25/9/2011 - Fase XII

De verbouwing gaat gewoon verder ook al wordt er soms een tijdje niks geschreven op de weblog. Inmiddels zijn de muren opgetrokken tot aan het dak, liggen de leggers (waar het dak op vastgezet wordt) al op hun plaats en zijn de meeste electriciteitskabels al getrokken. Met een beetje mazzel gaan ze volgende week pleisteren (maar dat schreef ik vorige keer, gelook ik, ook al, haha) en wordt het dak afgemaakt. Daarna kunnen we een gedeelte van de keuken terugplaatsen zodat we weten hoeveel aanrechtblad we moeten bestellen. 

Gezien vanuit de keuken

Gezien vanuit de logeerbadkamer

De blokken lopen gelijk met het dak. Dat vonden zowel de aannemer als wij mooier.

Met de honden gaat het goed. Miep gaat uit haarzelf al netjes in de bench (het komt vast omdat ze dan een extra koekje krijgt, haha) en de andere drie bewaken de voorporch. Het kroost van Ada is inmiddels uitgevlogen. Vorige week vrijdag ging de eerste aan de vleugel van moeder de weide wereld in, zondagochtend vroeg vloog nummer 2 weg. Volgens de aannemer zijn ze nog wel in de buurt dus wie weet, komen ze zelf ooit nog eens een nestje maken op onze porch. 

Twee dagen voordat de eerste zijn/haar ouderlijk huis verliet. Het werd ook wel een beetje krap;-)

Met de auto’s tobben we wat af. De Tercel rijdt als een trein en daar ben ik iig heel blij om. De Baleno heeft sinds 2 dagen een andere versnellingsbak en rijdt ook weer als vanouds, de Cherokee staat bij het huis met een zachte band en wil niet starten (de monteur komt van de week langs om te kijken wat er aan de hand is) en de Vitara staat nog altijd bij de monteur maar zal binnenkort wel worden verkocht. Misschien kunnen we uit Amerika of Nederland een boordcomputer halen zodat we iig kunnen zien wat het probleem is. De huidige computer geeft namelijk niks aan en dat klopt natuurlijk ook niet. Maar goed, als iemand hem wil hebben zoals ie is en ze geven een goed bedrag dan is dat ook prima natuurlijk. Van de week had Ron even de auto van Doris mee en prompt hield die het ook voor gezien. Kon ik van mijn (zuur)verdiende tipgeld de sleepauto betalen........Nou ja, dan weet ik gelijk weer waarvoor ik werk;-)

= 1

30/9/2011 - Teken van leven!!
Reaktie van Tom

Ayo!!!

Even een teken van leven van mij.
Heb net de laatste updates gelezen en er zit gelukkig nog steeds schot in de verbouwing van jullie huis.

Hebben jullie nou al 4 auto's?
Ik stel een kofferbakverkoop voor dan van allerlei spullen die je na de verbouwing toch net meer nodig hebt... ;)

Succes en tot gauw!!
Tom
Link naar deze reaktie...

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam