13/11/2011 - Fase XV

Ron en ik merken dat we er nu echt wel een beetje klaar mee zijn. Overal troep, stof, verf, cement en gereedschap. Daarbij zijn we de boel steeds aan het verschuiven dus alles hebben we al tien keer in onze handen gehad.

Maar ja, wie mooi wil wonen moet offers brengen, haha. Evengoed gaan we morgen vragen of ze klus voor klus af willen maken en niet, zoals nu, met verschillende dingen tegelijk bezig willen zijn. Ook moeten we weer even de puntjes op de i zetten want we merken dat niet alles even netjes/goed wordt afgewerkt. We zijn in ieder geval wel heel tevreden met de kleur van de muur.

Net als bij de keuken wilden we een kleurrijk geheel. De houten balken moeten natuurlijk nog geschilderd worden (gewoon bruin) en daarna moeten we nog iets verzinnen om Miep in de tuin te houden;-)

Alleen deze muur van de porch wordt donker, de rest van de porch (ook de kleinere voorporch) wordt gebroken wit anders zou het allemaal te donker worden.

Het huisje van Miep voor als wij niet thuis zijn. Ron heeft er een palmboompje bij gezet anders zit ze wel heel erg te kijk als mijn auto er niet staat.

 

Ada wordt oma! Tenminste, als het het kindje van Ada (van vorig jaar) is die nu in onze mangoboom een nestje heeft gemaakt met daarin vooralsnog 1 eitje. We houden het weer in de gaten. Het zou natuurlijk geweldig zijn als het een echt kolibrie-kerstkindje wordt, haha, maar ik denk dat hij/zij eerder geboren gaat worden.

 

= 1

14/11/2011 - bij gelezen
Reaktie van Anonymous

zo ik ben weer bij gelezen wat een werk toch zeg en wat een stof pffft dat je het nog niet helemaal zat ben ik had allang zo iets gehad nu even niet meer
en miep ja een apart hondje blijft het, een optie van een lange lijn werkt denk ik niet bij haar dan kan ze in ieder geval de tuin niet verlaten en ja vriendjes die heeft ze niet "echt"bij jullie hoor hihihi dat is familie!!
meenemen naar het werk is neem ik aan ook geen optie dus ja dan maar de bench en politie agent zijn misschien leert ze het nog eens

gr marielle
www.everyoneweb.com/hooi
Link naar deze reaktie...

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam