19/7/2011 - Fase VI

Nou, daar kunnen we kort over zijn: het gaat tergend langzaam. De aannemer heeft schijnbaar nog ergens anders een klusje en dropt 's ochtends zijn jongens om ze voor de lunchbreak weer op te halen en rond half twee weer bij ons te bezorgen. De jongens doen, in de tijd dat ze hier zijn, het liefst zo weinig mogelijk en liggen om half negen (ze zijn er rond half acht) al bij Doris op de porch te tukken (bewijsmateriaal aanwezig).

Ron is een groot deel van de dag thuis geweest en er was nauwelijks enige beweging waarneembaar bij de boys daar waar Ron zoveel mogelijk probeert de boel vrij te maken zodat ze overal bij kunnen. Nu ben ik alweer een half uur thuis en ik heb precies 1 minuut de drilboor gehoord. Zo heb ik over een half jaar nog geen keuken en hoewel een moot zalm heerlijk is als ie door mijn mannetje op de bbq is bereid wil ik toch ook graag dat ons huisje weer een beetje bewoonbaar gaat worden.

Gisteren hoorden we dat er extra werk komt want de bestaande vloer is zo slecht dat ie er helemaal uit moet en er nieuw betongaas en cement gestort moet worden, dus je zou zeggen dat ze meer dan genoeg te doen hebben;-)

Straks maar even een gesprekje met de aannemer hierover hebben, hij wordt er per slot van rekening goed voor betaald!

= 0

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam