25/7/2011 - Fase VII

Mijn "opbeurende" speech heeft geholpen. Het tempo is terug. Vanaf maandag kan de opbouw beginnen. Afgelopen week is de hele aanbouw verwijderd. We kwamen er na het verwijderen van de tegels achter dat er geen enkele fundering onder lag en de keuken/eetkamer/logeer- en badkamer gewoon op los zand zijn gezet. Nog een geluk dus dat ons bezoek niet ineens in het zand verdween, haha. Maandag dus zal Gocho starten met het aanleggen van de fundering en het plaatsen van de kolommen. Daarna zal de muur gemetseld worden.

Ik ben ondertussen bezig met het schilderen van de keuken. Alle deurtjes en laatjes staan al in de grondverf en omdat ik natuurlijk weer heeeel nieuwsgierig was hoe de gekozen kleur uit zou pakken heb ik ook alvast twee laatjes een stuk geschilderd. Helemaal goed!

Ron heeft tijdens het opruimen van de achtertuin een nagel van een van zijn tenen gestoten en loopt dus nu een beetje mank. Natuurlijk is ie wel, als een echte bikkel, gewoon naar zijn werk gegaan.

Het blijft toch best gek dat elke deur die je nu open doet, je gelijk in de tuin doet belanden, haha. Dit is de ondergrond waarop de aanbouw was gebouwd. Geen fundering, niks, pfffff.

En dit is de volle porch. De complete keuken staat er nu op en nog veel meer. Nog een geluk dat ie zo groot is

= 0

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam