18/8/2011 - Fase X

Ja, wat valt er nog te vertellen? Als je denkt dat het lekker opschiet is er ineens geen lijm meer voorhanden (de blokken worden gelijmd ipv met cement vastgemaakt) en als je denkt "er zal wel niet veel gebeurd zijn" liggen ineens je shingles op het dak. Het houdt het wel spannend allemaal. Zelf zijn we allerhande klusjes aan het doen waarbij de keuken natuurlijk nogal een groot project is (geworden). Afgelopen weekend stonden we het werkblad te slopen omdat dit wordt vervangen en moesten er wat plankjes afgezaagd worden van het bovenste gedeelte van de kast. Gelukkig voor Ron had de aannemer zijn cirkelzaag laten liggen dus dat ging lekker snel. Wel vlogen de houtsplinters in het rond en dus ging Ron op zoek naar een veiligheidsbril. Dat hadden we natuurlijk niet in huis en een zonnebril was te donker dus komt ie ineens aanlopen met een duikbril op zijn hoofd. Ik natuurlijk de slappe lach maar goed, de klus is geklaard. Helaas voor jullie mocht ik er geen foto van maken, haha.

De honden zijn de beperkte ruimte nu wel zat en reageren hun irritaties vooral af op elkaar. Dat geeft dus nog wel eens een klein gevechtje in huize van der Put. Helaas voor de honden staat 1 jeep bij de monteur (alweer) en de andere is miskoop nummer zoveel (voor ons voorlopig geen computergestuurde auto's meer, zucht) waardoor ze ook niet lekker uit kunnen razen op de Noordkust. Nou ja, hun tijd komt ook wel weer. Ze mogen in ieder geval iedere avond bij ons in de slaapkamer slapen, dan hebben ze nog een beetje verandering van omgeving

Ik ben nog niet begonnen met mijn job in het restaurant maar als het goed is gaat dat volgende week gebeuren. Wel heb ik voor een collega de belastingpapieren ingevuld (alles is Nederlandstalig en dat kunnen de Spaanstaligen niet lezen....) en daarvoor werd ik keurig betaald. Nu maar hopen dat de rest van mijn 50 collega's ook eens langskomen, haha.

De randen moeten nog worden afgewerkt evenals de nok maar dit gebeurt als het laatste deel van het dak (eetkamer/keuken) ook gemonteerd is.De contouren van de badkamer zijn nu goed zichtbaar. Aan de ene kant van de muur het toilet, aan de andere kant de douche. Rechts van de badkamer komt de nieuwe logeerkamer. Deze kamer bestaat al maar zal toegang tot de badkamer krijgen en natuurlijk een likje verf. 

Het begint al ergens op te lijken;-)

Niet 1.............

.....maar 2 eitjes heeft Ada gelegd. Prachtig om te zien hoe ze, normaal zo bewegelijk, zo stil mogelijk in haar nestje zit en de boel in de gaten houdt. Vooral als de katten rondlopen.

= 0

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam