20/12/2011 - De beesten
Tussen al het geboor, getimmer, geverf, gevloek enz. lopen er bij ons ook nog wat beesten rond. Elke paar weken worden ze weer verhuisd naar een ander stukje tuin of woonhuis.
Eerder schreef ik al dat Miep nogal van het ontsnappen is. Zo ook vorige week. De honden zaten met z'n vieren op de porch en volgens ons is ontsnappen dan echt onmogelijk. Wij vermoeden dat het domme zoontje van de aannemer het hek cq de deur open heeft gezet waardoor Miep haar kans schoon zag. Ruim 3 uur hebben we zitten wachten en toen kwam madam gelukkig weer het huis binnen rennen, stinkend en wel. We waren zo blij dat ze weer heel terug was dat we haar maar niet op haar donder hebben gegeven. Zolang de bouwvakkers rondlopen gaat Miep dus ook op de porch in de bench. Gelukkig vindt ze het helemaal niet erg en gaat altijd rustig op haar kleedje liggen. De andere dames vliegen elkaar met enige regelmaat in de haren (vooral Floortje is nogal eens sjagarijnig naar de anderen toe) en waar we er voorheen tussen sprongen laten we ze nu maar uitrazen want meestal laten ze elkaar pas met rust als er geknokt is. Floortje loopt nu weer met een scheurtje in haar oor rond, ze wordt er dus niet mooier op;-)

Verder is de baby-kolibrie (het kleinkind van Ada?) uitgevlogen maar vliegt er een erg potente kolibrie-kerel rond want de volgende kolibrie (ik kan ze niet meer uit elkaar houden, haha) heeft haar intrek in het bestaande nestje genomen en er 2 eitjes gedeponeerd. Echt geweldig en omdat het in de mangoboom is kunnen we haar vanuit de badkamer prima in de gaten houden.

Dan hebben we ook nog wel eens ongewenst dierenbezoek. Een kleine twee weken geleden vond Ron een Boa in de lamounchiboom. Volgens Ron was het een klein exemplaar maar ik vond hem op de foto (was niet thuis, gelukkig) behoorlijk groot. Nou ja, Boa's genoeg op het eiland dus Ron heeft hem maar gedood.
= 2

28/12/2011 - Hello
Reaktie van Mama Esther

Wat leuk om te weten :D
Link naar deze reaktie...

29/12/2011 - prettige dagen en een goed uiteinde
Reaktie van Anonymous

fijn om weer eens een log te zien van de dieren en te lezen dat het goed gaat,.hadden jullie nu ook een siamees of was deze van de buren hij zat toen op een foto op de auto. dit was ook een mooi beestje

ja kerst is voorbij nieuwjaar komt er aan hopelijk zijn de honden niet zo schrikachtig anders moet je ze zeker binnenhouden zodat ze niet er vandoorgaan en ze niet terug komen brrr ik moet er niet aan denken
zelfs de buitenkatten bij mij hou ik in de gaten en 2 mogen er in de voorgang voor 1 nacht (de bangers)
veel plezier met de jaarwisseling en tot volgend jaar

gr marielle

www.everyoneweb.com/hooi
Link naar deze reaktie...

<- Vorige Pagina :: Volgende Pagina ->

Over mij:

Op deze weblog kun je de belevenissen van ons (Ron, mijzelf, de honden Miep, Floor, Dushi & Zeus en de katten Fluffy, Squeegie & Skunk) op Aruba lezen.

De actuele tijd:

Aruba Amsterdam