7/7/2011 - Fase II

Tot nu toe gaat de verbouwing voorspoedig en over het weer mogen we zeker niet klagen dus dat doen we dan ook niet (terwijl ik dit typ belt Ron om te zeggen dat het bij Moomba een beetje spettert en klettert het plafond van de voorporch weer met een paar schrootjes tegelijk naar beneden, oeps!). Nadat eerst de ene kant van het “hoofd”dak leeggehaald was en voor een groot deel voorzien van plywood was dinsdag de andere kant van het dak aan de beurt. Vandaag hebben ze het porchdak compleet verwijderd en dit is zelfs alweer grotendeels teruggeplaatst. Gocho hoorde vandaag dat de shingles niet voldoende voorradig waren op het eiland dus dat gaat minstens een paar weken duren. Maar als het asfaltpapier er eenmaal op ligt is het dak waterproof. Volgende week gaat hij dus al beginnen met de renovatie/verbouwing van de eetkamer.

Bovenop het dak ziet het er nu dus zo uit. Op dit hout komt straks het asfaltpapier en de shingles.

Wel heerlijk licht in de woonkamer (en dus 's middags ook heeeel warm) maar ook wel een kale boel zo. Dit was 's ochtends.

En zo zag het er vanmiddag uit toen ik thuiskwam.

De electriciën krijgt er nog een hele klus aan;-)

En zo wordt het asbest op Aruba verwijderd.......Ok, de jongens dragen wel handschoenen en een mondkapje maar dat is het dan ook wel.

= 1

19/7/2011 - Untitled Comment
Reaktie van Pris

Jeeh wat een verbouwing!! Maar het gaat wel heel snel voor Arubaanse begrippen!!
Trouwens had bericht terug van ING over de ingediende schade na de auto inbraak. Krijg €6.- terug! €100,- eigen risico en de schade voor de ruit valt niet onder de verzekering :( kus
Link naar deze reaktie...

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam