Ga hiervoor naar de website van de producent van je anti-virusprogramma of bel deze.
 4. Maak regelmatig een reservekopie van de gegevens die op je vaste schijf staan.

Ga voor meer informatie naar de website van McAfee of van Norton.

Verbinding maken

Als je zowel een AOL- als een andere inbelverbinding hebt ingesteld, is het mogelijk dat in MSN Messenger wordt geprobeerd de niet-AOL-inbelverbinding te gebruiken, zelfs als je al met AOL bent verbonden. In dat geval klik je in het dialoogvenster voor het maken van de alternatieve inbelverbinding op Annuleren. Vervolgens wordt de AOL-inbelverbinding gebruikt om verbinding te maken met Internet.

Firewalls

Als je je in een LAN-netwerk achter een firewall bevindt (bijvoorbeeld in het netwerk van je bedrijf), kan het zijn dat je niet vanaf je computer kunt bellen of geen bestanden naar buiten de firewall kunt zenden.

Mobiel

Als je je MSN Mobile-account uitschakelt door op de pagina Gebruikers- en apparaatgegevens van MSN Mobile het selectievakje Account uitschakelen te selecteren, en je vervolgens teruggaat naar MSN Messenger, wordt je MSN Mobile-account nog steeds als ingeschakeld weergegeven. Als je je afmeldt bij MSN Messenger en je dan weer aanmeldt, wordt je MSN Mobile-account als uitgeschakeld weergegeven.

Het is mogelijk dat op sommige mobiele apparaten geen berichten met internationale tekens kunnen worden weergegeven. Neem voor meer informatie contact op met je serviceprovider voor mobiele diensten.

Audio

We hebben verbeteringen aangebracht in onze audiotechnologie voor de communicatie tussen computers onderling of computer en telefoon via MSN Messenger. Hierdoor kun je MSN Messenger versie 4.5 en hoger alleen voor deze functies gebruiken als:

 • je je niet achter een firewall bevindt of
 • je je achter een UPnP-firewall (Universal Plug and Play) bevindt of
 • je een NAT-apparaat (Network Address Translation) met UPnP-mogelijkheid gebruikt
Als je wilt weten of je je achter een firewall bevindt, of om welk type firewall het gaat, neem dan contact op met je ISP of de helpdesk van je bedrijf.

Klik hier voor meer informatie over netwerkconfiguraties.

Als je in het scherm "Selecteer de apparaten waarmee je wilt bellen" van de wizard Audio afstemmen "Apparaat geschikt voor spelletjes" selecteert en op Volgende klikt, verschijnt het foutbericht dat het audioapparaat dat je probeert te gebruiken half-duplex is. Dit klopt echter waarschijnlijk niet. Selecteer in plaats hiervan een ander apparaat.

Bestandsoverdracht

Als je je Internet-verbinding met anderen deelt, kun je via MSN Messenger geen bestanden verzenden. Je kunt ze wel ontvangen, maar niet verzenden.

Contactpersonen toevoegen

Personen die zich onlangs hebben aangemeld voor een Hotmail MSN Messenger-account, kunnen mogelijk pas een paar dagen nadat hun account is gemaakt worden gevonden als je op hun voor- en achternaam zoekt.

Expresberichten en meldingen

Sommige URL's lijken actieve hyperlinks te zijn op het moment dat je ze typt, maar worden inactief nadat je ze hebt verzonden. Als je een actieve URL wilt verzenden, typ je het volledige adres, inclusief het "http"-gedeelte, bijvoorbeeld "http://www.msn.com/". URL's die beginnen met "file://" worden in het expresberichtvenster niet als hyperlink geaccepteerd.

Browsers en besturingssystemen

Als je Microsoft Windows 95 en Netscape Navigator 4.0 op je computer hebt genstalleerd zonder dat er een versie van Internet Explorer is genstalleerd, worden hyperlinks in uitnodigingen weergegeven als tekst en kun je er niet op klikken. Als je in deze situatie uitnodigingen wilt aanvaarden of weigeren, moet je de in de uitnodiging aangegeven sneltoetsen gebruiken.

Als je Microsoft Windows 2000 en een geconfigureerde maar niet actieve externe-toegangsverbinding hebt, wordt de externe-toegangsverbinding niet automatisch vanuit MSN Messenger gestart wanneer je je aanmeldt.

Voor toegang tot e-mail in MSN Hotmail, moet je scriptondersteuning in je browser inschakelen. In Microsoft Internet Explorer kun je dit op het tabblad Beveiliging van het dialoogvenster Internet-opties doen. In Netscape Navigator schakel je scriptondersteuning in via het dialoogventer Voorkeuren van versie 4.0 in.

Als op je computer Internet Explorer versie 4.0 of hoger niet is genstalleerd, kun je niet instellen hoe lang het duurt voordat de tekst "Afwezig" naast je naam in MSN Messenger wordt weergegeven. Je kunt deze instelling alleen wijzigen door de interval voor de schermbeveiliging (veld Wachten:) in het dialoogvenster Eigenschappen voor Beeldscherm van Windows te wijzigen. Het is niet mogelijk door in het dialoogvenster Opties van MSN Messenger een getal in te voeren bij Mijzelf als afwezige weergeven als ik gedurende ___ minuten niet actief ben geweest.

Voor allerlei functies van MSN Messenger, bijvoorbeeld tabbladen, chatten en telefoongesprekken, wordt Microsoft Internet Explorer gebruikt. Als je in het menu Bestand van Internet Explorer de optie Off line werken hebt geselecteerd, werken deze functies niet naar behoren.

Om de laatste versie van MSN Messenger te kunnen installeren op computers met Windows 2000, Windows XP en Windows NT 4.0, moet je beschikken over de juiste privileges. Op NT-besturingssystemen moet je een Beheerder voor de computer zijn. Als je niet zeker weet over welke privileges jij beschikt op je computer, neem je contact op met de systeembeheerder.

Overige

Gebruikers van Windows 2000 aan wie gevraagd wordt te upgraden naar de laatste versie van MSN Messenger, kunnen een authenticatie-foutbericht krijgen. Wij zijn van dit probleem op de hoogte en zijn bezig het op te lossen. Als je dit foutbericht ziet, klik dan op Annuleren. Klik vervolgens hier om de laatste the versie van MSN Messenger van de website te downloaden.

Voor het starten van een televergadering met NetMeeting is Microsoft NetMeeting 2.1 of hoger vereist. Dit programma kun je hier downloaden.

Je kunt alleen een televergadering met anderen houden of spelletjes met anderen spelen als beide partijen dezelfde versie van de toepassing in kwestie op hun computer hebben. Stel dat je NetMeeting versie 2.1 hebt en Joop wilt uitnodigen voor een online vergadering, dan moet Joop ook over versie 2.1 van NetMeeting beschikken.

Als iemand die MSN Messenger gebruikt op een computer met Windows XP je vraagt om Hulp op afstand te starten, is het mogelijk dat de naam van die persoon niet verschijnt in de vraag of in de dialoogvensters.

Als je problemen hebt met Hulp op afstand na het upgraden van je computer van Windows 2000 naar Windows XP, moet je versie 4.7 van Windows Messenger installeren. Klik hier om Windows Messenger v4.7 te downloaden.


Posted on 18/7/2006 at 16:02

ascii-art
Posted on 18/7/2006 at 16:00
(download oudere versies)


 • MSN Messenger 5.0
 • MSN Messenger 4.7
 • MSN Messenger 4.6
 • MSN Messenger 4.5
 • MSN Messenger 3.6

 • MSN Messenger 3.5
 • MSN Messenger 3.0
 • MSN Messenger 2.2
 • MSN Messenger 2.0
 • MSN Messenger 1.0 • Extra MSN downloads  Banner Remover


  MSN's banner verwijderen.

  Games Addon


  Alle games toevoegen aan MSN messenger.

  Massa Mess


  1 bericht naar al
  je personen sturen.

  Popup Flower


  Jouw naam meerdere malen laten opkomen.

  Group Blocker


  1 bepaalde groep in je MSN blokeren.

  Emoticon Creator


  Een figuur maken van emoticons. • ICQ
 • Yahoo! Messenger
 • AOL Messenger


 • Posted on 18/7/2006 at 15:56

  Op school of op het werk heb je niet altijd MSN Messenger bij de hand, daarom hebben we een webbassed Messenger online! Zodat je tch nog even online bent, en de contacten op peil houdt :)  School msn of msn op school of werk msn misschien liever msn op je werk of toch maar msn op mijn werk wie weet noem je het webbassed msn of e-messenger en msn probleem dan heb je nog online messenger, dmsn en msn op waarna je het messenger op school kunt noemen of toch nog messenger op het werk of omslachtig messenger online en daarvan afgekort msn online --> Hoe je het ook noemen wilt wij hebben het voor je !


  Posted on 18/7/2006 at 15:55
  Denk je dat iemand uit je contact lijst je geblokkeerd heeft, maar je weet het niet zeker, dan is dit jou ideale hulp. Op het moment dat je contact persoon offline is in jou lijst, voer je zijn of haar e-mail adres hier in, en als het contact dan toch online blijkt te zijn, heeft hij of zij jou geblokkeerd. Snel, en effectief dus.

  Wat moet ik doen: Wat moet ik doen:
  • Ga naar je MSN lijst en vind een e-mail adres waarvan jij denkt dat die persoon jou geblokkeerd heeft.
  • Kopieer het adres in het input veld hieronder
  • Druk op de "Controleer" knop.
  E-mail:
  Online=
  Offline=  Posted on 18/7/2006 at 15:55


 • Vul als eerste je gewenste MSN nickname in die je wilt gaan onderstrepen.
 • Druk dan n keer op (deze) knop.
 • Druk daarna net zoveel keer op (deze) knop als je naam lang is. (Voor Jonny moet je dus 5x drukken).
 • Druk dan op de knop Kopieer.

  En plak de naam mbv CTRL+V als nickname in MSN. Je zult zien dat je name onderstreep is.
 •  


 • Bedenk een naam, tel het aantal letter, en druk zovaal als het aantal letters op (deze) knop.
 • Druk dan n keer op (deze) knop.
 • Druk dan n keer op (deze) knop.
 • Typ dan je gewenste naam in.
 • Druk dan n keer op (deze) knop.
 • Druk dan n keer op (deze) knop.
 • Druk daarna net zoveel keer op (deze) knop als je naam lang is. (Voor Jonny moet je dus 5x drukken).
 • Druk dan op de knop Kopieer.

  En plak de naam mbv CTRL+V als nickname in MSN. Je zult zien dat je name onderstreep is.
 •    Posted on 18/7/2006 at 15:54

  Je ziet het vast wel eens, gave nicknames die bestaan uit meerdere lijnen tekst. Dit zijn zogenaamde multiline nicknames. Ze zijn vrij lastig te maken, vandaar dat wij hier een paar van die multiline nicks voor je hebben. Druk gewoon op "kopieer" en hij staat in je geheugen. Door op "CTRL+V" te drukken plak je hem op de plaats waar hij moet komen.

  De multiline nicknames zien er hieronder een beetje raar uit, dit komt omdat ze in een kleine input box staan. Als je hem als MSN Messenger naam insteld zul je zien hoe gaaf ze staan!


  Heks

  Kopieer

  Konijn in een hart

  Kopieer

  Zombie

  Kopieer

  Beer & konijn

  Kopieer

  Vleermuis

  Kopieer

  Raar ventje

  Kopieer

  Duivel

  Kopieer

  Teddybeer

  Kopieer

  Pompoen

  Kopieer

  Konijn met 4 hartjes

  Kopieer

  Kat

  Kopieer

  2 beestjes

  Kopieer

  Paard

  Kopieer

  2 konijntjes

  Kopieer


  Posted on 18/7/2006 at 15:53

  Vertaal hier je tekst simpel naar Breezer tekst zodat ook de breezer generatie precies begrijpt wat je bedoelt!  Het is soms wel leuk om helemaal geen nickname in te vullen. MSN heeft hier standaard een beveiliging voor ingebouwd zodat je altijd wat moet invullen anders krijg je een fout melding. Maar er is natuurlijk een weg omheen.

  Hou de ALT knop ingedrukt, en toets met het "keypad" rechts de cijfers "0160" in. Je zult zien dat er een spatie verschijnt en dat je die naam wel mag gebruiken.


  Voer hier je gewenste nickname in, druk op "maak!" en je krijgt je nickname in het groot!
  Naam :
  Resultaat :
  Preview


  Posted on 18/7/2006 at 15:52

  DOWNLOADEN maar

  Alle versies van MSN Messenger zijn hieronder t downloaden!:

  - MSN messenger 7.0 WINDOWS [NIEUW]

  - MSN messenger 6.2 WINDOWS
  - MSN messenger 6.1 WINDOWS
  - MSN messenger 6.0 WINDOWS XP
  - MSN messenger 6.0 WINDOWS ME of WINDOWS 98
  - MSN messenger 6.0 WINDOWS 2000
  - MSN messenger 6.0 MAC OS X

  - MSN messenger 5.0
  - MSN messenger 4.7
  - MSN messenger 4.6
  - MSN messenger 4.5
  - MSN messenger 3.6
  - MSN messenger 3.5
  - MSN messenger 3.0
  - MSN messenger 2.2
  - MSN messenger 2.0
  - MSN messenger 1.0

  Als je geen Windows XP hebt, dan zullen de versies, van MSN Messenger 6.0 en 6.1 niet werken. U moet dan een update hebben voor MSI, deze kunt u hier downloaden!
  DOWNLOADEN  Hieronder kun je eXtra MSN downloads vinden:

  - [Grote avatar]
  Wil je een grotere avatar? Dan is dit het juiste programma, installeer dit programma en iedereen ziet jou grote avatar langs het berichtscherm :) Erg leuk!


  - [L33tifecator]
  Automatisch met cijver-letters typen

  Ok mazzelz = 0k m4zz31z


  - [Special text]
  Automatisch met andere tekens typen

  Hallo alles goed? = |-|/-\||0 /-\|| G0d?


  - [Banner Remover]
  MSN's banner verwijderen


  - [Games Addon]
  Alle games toevoegen aan MSN messenger 6.0 of hoger


  - [Massa Messe]
  n bericht naar al je MSN contactpersonen sturen


  - [Group Blocker]
  Een bepaalde groep in je MSN messenger blokeren


  - [Emoticon creator]
  Een mooi figuur maken van emoticons (smilies) samen, bv. KISS
  Hieronder kun je MSN bot downloads vinden:

  BOTJE
  Botje is een MSN-bot. Als hij aan staat, geeft hij antwoord op alle berichten die je via MSN Messenger binnenkrijgt.
  Je kunt botje dus aanzetten als je even weg bent.
  Het leukste is als mensen niet doorhebben dat ze eigenlijk tegen een bot praten en niet tegen jou.
  Daarom proberen we botje zo realistisch mogelijk te maken.

  Download hieronder:
  - [Botje 6 testversie 2 NL]
  - [Botje 5 NL]
  - [Botje 5 ENG]


  Hieronder kun je de MSGPlus download vinden:

  Messenger Plus!
  Met Messenger Plus kun je de kleur van je lettertype veranderen in elke kleur. Wat orgineel is, is om je eigen nickname mooie kleurtjes te geven!
  Je kunt instellen dat er automatisch een bericht wordt verzonden naar de persoon die net online komt.
  Er zijn ook leuke commando's die je kunt verzenden naar je vrienden en vriendinnen!
  Ik zal nog niet alles verklappen ;-) er zijn namelijk nog veel mr opties dus probeer het snel uit!


  Download hieronder:
  - [MSGPlus! versie 2.54.0074]


  Posted on 18/7/2006 at 15:48

  msn stuff

  Download: msn 7.0
  download: msn 7.5
  DOWNLOAD WLM 8.0 (NL)

  (WLM staat voor dat het nog een soort van probeer versie is)
   

  a  

   

  A

   

  c C
  d D
  e E
   
  f F
  g G
  h H
   
  j J
  k |< K
  l L
  n N
  o () O
  p P
  q Q
  r R
  s $ S
  t ~|~ | T
  v V
  w W

  ?

  (Jouw nickname hier)
  ]._.)
  o.O
  (Jouw nickname hier)
  O.o
  .`)
  (Jouw nickname hier)
  (`.
  (Jouw nickname hier)
  (״`v^
  (Jouw nickname hier)
  _)-,.-~*''*~-.
  O
  (Jouw nickname hier)
  O
  (Jouw nickname hier)
  ]^-- - -
  .`.
  (Jouw nickname hier)
  .`.
  (Jouw nickname hier)
  `..`._.
  (Jouw nickname hier)
  (`._)
  (Jouw nickname hier)
  '*~-.,.-~*'
  O
  (Jouw nickname hier)
  O
  )
  (Jouw nickname hier)
  (`

  .-~*'`

  (Jouw nickname hier)
  `'*~-.

  .-~

  (Jouw nickname hier)
  ~-.
  ׺`
  (Jouw nickname hier)
  ._.)
  [(`
  (Jouw nickname hier)
  )]
  ([
  (Jouw nickname hier)
  ]) 
  (`[
  (Jouw nickname hier)
  ])

  (`[

  (Jouw nickname hier)
  ]״)

  (Jouw nickname hier)
  `

  ][

  (Jouw nickname hier)
  ][

  `.,,.

  (Jouw nickname hier)
  `.,,.

  [`.]

  (Jouw nickname hier)
  [.]
  (`.
  (Jouw nickname hier)
  .')
  `
  (Jouw nickname hier)
  `
  (Jouw nickname hier)
  ]^v^
  (Jouw nickname hier)
  `