8/11/2011 - Even wat anders dan die eeuwige verbouwing;-)
Het huis krijgt steeds meer vorm maar het gaat natuurlijk lang niet zo snel als wij zouden willen. Vandaar dat ik dan maar een keertje lekker over iets anders schrijf.

Miep is sinds een paar maanden nogal uithuizig. Wat we ook verzinnen, iedere keer loopt ze weer buiten de tuin. Het is zelfs zo erg dat ze er zelfs vandoor gaat als we gewoon thuis zijn. Dit heeft dan weer tot resultaat dat we de honden
óf allemaal op de porch doen (het porchhek heeft ook al extra gaas want onze Miep kan tussen de spijlen door en drukt het andere gaas dus gewoon naar beneden) óf ze zijn allemaal binnen en dan hebben we de schuifdeur dicht. Het is echt waardeloos dat als je tv zit te kijken je om de paar minuten om je heen gluurt waar Miep gebleven is dus is er niet echt een alternatief. Als we niet thuis zijn gaat ze in de bench. Die spijlen staan zo dicht op elkaar, daar krijgt ze net een pootje tussen, haha. Van de week was ze ook weer op pad geweest, even gespeeld met de buurthonden (ze heeft natuurlijk verder ook geen vriendjes thuis.....) en daarna nog even in iets heel smerigs liggen rollen. En dus kon ze bij thuiskomst direct onder de douche.

In tegenstelling tot vorig jaar (afkloppen!) regent het een stuk minder. Jammer, want we wilden het dak wel eens getest hebben, haha. Aan de andere kant maar goed ook want we moeten nog steeds buitenom naar de porch waar de koelkast staat en dan is het niet handig als het heel hard regent en je loopt met je boterhammetje in je hand......Van de week kwam ik 's avonds thuis en toen zag ik een groep ezels door de straat lopen. Dat was alweer een tijd geleden. Vermoedelijk is het voor hun ook te droog en dus zoeken ze de bewoonde wereld weer op. Helaas voor de ezels groeit er geen mango aan de boom (hij staat alweer een paar jaar "droog") en zaten de sinaasappels in de koelkast nog in de schil dus ik kon ze nergens op trakteren.


= 0

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam