17/10/2011 - Fase XIII

Inmiddels zijn we alweer 3 weken verder na mijn laatste berichtgeving. Doris is helemaal gelukkig met de omwisseling van poepdoos & wastafel (de grijze van de logeerbadkamer zijn naar het appartement gegaan waar nog groen porcelein aanwezig was), de nieuwe stove, de nieuwe koelkast en het verfraaien van de ingang van de tuin. Ze is een maandje naar België geweest en die tijd hebben wij benut om wat wijzigingen door te voeren in het appartement. De mannen van Gocho zijn druk aan het pleisteren geweest (nog wat kleine afwerkingen en dan is die klus klaar) en ik heb ze gevraagd ook gelijk de tuinmuur (ingang) van Doris te pleisteren zodat de buitenkant met onze tuinmuur mooi aansluit.

Gocho zelf is, samen met zijn zoon, begonnen aan de plavuizen. Donderdag had ie een groot deel gelegd, vrijdagochtend staan Ron en ik het te bewonderen en begin van de middag krijg ik van Ron een berichtje dat Gocho alles weer heeft verwijderd omdat hij niet tevreden was......Inmiddels ligt het meeste van de keuken en eetkamer er weer in. Ron en ik hebben voegsel uitgezocht en gaan a.s. zaterdag naar de supergrote, nieuwe vestiging van Kooyman voor het uitzoeken van de wandtegels. Vandaag ben ik weer bezig geweest met het schilderen van de keukendeurtjes. Het schilderwerk heeft even stilgelegen maar omdat Gocho de vaart er nu in heeft (deze week worden ook het plafond en de muren geschilderd) moest ik toch weer aan de slag.

Dinsdag komt de collega van Ron een dagje aan de electra werken en hopelijk hebben we dan in de nieuwe aanbouw weer stroom.

 

De Suzuki Vitara is verkocht dus dat geeft weer een beetje financiële lucht. Evengoed werk ik sinds begin oktober 4 avonden in de week maar ik vind het nog steeds leuk om te doen dus zolang lichaam en geest geen problemen geven houden we lekker vol.

Foto's volgen later!

= 1

18/10/2011 - Einde in zicht?
Reaktie van Tom

Ha, eindelijk weer een update!

Wat is nu de verwachte einddatum van dit mega-project? Kerst of het nieuwe jaar pas?

Succes,
Tom
Link naar deze reaktie...

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam