Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
make my day

my-start

Ik zal beginnen met hoe mijn leven er tot nu toe uitzag,,,
Maandag ben ik 16 jaar geworden (eindelijk) wat vrienden en fam. kwamen op de zondag voor mijn verjaardag en dat was opzich best wel gezellig. De dag erna was ik echt jarig... op school was het heel gezellig! iedereen kwam me feliciteren en ik had cakejes gemaakt met een 16 erop en die deelde ik dan uit. Toen ik thuis kwam voelde het weer als een doodnormale doordeweekse dag. Dat vond ik wel jammer. ik was erg moe en was naar bed toe gegaan en toen begonnen mijn gezin onder aan de Vla. gezellig dus. de rest van de week is niet echt wat speciaals gebeurt..
ik ben gewoon naar school geweest. Het enige rare was dat als ik uit school kwam ik heel erg moe was. en dat ik echt moest gaan slapen, dit heb ik nooit eerder gehad en dat heb ik nu bijna elke dag. Nu zit ik achter de computer op Vrijdag morgen. mijn school waar ik op zit wil misschien gaan sluiten dus er gaat vanalles mis daar. erg vervelend want ik zit net in mijn examenjaar.
vandaag heb ik dus vrij omdat de leraren moeten vergaderen of zoiets dergelijks. Erg vind ik het niet hoor.. ik was heel erg moe dus kon eens even lekker uitslapen. Mijn allerbeste vriendin in vandaag ook 16 geworden... ze is helemaal happy en ik ben echt blij voor der!  morgen komen mijn vriendinnen naar me toe om mijn verjaardag nog eens te vieren.. we gaan Gourmetten en nog een leuke dvd kijken. die moet ik nog gaan halen vandaag. ook wilde ik nog even de stad in voor wat nieuwe spulletjes van kleren. ik ben gek op dansen en wil een leuke outfit gaan kopen.. en misschien wel van zoeen leuke sneakers haha. ik denk dat ik dit verhaal weer langzaam ga afsluiten. ik ga niet beloven dat ik elke dag hier een bericht kom schrijven maar ik zal het proberen!

10:15 - 21/11/2008 - comments {0} - post comment

Description
how do I live my life, day by day

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- my-start

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer