11/8/2011 - Fase VIIII

Met vier man zijn ze voor de muur gaan staan, hebben tot drie geteld, 1x geduwd en hij lag omver. Na het opruimen van de brokstukken is er betongaas gelegd en heeft Gocho de voorbereidingen voor de riolering van de nieuwe badkamer getroffen. Gisteren zijn ze met de shingles begonnen en vandaag is er beton gestort en zijn de pijpjes geplaatst voor de electra. Morgen wordt er dan eindelijk begonnen met blokken stapelen;-)

Omdat het geld er momenteel harder uit gaat dan er in komt heb ik besloten om, naast mijn gewone kantoorwerkzaamheden, 3 avonden in de week bij een van de restaurants van mijn baas te gaan werken. Daarnaast moet de Suzuki Vitara wederom worden nagekeken en dan gaat ie echt in de verkoop. Ook dat geld zal aan het huis worden besteed.

Open huis.......

We keken er niet echt meer van op toen bleek dat ook deze muur niet op fundering was gebouwd...

Gluren naar de buren, haha. Iedere avond zwaaien we even naar elkaar.

Achterin de aannemer met zijn zoon, schoonzoon en een neef van de familie. Rechts vooraan een collega van Ron met een vriend. Zij gaan onze electra verzorgen.

En storten maar!

De pijpjes voor de electra steken mooi overal bovenuit. Achterin de grotere pijpen voor de riolering. Daar komt dus onze nieuwe (logeer)badkamer. Waar nu rechts achterin nog een raam zit komt een deur zodat de logees vanuit hun (nieuwe) kamer zo de badkamer in kunnen. Ook vanuit de eetkamer wordt de badkamer nu toegankelijk. Links van de badkamer komt een soort van kantoortje.

= 1

11/8/2011 - Untitled Comment
Reaktie van Anonymous

Wat een werk, maar hou vol het einde is in zicht.
En dan is het genieten.
Groeten een trouwe lezer.
Link naar deze reaktie...

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam